En erken hamilelik belirtileri

kızlar belki en yakınlarımıza anlatamadıklarımızı paylaşıyoruz burda, herkese teşekkür ederim moral oluyor bana biraz da olsa :lepi:

ooooooooffffffffffffffff bir an kendimi haticenin yerine koydum ve gözlerimden yaşlar aktı allahım sabrını versin hatice duymasın üzülmesin daha fazlaama kolay değil bana eskiden pek demezlerdi ama son 1-2 haftadır herkes bebek ne zaman gelecek diyor hakkatten sinir bozucu ooof alatmayın beni makyajım bozulacak senağlama

pko zor bilirim Hoşgeldin aramıza ama sana tavsiyem başka doktora gidip 1 sene korunmuyoruz demen biranönce tedavi olman ben 7 aydır tedavim yeni başladı boşuna 7 ay gitti bende 1 sene yasmin kullandım..Üzülme başaracağız burda umutsuzluk yok .
cylancım iyiyim yarın sabah doktordayız bakalım onun heyecanı var inşallah kötü bişi yoktur adaklar adadım vallahi. sen nasılsın canımcım?

iyiyim canım ne olsun annemler pzt.gidiyor şimdiden üzülmeye başladım :çok üzgünüm:

arkadaslar sole bı kendımeze gelelım artık....şubat ayına inançlı bı sekılde gırelım....moralımızı yuksek tutalım.....insallah bu ay olacakkkkkkk......

bende çok üzüldüm haticeyee allah sabır versinn, meleğini kondursun karnına hemen inşallahhh:çok üzgünüm::teselli:

dünde bi arkadaşımla konuştum onunda ailesi ayrıydı çok üzülüyorum dedi üzülme canım bizler varız yanında..

ben artık bu hamılelık belırtılerınede ınanmıyorum.....belırtıler dogru olsaydı sımdı 7 aylık hamıs olurdummmmmm.....

bakın ceylan şubat şubat dedi ocak ayının son gunlerınden basladı hamısler dokulmeyeeee.....şubat ayını dusunemıyorum artık......insallah hergun mutlu haberler alacagızzzz....

birde ben gurbetteyim çok yalnızım eşim uzun yola gittiği için hergün gece ve gündüz yalnızım inanmıssınız belki ama hiç arkadaşım yok bütün derdimi sizlerle paylaşıyorum iyiki bu site varmış yoksa deliler hastanesine düşen ilk 3yıllık evli ilk ben düşerdim herhalde doğru yemek bile yemiyorum ama habire kilo alıyorum

kızlarrr...karnım ağrıooo ( belim de..psikolojik hamile miyim neyim??

canım benım o kadar cok istıyorum kı senın hamıs kalmanııııııı.....ama bu kadarda kendını dınleme ....sonradan hayal kırıklıgı gercekten cok zor oluyo......insallah senın ole olmaz da tum belırtılerın hamılelık belırtılerdır.....

ayyy kızlar iç çamaşırım da ıslaklık hiisssettim ayayy (( ben 5 dk burdayım inşallah olmamışımdır(

canım çok strese sokuyosun kendini. biraz kafanı dağıtmak için değişik bişiler yapsan yeni yemekler dene, tatlılar yap. elişi ile uğraş,örgü ör. sıkılınca bizlerle konuş. bak hayat çok güzel bebeklerimizde gelince daha da güzel olucak. nasıl arkadaşın yok biz varız ya kız.

şimdi ilk bebeğim olsaydı şimdi 20aylık olacaktı oda bırakıp gitti beni kızlar nolur beni affedin çok doluyum birtek sizinle paylaşıyorum eşimlede tartıştım oysa adamın teksuçu beni sevmek oldu bırak diyorum ayrılalım diyorum olmuyor işte olsaydı 2.5 yıldır olurdu nezaman olacak nezamanya

ahh canım benimm, istanbuldaysan görüşelim arkadaşın olurum ben seninnnnkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…