En erken hamilelik belirtileri

kızlar moralim çok kötü az önce test yaptım bu ayda olmadı ama kızkardeşimin hamiş olduğunu öğrendim şimdi ise hıçkıra hıçkıra ağlıyorum

canımm, ağlama be gülümm seni çok iyi anlıyorummm insan çok tuhaf olurrr kardeşine üzülememişsindir bile:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama ağlama lütfenn ağlayınca stres hormonların yükseliyooo gelmiyo bebişş:çok üzgünüm:

şubatta da biz döktürcez canımmm üzülme emii:çok üzgünüm:

kızlar moralim çok kötü az önce test yaptım bu ayda olmadı ama kızkardeşimin hamiş olduğunu öğrendim şimdi ise hıçkıra hıçkıra ağlıyorum

aglama cnmmm benımde negarıf cıktı bugun dra gidicem adette olmadım ama subatta hamiş olcaz ınssss. üzülme tam gaz calışcazzz.sakın üzülme hem bak yegenın olcak oda iyi bişiy:içelim:

yazın kızlar benide yazın kara listeye buayda umutlar tükendi buayda hayaller bitti nezaman gelecek bu bahar nezaman

oysa buay çok umutluydum okadar çok belirti varki kesin gözüyle baktım ama teste çıkmadı hemde 2ay geçti

üzülme canım ya belkide stresten gecikmiştir belkide test yanlıştır bilemiyorum ama üzülme darısı fa sana olsun inşallah

bende 2 ay daha deneyip gidicem olmıcak böyle bekle bekle insanın morali bozuluyor çok

valla canım ben eşimi dinlemediğime pişmanım ilacı bırakırken gidelim genel kontrol olalım demişti ben yok gerek yok dedim. halbuki gitsem şimdi bu kadar gerilmezdim insan haliyle düşünüyo 4 ay geçti neden olmadı diye. bencede git biran evvel.

Son güncelleme yapıldı evetttttttttttttt kızlar şimdi konuşabilirim nasıl keyifler yenilerimiz hoşgelmiş aramıza maşallah liste kocam oldu aldı başını gidiyor .....
auracım nasıl moraller tabii ki süperrrrrrrrrrrrrrrrr

oysa buay çok umutluydum okadar çok belirti varki kesin gözüyle baktım ama teste çıkmadı hemde 2ay geçti

olsun kısmet değilmiş buay diye düşün. hepimiz senin gibiyiz. bak bende de var belirtiler ama sanırım bnm psikolojik oluyor bu ay. şubat ayının güzel bi cuma günğ bizde güzel haberler vercez inşallah ndk ya katılıyorum :teytey:

canım üzülme şubatta olucak öle düşün ,kendini kasma hiç düşünme rahat bırak biraz. korunuyormuşsun gibi düşün. ben öle yapıyorum bu ay. allah hayırlısıyla vericek bizlerede.

tabiki çok sevindim ama obenden 1yıl önce evlendi ikincisi geliyor artık yiyenlerimi sevmek istemiyorum başkalarının bebeğini sevmekten bıktım yüzüme acınan gözlerle bakılmasından nefret ediyorum insan içine çıkmak istemiyorum hep korkuyordum test yapmaya annemin zoruyla yaptım üstelik eşim uzun yol kaptanı har ayın 20günü yok nasıl olacak koca olmassa

evet yaaa üzülmeyin kıslarrrrr..hemde nassı döktürcesssss....bende çok stress yapmıştım ama şuan kuş gibi hafifimmmm ceylanıma söz verdim stress yok diee obeni gazlıo bende stres yapmıyorummmmkaydirigubbakcemile3hadii kızlarrr tebessümm tebessümmm.........:enbuyukkk:

ebru1987 dün konuşmuştuk daha belirtilerim vardiye hani dedeme bakıyordum dışarı çıkamıyordum dayanamadım eczaneden test aldırdım yaptım ama korktuğum oldu yine tek çizgi sabahtan buyana artık ağlamaktan kriz geçiriyorum

allah sabır versin bebeğim inşallah seninde duaların kabul olur bak bugün bir şey kanıtlandı adet gecikmesi gebeligin bir sonraki aylarda olabileceğinin göstergesiymiş üzülme belkide en yakın zaman da senin karnında kocaman olacak inşallah

haticesu canım olacagı varsa kocan burdayken 10 günlük sürede olur inşallah tatlım olumlu düşün pozitif ol bebek bebek die düşünme sürekli olmuyor o zaman kendini serbet bırak kocan yanındayken çalışmalarını yap gerisi allahın takdiri inş gelecek melegin kısmetini bekliyodur

rüzgarım nasılsın
Onan kendini anlat bakıyım

canım 26 yaşındayımyaklaşık 4 aydır bebiş istiyoruz 2 yıllık evliyim, doğum kontrol hapını bırakınca adetlerimde çok düzensizlik oldu. dr a gittim pko dedi şimdilik sadece şeker hapı verdi ve 6 ay denemeniz lazım sonra ek tedavi dedi. deniyoruz bakalım bu ay bazı belirtilerim var ama bakalım olmayınca çok üzülüyorum. geçen ay test test çok moralim bozuldu. artık bende hamile kalmak istiyorum :a015:

ayy canım benim yaa, üzüldüm şimdii:çok üzgünüm:
eşin yanında yok ya oyüzden gelmiyo bebeğinnn, gün aşırı denemediğiniz içindir canımm... problem yoktur üzülmeee... eşin yanında olduğu an hiç boş geçirmeee yat ayaklarını dik havayaa inşallah olur be gülümmm.. eşine de allah kolaylık versinn zor işi varmışş... ama ağlamaa lütfenn kimsenin ne dediği umrunda olmasınn.. düşünmüyoruz şuan falan de insanlara dikkatlerini dağıtt

kıyamam ya canım yapma bu kadar, burda hepimiz birbirimizi o kadar iyi anlıyoruzki. bende bu ay tek çizgiyi görünce çok üzülmüştüm ama napalım kısmet. allah ne zaman kısmet ettiyse o zaman olucak yapma üzülme nolur. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…