kızlar moralim çok kötü az önce test yaptım bu ayda olmadı ama kızkardeşimin hamiş olduğunu öğrendim şimdi ise hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
kızlar moralim çok kötü az önce test yaptım bu ayda olmadı ama kızkardeşimin hamiş olduğunu öğrendim şimdi ise hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
oysa buay çok umutluydum okadar çok belirti varki kesin gözüyle baktım ama teste çıkmadı hemde 2ay geçti
bende 2 ay daha deneyip gidicem olmıcak böyle bekle bekle insanın morali bozuluyor çok
oysa buay çok umutluydum okadar çok belirti varki kesin gözüyle baktım ama teste çıkmadı hemde 2ay geçti
rüzgarım nasılsın
Onan kendini anlat bakıyım
canımm, ağlama be gülümm seni çok iyi anlıyorummm insan çok tuhaf olurrr kardeşine üzülememişsindir bile:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama ağlama lütfenn ağlayınca stres hormonların yükseliyooo gelmiyo bebişş:çok üzgünüm:
şubatta da biz döktürcez canımmm üzülme emii:çok üzgünüm:
tabiki çok sevindim ama obenden 1yıl önce evlendi ikincisi geliyor artık yiyenlerimi sevmek istemiyorum başkalarının bebeğini sevmekten bıktım yüzüme acınan gözlerle bakılmasından nefret ediyorum insan içine çıkmak istemiyorum hep korkuyordum test yapmaya annemin zoruyla yaptım üstelik eşim uzun yol kaptanı har ayın 20günü yok nasıl olacak koca olmassa
rüzgarım nasılsın
Onan kendini anlat bakıyım
tabiki çok sevindim ama obenden 1yıl önce evlendi ikincisi geliyor artık yiyenlerimi sevmek istemiyorum başkalarının bebeğini sevmekten bıktım yüzüme acınan gözlerle bakılmasından nefret ediyorum insan içine çıkmak istemiyorum hep korkuyordum test yapmaya annemin zoruyla yaptım üstelik eşim uzun yol kaptanı har ayın 20günü yok nasıl olacak koca olmassa
ebru1987 dün konuşmuştuk daha belirtilerim vardiye hani dedeme bakıyordum dışarı çıkamıyordum dayanamadım eczaneden test aldırdım yaptım ama korktuğum oldu yine tek çizgi sabahtan buyana artık ağlamaktan kriz geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?