En erken hamilelik belirtileri

günaydın kıssslar buketciğim inşallah vardır hem biraz erken hemde silik çıkmış ne güzel erken olduğu için belki silik çıkmıştır inş hayırlı haberler verirsin bize

günaydın kızlar buketcim testi kaç gün önce yapmıştın eger 3-5 gün olmuşsa 2. çizgi koyulaşmıştır ya bir kez daha yap yada kan testine git direkt bende de galiba adet geliyor belirtilerim baş gösterdi gelirse eger erken gelmiş olacak meret 2-3 gibi olmam gerekiyor aslında ama gelecek işte ooooffff

aynen benimde işte ebru geliceğini hissediyorum belim kasıklarım her yerim fena malesefff.göğüslerimin şişide indi...:roflol:

Kızlar benim adetim normalde her ayın 19 uydu..Geçen ay 6 gün gecikti 25 inde oldum..Ama bu ayda hala olmadı...Eğer yine bir 6 gün gecikme olursa 31 inde olucam ve bu durumda iki adet arası 35 günü geçmiş olacak yani yumurtlama olmuyor demekmiş..Sizce anormal bi durum mu benim gibi olan var mı..Herhalde adet olucam belirtileri var çünkü..

ben gelmesini istemiyorum eşim benden sevgililer günü hediyesi olarak bebek bekliyor ya :çok üzgünüm:senağlama:roflol::a015:

dur bakalım ya olmassın inş ama olursanda takma çalışmalara devam biliyosun yerimseniben

sever evette ayy çokta ağlayasım var bi haftadır kocam yok yanımda bide bu belirtiler artınca çöktüm bu sabah garibim telefonla fizyolojin nasıl diyip duruyodu ama gene bişi yok((

galisracım benim kiler erken gelecek anlaşılan ben 29 günde bir olurum hiç şaşırtmadı beni şimdiye kadar ama bellide olmuyor burda görüyoruz stresten değişebiliyor inşallah hamilelikten gecikmiştir canım

canım yumurtlama olmuyo diye bişey yok yumurtluyosunki adet oluyosun hem adet olamasanda yumurtlama olabiliyo ilk defamı gecikmişti 6 gün bi dr danış istersen belki bi rahatsızlığın falan vardır yerimseniben

ben gelmesini istemiyorum eşim benden sevgililer günü hediyesi olarak bebek bekliyor ya :çok üzgünüm:senağlama:roflol::a015:

canım sevgililer gününe daha var belki senin meleğin sevgililer günü tutunacak sana olmazmı bide o tarafından bak yerimseniben

canım sevgililer gününe daha var belki senin meleğin sevgililer günü tutunacak sana olmazmı bide o tarafından bak yerimseniben

inşallah canım ya o zamanda benim doğum günü hediyem olmuş olur dimi oofff peki doğum günümde bitince ben neyin hediyesi olur diye umut edeceğim neyse

takmıyordum güya öle demiştim kendime ama son 1 haftaya girince takmamak elde değilmiş dün gece rüyamda hamile olduğumu bile gördüm adetim geldi çattı belirtilerim başladı

canım yumurtlama olmuyo diye bişey yok yumurtluyosunki adet oluyosun hem adet olamasanda yumurtlama olabiliyo ilk defamı gecikmişti 6 gün bi dr danış istersen belki bi rahatsızlığın falan vardır yerimseniben

Evet canım hayatımda ilk defa gecikti hiç şaşmazdı en fazla 1-2 gün..Bir de göğüslerim o kadar hassas ki adet belirtisi mi hamilelik mi anlayamadım test yapmayada korkuyorum olumsuz çıkar diye(

ya kızlar hani aramıza yeni katılanlar hemen hamiş kalıyor diyordunuz ya bu teoriniz bende ters tepti ben hamiş kalmadım bi türlü ya allahtan hayırlısı artık

Günaydın kızlar ,

jasmincin buradamısın canım beta hcg degerim 633,47 çıktı akşam yaptırdım keseyi görebilirmiyim sence canım ?

Senin bebiş nasıl:)

Teşekkür ederim severcim allahım sizlerede nasip etsin inş bu akşam doktora gidicemde heyecan yaptım görebilirmiyim acaba die ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…