En erken hamilelik belirtileri

şimdi bişi sorcam benim adetim çok düzenli hep 2 gün öne atıyo geçen ay üçünde oldum bu ay birinde olmam gerekiyo geciktiğini birinci gün mü kabul etcemmmmmmm
yaaaaaaaaaaaaaa bana cevap veren yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu((((((((

şimdi bişi sorcam benim adetim çok düzenli hep 2 gün öne atıyo geçen ay üçünde oldum bu ay birinde olmam gerekiyo geciktiğini birinci gün mü kabul etcemmmmmmm:asigim::asigim:
canım hangi gün gelmeye başlarsa birinci günün o ..gecikmeleri katma gün sayınaa..kanamanın başladığı günü baz alıyosunkaydirigubbakcemile5

hımmmmmm anladımmmmmmm teşekkür ederim şekerlerrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhh bu ay olmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

lavinia en güven,ilir zaman adet gününün gecikmesi canım benim adet günüm gecti 10 gün adet olmadım test yaptım sonuc pozitifti ama o 10 gün öncesinde arada sabahları bulantılar yasadım bu belirtilere dikkat et

canımcım bende senin gibi aynı durumdayım aralık 29 da olmuştum şimdi halen olmadım kaç gün geçti dicem 27 de olması gerekiyordu 3 günmü geçti yoksa 1 gün mü

kıslarrrrrrrrrr kendinize iyi bakınnnnnnnn ben şimdilik kaçarrrrrrrrrrr hayırlı haberlerinizi almak dileğiyleeeeeee.......... rabbim kadınlar kulübündeki tüm bayanlara anneliği hediye etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh

kızlaaaaaaaaaaar. reglimin gelmesine 1 hafta var ama ben çok tuhaflaştım. hiç böyle olmamıştım. enerken ne zaman test yaptırsam belli olur? lütfen cevap yazın

kızlar erken test yapmak erken ögrenmek ii degli lütfen erken test yapmayın biliyorum beklemek çok zor ama erken ögrendiginiz zaman degerleriniz düşerse allah korusun çok üzücü ama adet geçsin die beklerseniz daha saglıklı hem degerler daha yüksek çıkar

çidocum canım nasıl dayanıyorsun bebişim benim 1 gün geçse ben haman yaptırıdım hiç bekleyemezdim test yaptırsana hemen

niye canım yaa.ben adete 5 gun kala kanda ogrendim. ama hcg degerimi bilmiorum daha:çok üzgünüm:

kızlaaaaaaaaaaar. reglimin gelmesine 1 hafta var ama ben çok tuhaflaştım. hiç böyle olmamıştım. enerken ne zaman test yaptırsam belli olur? lütfen cevap yazın

canım o hiç belli olmuyor ki..salgılanan hormonun fazlalığıyla ilgili 5 gün önce çıkanda var 5 gün sonra çıkanda..kan testi yaptırsana canım bak eylülümün 5 günü var kan testinde çıktı...

büket kan testi yaptıdınmı canım degerin kaç çıktı

ya yapan saskalozlar sadece pozitif gebelik var dediler. deger kac dedigimizde onun icin kanı baska lab.gonderioruz ekstra 30 tl vermeniz gerek dediler. zaten 20 tl vermiştim.yani 50 tl yi bulacak.bende dr yi arayıp randevu alıp gidicem. cunku pkoluyum:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…