En erken hamilelik belirtileri

canım neler çektin sen böyle duyunca bian bunların sadece kasık ağrısı ve akıntı var bende bazen kasık ağrım çok şiddetli bazen normale dönüyor ama 10 gün sonra görücez ne olduğunu işallah bebktir

yok canım sıkıntılı bi durum yok..çok fazla olumlu his var içimde..bilg. kucağımda acaba zarar verir mi bebeğime diyorum..sonra dur diyorum daha bişey belli değil ... ayy inşallah...

canım umarım güzel haberler alırız benim de yarın olmam lazım ama gene gecikme olursa bilmem tabi. aman salıya da gelmesinler sanakaydirigubbakcemile3

ben size diyorum şubatta hamiş patlaması olucak heheee
amin deryacım inşallah

yok canım sıkıntılı bi durum yok..çok fazla olumlu his var içimde..bilg. kucağımda acaba zarar verir mi bebeğime diyorum..sonra dur diyorum daha bişey belli değil ... ayy inşallah...

canım belli olsa da bi sorun olmaz. aman olsun da yeter ki çağresine bakarsınkaydirigubbakcemile3

kızlr ben de yatıyorum..malum erken kalkıcam .. ii gecerle herkesee...bol hamileli gecelerrr :))

arkadaslar benimde kocacım geldi yanına gideyim
küsmesin. hepinizi kooocaaamaaan öpüyorum aranıza aldiginiz icinde ayrıca tesekkürler
good night......

senin yazını okuyunca benim de pc kucağımdaydı refleksle ittim pc yi uzağa:)

slm kızlar ben de bu ay ilk denemeleri yapanlardanım :)) uykum kaçtı benim de nedense.(heyecandan olabilir) bi de psikolojik heralde midemi bişeler tırmalıyo sanki. hemen de hamile kaldım moduna girdim aranızda mide tırmalanması gibi bi his yaşayan var mı :))

günaydın arkadaşlar.dün akşamı zor ettim. kendimi akşama kadar işe verdim yoksa hamilemiyim düşüncesi beni öldürecekti. akşam gidince ilk işim test yapmak oldu ama hüsrannn. negatif. :çok üzgünüm::ama ümidimi yitirmedim çünkü testi çok erken yaptım. adetim geçinceye kadar bi daha yapmayacağım.

kızlar gunaydın.baharcım test yaptın mı? ben dayanamadım sabah yaptım. ama teste guvenemiorum.hic yapmadıgım garip bi testti.hafif silik cıktı.emin deilim ama daha adete 5 gun var. ve teste guvenemiorum. deryanın basına gelenleri yasamak istemiorum.insallah vardır yaa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…