eylül kız adet tarihin ne zaman belki bende yapsam çıkar
yapalım kız belki tutmuştur ha ama ben test almaya çıkamıyorum tekim şuan
ooooooofofffffffffff
canım senin tarihin geçmişmiydi
eylül kız adet tarihin ne zaman belki bende yapsam çıkar
Şenizeylülüümmm hayırlısı olsunnn canımmmmmmmmmm bak ben gördümmm gelioooooo..allahım ne hisli kadınım yaaaaa:roflol:
canım adet tarihim gecen ay geciktiğinden biraz karıştı adetimden iki gün önceydi diye düşünüyorum. ben idrar tahlili yapmadım idrar yapacak olsam 10 gün beklerdim geçmesini. doktor ilaç vercekti korunmadığımı biliyodu gene de kan tahlili yapalım dedi bizim 5. ayımızdı bu ben uzun süredir korunmuyoruz dedim yalan söyledim. tedavi istedim. o da erken daha demişti ama ben ısrar edince eşime tahlil verdi yapsın diye bana da kan tahlili yaptırdı bu ay ilaçlarımı kullanıp tedaviye başlamak neden olmuyo diye araştırmaya başlayacaktık yani. kantahhlili yaptırırsan çıkıyomuş yani baksana
yapalım kız belki tutmuştur ha ama ben test almaya çıkamıyorum tekim şuan
ooooooofofffffffffff
canım senin tarihin geçmişmiydi
canım benim iyi ki geldin kokumu aldın di mi delikafadulden
ebru düzensiz adet görmüyorsan adet tarihin degişince hamilelikten şüphe et:uhm:
canım ben malesef izin alamıyorum çünkü işe 10 da geldim belki akşam yaparım ev de de misafir var ama bilmiyorum ama yapmayı çok istiyorum resmen aşeriyorum teste
canım ben malesef izin alamıyorum çünkü işe 10 da geldim belki akşam yaparım ev de de misafir var ama bilmiyorum ama yapmayı çok istiyorum resmen aşeriyorum teste
ebru düzensiz adet görmüyorsan adet tarihin degişince hamilelikten şüphe et:uhm:
işten izin alamıyorsan bekle gülümm, akşam iş çıkışı alırsınn, inşallah misafir berekett bebekkk getirmiştir sana da :1hug:
kuzu benim de adet tarihlerim karıştı son aylarda..umarım gebeliktendirrr...bi de lekelenme oldu..sabredemedim yaptırdım test..ama hiç güven vermedi..4ünde ya da 5inde günüm..bebek istiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?