deryacım seni okumustum hatırlıyorum doktor ilac vermisti degilmi
bende belirtilerimi yazayım bari uzun uzunnn :)
mide bulantısı tiksinme
aşırı gaz karında gurultu
uyku hali halsizlik uyuşukluk:)
kasıklarda ve bacak arasında kasılmalar
aşırı duygusallık sulugözlülük :) sinir
baş agrısı
bel agrısı
mide yanması şişkinlik
karında degişik agrılar yer degişirmiş gibi
idrarın kokusunda ve renginde degişiklik
hamilelikle ilgili rüyalar
aşerme kaç kilo limon yedim valla :)
vajinada kasılma gerilme
akıntı
ayaklarda bi yanma bi üşüme
canım umarım güzel haberler alırız benim de yarın olmam lazım ama gene gecikme olursa bilmem tabi. aman salıya da gelmesinler sanakaydirigubbakcemile3cnm yaaa internet gitti o yüzden cevap veremedim öncelikle çok geçmiş olsun cnm inşallah ilaçlardan sonra birşeyin kalmaz eylülcüm valla benim bu aralar hamiş olduğuma dair hislerim var acayip bilmiorum.Bide midem ağrıo çok kasıklarımda ve göbeğimde batmalar var göğüslerim şiş ve idrarar çıkıyorum çok bilmiyorum yaaa hayırlısı bakalım az kaldı bide salı hasta olmam lazım ama hasta olacağım belirtisi yok hiç önceden kasıklarım ve belim çok ağrırdı bu ay çok değişik merakla bekliyorum anlayacağın.
amin deryacım inşallahben size diyorum şubatta hamiş patlaması olucak heheee
evet canım klomen kullandım bitti cuma yumurtalara bakılıcak büyüdülermi diye hepinizi öpüyorum ben kaçtım uyku bastırdı çok
yok canım sıkıntılı bi durum yok..çok fazla olumlu his var içimde..bilg. kucağımda acaba zarar verir mi bebeğime diyorum..sonra dur diyorum daha bişey belli değil ... ayy inşallah...
burcu sen geçenlerde bana bişey mi sormuştun canım??
yok canım sıkıntılı bi durum yok..çok fazla olumlu his var içimde..bilg. kucağımda acaba zarar verir mi bebeğime diyorum..sonra dur diyorum daha bişey belli değil ... ayy inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?