En erken hamilelik belirtileri

ceylancımm benide eklemissin listeye
ama ben hala idrak edemedim bide sanırım bebegin kalp atısını duymadan rahat edemicem

kimse zuzuyu görmüyomuuu listedeee, bugün test yaptıı 2. çizgiyi gördüü hamileeeeeeeeee, darısı başımızaaaa

canım günün geçtimi? bence kan testi yaptır hemen inşallah hamilesinn

vallahi şubat gelmeden patır patır dökülmeye başladıkkkkkkkk.süppeerrrrrrrrrr zuzuummm tebriklerr bitanemmmm..allahım kucağına almayı nasip etsin inşşş...

vallahi şubat gelmeden patır patır dökülmeye başladıkkkkkkkk.süppeerrrrrrrrrr zuzuummm tebriklerr bitanemmmm..allahım kucağına almayı nasip etsin inşşş...

zuzu şuan annesindee manisadaaa, kocası bile bilmiyo dahaa hemen dönecek evinee kocişine süprüss yapcakk pazartesi de kan tahliline gidecekk...
inşallah allah kucağına almasını nasib ederrr:CüvCüv::1hug:

zuzu hamilemi ayyyyyyyyyyyy çok sevindü,m bugun ne güsel bi gün yaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyy kan testi yaptırdımı ya siteye nie gelmedi süperrrrrrrrrrrrrr

[/QUOTE]

CeyLannn 26 $ubat

aaaaaaaaayyyyyyyyyy koçişine bile sölemeden demek bize söledi öpüyorum onu demek ki ne kadar değerliyiz kızlar süper pazatessiyi iple çekiyorum acaba kocasına nasıl söyleyecek

zuzu şuan annesindee manisadaaa, kocası bile bilmiyo dahaa hemen dönecek evinee kocişine süprüss yapcakk pazartesi de kan tahliline gidecekk...
inşallah allah kucağına almasını nasib ederrr:CüvCüv::1hug:

ayy çok heyecanlı yaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:ee ne demişlerr babalar en son duyarrrrkaydirigubbakcemile3

ben yokken yenı hamiş haberleırmı geldı.lavi kız iyi oldunmu.
sabah erkenden gene test yaptım kızlar kafayı yıcem gene negatıffff hala olmadım bu akşam dra gidicem acaba ıdrarda cıkmasada kanda cıkma sansı varmı bişey dıyın yoksa umutlanmıyımmı hiççççç.son adet 26aralıktı bu arada

guzel bı gun sanırım hamısımız var.....zuzuucum cok tebrık ederım....saglıkla kucagına alırsın insalllahhh

CeyLannn 26 $ubat [/QUOTE]

hadi bakalım ..evde yaptığım testte gördük 2.çizgiyi ya kan testini bekliyorum,2 saat sonra alıcam ..inşşalah güzel bi sonuc alırımda bende direrim şu hamiş listesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…