şimdi bak gncamm
kızlar hepinize çok teşekkür ederim. değer 10 un üzerindeydi ama çok değil . ama anlamadım doktor kesin konuştu. ihtimal falan demedi hamilesin dedi. haftaya gel gene bakalım dedi. umarım bi sorun çıkmaz adet günüm geçmemişti. burda bazı hamile insanları okudum onların da benle aynı çıkmıştı. umarım hayırlısıyla tamamına erer.
ben bilirim canım bence sen doktora git artık zaten doktor kan testi yapar orda ögrenirsin bebiş yoksa söktürücü verir canım
kızlar günaydın nasılsınız? yeni hamileler var galiba çok tebrik ederim allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. datısı başımıza. bende yarın sabah doktordayım bakalım ne dicek? bu arada doğru söylemeye karar verdik 4 aydır korunmuyoruz olmuyo dicez yani. 6 ay falan deyip yalan karıştırmayalım boşuna.
kızlar günaydın nasılsınız? yeni hamileler var galiba çok tebrik ederim allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah. datısı başımıza. bende yarın sabah doktordayım bakalım ne dicek? bu arada doğru söylemeye karar verdik 4 aydır korunmuyoruz olmuyo dicez yani. 6 ay falan deyip yalan karıştırmayalım boşuna.
bencede cnm tıbbı yanıltma:))) sonucta bence doğruyu sölekdı dr da doru seyler önersın .bende dr a gidicem cnmmm bu akşammm.biliyrum hamiş değilim ama genede içimde umut var belkım kanda cıkar(((
umut fakirin ekmegıgamyoncuiremsu
banada dua edin bende stres yapıyorum.
stres büyük etken. stres yapma olur inşallah belki küçük bi neden vardır arada aydınlanmış olursun tedavin olur hemen. ama genellikle 6 deneyin diyorlar. ebnşmki öyle dedi mesela ek bişey vermedi
benbilirim canım bazı kadınlarda geç çıkıo idrarda ne bilim ümitlendirmek istemiom ama belkide yok gerçekten üzülme tatlım allahım en hayırlı kısmetli zamanında verir bebişini inşallah sen git doktoruna için rahatlasın
ona karşı tedbirliyim canım, ısrar edicem bişi versin bişi yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?