En erken hamilelik belirtileri

canım acaba neden bu kadar yüksek ikiz mi yoksa büyükmü bebek

eylülcüm allahım tamamına erdirsin sana bana ve herkese salih evlatlar versinhihoyyyt

kızlar hepinize günaydın dün doktordan sonuçları almaya gittim. bana gebelik var dedi inanamıyorum :))))))))))))))))))))))))))))99

ne diyosunnnnnnnnnnn:1shok:delikafaduldendelikafadulden hayılrı olsun canımm, maaşallah ne bereketli topic olduk yawww gümbür gümbür hamiş çıkarıyoruzz maaşallahhhh, allah arttırsınnnnnnnn:sm_cool:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. değer 10 un üzerindeydi ama çok değil . ama anlamadım doktor kesin konuştu. ihtimal falan demedi hamilesin dedi. haftaya gel gene bakalım dedi. umarım bi sorun çıkmaz adet günüm geçmemişti. burda bazı hamile insanları okudum onların da benle aynı çıkmıştı. umarım hayırlısıyla tamamına erer.

kıslarrrrrrrrrrrrrr ben diyorum burada herkes hamiş kalcak bu gidişleeeeeeeeeeee sayı azalıyo maşallahhhhhhhhhhhhhhh darısı başımıza inşalllahhhhhhhhhh

kızlar içinizi iyi tutun ki herşey iyi olsun kalbinizi kötü tutupta düşügü felan düşünmeyin

inş sağlıklı bi meleğin olur cnm çok sevindim inş rabbim bizede nasip eder :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ne diyosunnnnnnnnnnn:1shok:delikafaduldendelikafadulden hayılrı olsun canımm, maaşallah ne bereketli topic olduk yawww gümbür gümbür hamiş çıkarıyoruzz maaşallahhhh, allah arttırsınnnnnnnn:sm_cool:
canım bu aydan hiç ümidim yoktu ilk defa bu ay çok istedim ama ümidim de yoktu

eylull gözün aydın çok sevindim. bizim içinde dua et
kızlar hepinize dua ediyorum zaten isimlerinizi bile tektek söylüyorum sonra burdaki bütün kızlara diyorum kız bu ay yasin okudum hepimize ama gene de dua etmeye devam edicem canım

eylülcüm hayırlı olsun günün geçmişmiydi

yok canım daha geçmemeişti

inşallah canım.çok sevindik darısı başımıza artık ..AAaaaaaaaa galiba bu topik uğurlu mu ne delikafadulden

canım tebrik ederim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin...çok sevindim yaa ne güzell..ben kan sonucunu öğleden sonra alıcam bakalım bende kaç çıkacak

ebru yapalım mı seninle aynı tarihimizzzzzzzz ama korkuyorum ya olumsuzsa
yapalım kız belki tutmuştur ha ama ben test almaya çıkamıyorum tekim şuan
ooooooofofffffffffff
canım tebrik ederim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin...çok sevindim yaa ne güzell..ben kan sonucunu öğleden sonra alıcam bakalım bende kaç çıkacak

canım senin tarihin geçmişmiydi

eylülcüm adet günüm geçmemişti demişsin. Eee nasıl bi farklılık oldu da test yaptırdın. Bende adet günümü bekliyorum şuan ama bi garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…