En erken hamilelik belirtileri

Şenizeylülüümmm hayırlısı olsunnn canımmmmmmmmmm bak ben gördümmm gelioooooo..allahım ne hisli kadınım yaaaaa:roflol:

eylül kız adet tarihin ne zaman belki bende yapsam çıkar

canım adet tarihim gecen ay geciktiğinden biraz karıştı adetimden iki gün önceydi diye düşünüyorum. ben idrar tahlili yapmadım idrar yapacak olsam 10 gün beklerdim geçmesini. doktor ilaç vercekti korunmadığımı biliyodu gene de kan tahlili yapalım dedi bizim 5. ayımızdı bu ben uzun süredir korunmuyoruz dedim yalan söyledim. tedavi istedim. o da erken daha demişti ama ben ısrar edince eşime tahlil verdi yapsın diye bana da kan tahlili yaptırdı bu ay ilaçlarımı kullanıp tedaviye başlamak neden olmuyo diye araştırmaya başlayacaktık yani. kantahhlili yaptırırsan çıkıyomuş yani baksana

yapalım kız belki tutmuştur ha ama ben test almaya çıkamıyorum tekim şuan
ooooooofofffffffffff

canım senin tarihin geçmişmiydi

canım yok benim günüm 1 şubat..ama bendeki tek tuhaflık göğüslerim oldu..normalde bu kadar şişmez ve ağrımazdı..ne bileyim bi deneyim dedim sabah yaptım direk 2 çizgi çıktı hemde çok belirgindi ..işte kan sonucunu bekliyorum ona göre hareket edicem yaa..inşallah iyi bi sonuç çıkar..

tamamına erdirsin allahım bu demek oluyorki adet tarihiniz değişince gebeliğin habercisi oluyor gebe değilsen bile inşallah benim kide geçikir

canım ben malesef izin alamıyorum çünkü işe 10 da geldim belki akşam yaparım ev de de misafir var ama bilmiyorum ama yapmayı çok istiyorum resmen aşeriyorum teste

ebru düzensiz adet görmüyorsan adet tarihin degişince hamilelikten şüphe et:uhm:

maşşallah tahtalara vuralım adetim düzenlidir ama bur da o kadr adet ti geçikip hamiş olan var ki bende bir umut diyorum işte ay kızlar yüzümde bir gülücük hiç sormayın kendiken dime sırıtıyorum azım kulaklarımda çenem arıdıdelikafadulden ya

canım ben malesef izin alamıyorum çünkü işe 10 da geldim belki akşam yaparım ev de de misafir var ama bilmiyorum ama yapmayı çok istiyorum resmen aşeriyorum teste

işten izin alamıyorsan bekle gülümm, akşam iş çıkışı alırsınn, inşallah misafir berekett bebekkk getirmiştir sana da :1hug:

ayrıca hamile olsan bile adet günün gelince adet belirtileri oluyor karnının agrıması gögüs şişmesi gibi ben hamileyken her ay bu belirtiler oluyordu ama kanama olmuyor sadece belirtileri:teselli:

şimdi bişi sorcam benim adetim çok düzenli hep 2 gün öne atıyo geçen ay üçünde oldum bu ay birinde olmam gerekiyo geciktiğini birinci gün mü kabul etcemmmmmmm:asigim::asigim:

ebru düzensiz adet görmüyorsan adet tarihin degişince hamilelikten şüphe et:uhm:

kuzu benim de adet tarihlerim karıştı son aylarda..umarım gebeliktendirrr...bi de lekelenme oldu..sabredemedim yaptırdım test..ama hiç güven vermedi..4ünde ya da 5inde günüm..bebek istiyorummmmm

eylülcüm adetine kaç gün varken yaptın test ?? ben adetim 4 gün gecikince yaptım o yüzden degerim yüksek iki günde bir 2 katına çıkıo çünkü degerler , 2 gün sonra tekrar yaptır degerlerini kontorol et

işten izin alamıyorsan bekle gülümm, akşam iş çıkışı alırsınn, inşallah misafir berekett bebekkk getirmiştir sana da :1hug:

inşallah canım inşallah yarından itibaran 3 fuul ameliyatlar var burda çok yoğun geçecek ne yapacam ben ya yorulmak ta istemiyorum ha kızlar aneztezi adet geçikmesi yaparmı boşuma umutlanmak ta istemiyorum

selam kızlar nasılsınız
HANDAN cım tekrar hamişmişsin cok cok sevindim canım Allah ım inşallah bu sefer sag salim kucagına almayı nasip eder a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…