kıyamam ya canım yapma bu kadar, burda hepimiz birbirimizi o kadar iyi anlıyoruzki. bende bu ay tek çizgiyi görünce çok üzülmüştüm ama napalım kısmet. allah ne zaman kısmet ettiyse o zaman olucak yapma üzülme nolur. a.s.
arkadaşlar aadteime 8 gün var test yaptırmaya gidiyorum şimdi kan testi çıkar mı dersiniz?
ayy canım benim yaa, üzüldüm şimdii:çok üzgünüm:
eşin yanında yok ya oyüzden gelmiyo bebeğinnn, gün aşırı denemediğiniz içindir canımm... problem yoktur üzülmeee... eşin yanında olduğu an hiç boş geçirmeee yat ayaklarını dik havayaa inşallah olur be gülümmm.. eşine de allah kolaylık versinn zor işi varmışş... ama ağlamaa lütfenn kimsenin ne dediği umrunda olmasınn.. düşünmüyoruz şuan falan de insanlara dikkatlerini dağıtt
pko zor bilirim Hoşgeldin aramıza ama sana tavsiyem başka doktora gidip 1 sene korunmuyoruz demen biranönce tedavi olman ben 7 aydır tedavim yeni başladı boşuna 7 ay gitti bende 1 sene yasmin kullandım..Üzülme başaracağız burda umutsuzluk yok .canım 26 yaşındayımyaklaşık 4 aydır bebiş istiyoruz 2 yıllık evliyim, doğum kontrol hapını bırakınca adetlerimde çok düzensizlik oldu. dr a gittim pko dedişimdilik sadece şeker hapı verdi ve 6 ay denemeniz lazım sonra ek tedavi dedi. deniyoruz bakalım bu ay bazı belirtilerim var ama bakalım olmayınca çok üzülüyorum. geçen ay test test çok moralim bozuldu. artık bende hamile kalmak istiyorum :a015:
cylancım iyiyim yarın sabah doktordayız bakalım onun heyecanı var inşallah kötü bişi yoktur adaklar adadım vallahi. sen nasılsın canımcım?
ooooooooffffffffffffffff bir an kendimi haticenin yerine koydum ve gözlerimden yaşlar aktı allahım sabrını versin hatice duymasın üzülmesin daha fazlaama kolay değil bana eskiden pek demezlerdi ama son 1-2 haftadır herkes bebek ne zaman gelecek diyor hakkatten sinir bozucu ooof alatmayın beni makyajım bozulacak senağlama
pko zor bilirim Hoşgeldin aramıza ama sana tavsiyem başka doktora gidip 1 sene korunmuyoruz demen biranönce tedavi olman ben 7 aydır tedavim yeni başladı boşuna 7 ay gitti bende 1 sene yasmin kullandım..Üzülme başaracağız burda umutsuzluk yok .
iyiyim canım ne olsun annemler pzt.gidiyor şimdiden üzülmeye başladım :çok üzgünüm:
arkadaslar sole bı kendımeze gelelım artık....şubat ayına inançlı bı sekılde gırelım....moralımızı yuksek tutalım.....insallah bu ay olacakkkkkkk......
kızlarrr...karnım ağrıooo( belim de..psikolojik hamile miyim neyim??
birde ben gurbetteyim çok yalnızım eşim uzun yola gittiği için hergün gece ve gündüz yalnızım inanmıssınız belki ama hiç arkadaşım yok bütün derdimi sizlerle paylaşıyorum iyiki bu site varmış yoksa deliler hastanesine düşen ilk 3yıllık evli ilk ben düşerdim herhalde doğru yemek bile yemiyorum ama habire kilo alıyorum
Şubat olacak melekler gelecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
birde ben gurbetteyim çok yalnızım eşim uzun yola gittiği için hergün gece ve gündüz yalnızım inanmıssınız belki ama hiç arkadaşım yok bütün derdimi sizlerle paylaşıyorum iyiki bu site varmış yoksa deliler hastanesine düşen ilk 3yıllık evli ilk ben düşerdim herhalde doğru yemek bile yemiyorum ama habire kilo alıyorum
dünde bi arkadaşımla konuştum onunda ailesi ayrıydı çok üzülüyorum dedi üzülme canım bizler varız yanında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?