canım hangi gün gelmeye başlarsa birinci günün o ..gecikmeleri katma gün sayınaa..kanamanın başladığı günü baz alıyosunkaydirigubbakcemile5şimdi bişi sorcam benim adetim çok düzenli hep 2 gün öne atıyo geçen ay üçünde oldum bu ay birinde olmam gerekiyo geciktiğini birinci gün mü kabul etcemmmmmmm:asigim::asigim:
şimdi bişi sorcam benim adetim çok düzenli hep 2 gün öne atıyo geçen ay üçünde oldum bu ay birinde olmam gerekiyo geciktiğini birinci gün mü kabul etcemmmmmmm
yaaaaaaaaaaaaaa bana cevap veren yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu((((((((
canımcım bende senin gibi aynı durumdayım aralık 29 da olmuştum şimdi halen olmadım kaç gün geçti dicem 27 de olması gerekiyordu 3 günmü geçti yoksa 1 gün mü
kızlar erken test yapmak erken ögrenmek ii degli lütfen erken test yapmayın biliyorum beklemek çok zor ama erken ögrendiginiz zaman degerleriniz düşerse allah korusun çok üzücü ama adet geçsin die beklerseniz daha saglıklı hem degerler daha yüksek çıkar
kızlaaaaaaaaaaar. reglimin gelmesine 1 hafta var ama ben çok tuhaflaştım. hiç böyle olmamıştım. enerken ne zaman test yaptırsam belli olur? lütfen cevap yazın
niye canım yaa.ben adete 5 gun kala kanda ogrendim. ama hcg degerimi bilmiorum daha:çok üzgünüm:
büket kan testi yaptıdınmı canım degerin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?