canım o hiç belli olmuyor ki..salgılanan hormonun fazlalığıyla ilgili 5 gün önce çıkanda var 5 gün sonra çıkanda..kan testi yaptırsana canım bak eylülümün 5 günü var kan testinde çıktı...
bukett sende belirti var mıydı hiç?
siz bilirsiniz kızlar ben geçen ay yaşadım bunu önce degerlerim 48 çıktı uçtuk tabi sonra 2 gün sonra bi bakım dedim yaptrıdım 11 e düşmüş bi kaç gün sonra kanamam oldu düşük oldu ama ben hiç test yaptırmasaydım adet oldum sancaktım bitcekti o yüzden bu sefer bekledim, geçen sefer adet olmam gereken gün yaptırmıştım kan testi , inş hepimizin melekleri bizimle kalır:)
canım yoktu yaa.ama dun ve bugun acık sarı akıntım var.karnımda sanki biri oturmus gibi birde ac kalırsında kazınıryaa oyle. yani karnımda rahatsızlık hissi var
aaaaaaaaa korktum simdiiiiiiiii:1shok:
siz bilirsiniz kızlar ben geçen ay yaşadım bunu önce degerlerim 48 çıktı uçtuk tabi sonra 2 gün sonra bi bakım dedim yaptrıdım 11 e düşmüş bi kaç gün sonra kanamam oldu düşük oldu ama ben hiç test yaptırmasaydım adet oldum sancaktım bitcekti o yüzden bu sefer bekledim, geçen sefer adet olmam gereken gün yaptırmıştım kan testi , inş hepimizin melekleri bizimle kalır:)
aaaaaaaaa korktum simdiiiiiiiii:1shok:
ben geldim canlasrım benim ....
ayyyyy ceylanımmmmmmm hoşgeldinnnnnnn.nasılsınnndelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?