kızlar hepinize günaydın dün doktordan sonuçları almaya gittim. bana gebelik var dedi inanamıyorum :))))))))))))))))))))))))))))99
inş tatlım ya dua et nolur:Saruboceq: adetim 4 gün gecikince 4.gün idrar testi yaptım çizgileri görünce kantesti yaptıdım canım 633,47 çıktı doktora gittim dün işte progestan+folibol verdi,çarşamba kese için gitcez inş bu sefer benimle kalcak melegim:Saruboceq:
belirtim adet olcakmışım gibi karın agrısı kasık agrıısı bel agırısı oldu bende bide gögüslerim hiç şişmedi acımadı şimdi yeni şişiolar hadi hayırlısı canım ya inş allahım sanada nasip etsin:Saruboceq:
kızlar hepinize günaydın dün doktordan sonuçları almaya gittim. bana gebelik var dedi inanamıyorum :))))))))))))))))))))))))))))99
kızlar hepinize çok teşekkür ederim. değer 10 un üzerindeydi ama çok değil . ama anlamadım doktor kesin konuştu. ihtimal falan demedi hamilesin dedi. haftaya gel gene bakalım dedi. umarım bi sorun çıkmaz adet günüm geçmemişti. burda bazı hamile insanları okudum onların da benle aynı çıkmıştı. umarım hayırlısıyla tamamına erer.
canım bu aydan hiç ümidim yoktu ilk defa bu ay çok istedim ama ümidim de yoktune diyosunnnnnnnnnnn:1shok:delikafaduldendelikafadulden hayılrı olsun canımm, maaşallah ne bereketli topic olduk yawww gümbür gümbür hamiş çıkarıyoruzz maaşallahhhh, allah arttırsınnnnnnnn:sm_cool:
kızlar hepinize dua ediyorum zaten isimlerinizi bile tektek söylüyorum sonra burdaki bütün kızlara diyorum kız bu ay yasin okudum hepimize ama gene de dua etmeye devam edicem canımeylull gözün aydın çok sevindim. bizim içinde dua et
eylülcüm hayırlı olsun günün geçmişmiydi
kızlar hepinize çok teşekkür ederim. değer 10 un üzerindeydi ama çok değil . ama anlamadım doktor kesin konuştu. ihtimal falan demedi hamilesin dedi. haftaya gel gene bakalım dedi. umarım bi sorun çıkmaz adet günüm geçmemişti. burda bazı hamile insanları okudum onların da benle aynı çıkmıştı. umarım hayırlısıyla tamamına erer.
yapalım kız belki tutmuştur ha ama ben test almaya çıkamıyorum tekim şuanebru yapalım mı seninle aynı tarihimizzzzzzzz ama korkuyorum ya olumsuzsa
canım tebrik ederim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin...çok sevindim yaa ne güzell..ben kan sonucunu öğleden sonra alıcam bakalım bende kaç çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?