En erken hamilelik belirtileri

2009. sayfada yeni yılın bize bebeklerimizi getirmesi için dua edelim kızlar olurmuuuu 5 sayfa kaldıııııııııı:sm_cool:

Tıff içme canım hamile kalmadan bıırakırsan çok süper olur

ben gene ii bıraktım kızlar kendimi pohpohluom aferin die sadece bikaç fırtla durabliyorum yılların tiryakisiyim yani bana göre büyük başarı

nerden alışmışız ya bu illete sinirde yapıo ya eşime sataşıom beni idare edio sagolsun hamileilk piskolojisi dio garibim

kızlar ben kaçtım. öpüyorum hepinizi.. meleklerinize söyleyin, arkadaşlarını bekliyoruz...

hoşçakalınnn

handan sen hamiş oldunu yenımı örendın.ebru naptın cnmm senle biz aynımıydık senındemı gecıktı ben bugun dra gidicemmmmmm 3saatım kaldı

2009. sayfada yeni yılın bize bebeklerimizi getirmesi için dua edelim kızlar olurmuuuu 5 sayfa kaldıııııııııı:sm_cool:

AY BAJIM TAM BEN YAZCAKTIM YAAAA 2009. SAYFADA 2009 DAN BEKLENDİLER YAZSIN HERKES 1 KERE SADECE DİLEK YAZSINKİ HERKESE YETSİN SAYFA :1hug:

AY BAJIM TAM BEN YAZCAKTIM YAAAA 2009. SAYFADA 2009 DAN BEKLENDİLER YAZSIN HERKES 1 KERE SADECE DİLEK YAZSINKİ HERKESE YETSİN SAYFA :1hug:

evettt
1 kerede dualarr dileklerrr beklentiler yazılsınnn, bakalım 2009. sayfa hangi şanşlı hatunlara yetecekkk :dance:

içme tabikide bırak kaybolsun önce çakmak yok olur sonra sigara b bakmışsın varlıgını da unutmuşsun

ebrucum yaaa çöpe baktım şimdi çöpe atmışım çakmağımı yaaa çıkardım aldım ama paketi kaldırdım ortadan çoookkk uzaklara götürdüm. bu cidden işaret yaaa anlamasını bilene!! baktım hala adet görmemişim, adet görene kadar (şimdilik yakın hedef koyuyorum kendime) tek sigara içmicem zati bugün yarın olabilirim hatta şuan bile ama ya olmazsam değil mi?? düşüncesi bile çok güzel yaa.. :sm_cool:

kıslar bende cıkmak zorundayım...2009. sayfada lutfen benım içinde dualar edın olur mu...hepınızı sevıyorum...ıyı haftasonlarııııııııı

tıfffffffffffffff tıffffffffffff diye söndürr sigaranııı

içersen kafanı kırarımm:mymeka: kaydirigubbakcemile3

ayyyy bak ben yıne mutlu oldum....sıgaraya hıc baslamadım .....vede bu yuzden bırakmak zorunda degılım.....ne guzel yaaaaaaaaa

çarşamba günü ögrendim benbilirim , cumartesi adet olmam gerekiodu çarşambaya kadar bekledim

hayrlı olsun cnmm senın 2,ci idi zaten bende bua y için umut yok ama dr gidicem ıns bişiyım cıkmazsa subata hızlı giricemmmm inş.:)))) akşam yazarım birde bakıyrmusum hamişmisim kanda cıkarbelkı umut fakırın ekmegı:))laelaelaelaelae

evettt
1 kerede dualarr dileklerrr beklentiler yazılsınnn, bakalım 2009. sayfa hangi şanşlı hatunlara yetecekkk :dance:

işte geldim burdayım. yetiştim 2009 a kızlar herkes alıntı yapmadan sadece 1 dilek yazsın. birbirimizi düşünelim

tıfffffffffffffff tıffffffffffff diye söndürr sigaranııı

içersen kafanı kırarımm:mymeka: kaydirigubbakcemile3

hahhahaaa saol ndk beee çok yardımcı oldunn :uhm:
şaka bi yana çorba koydum bi tasa hemen yemeğe sarıldım yaa ne psikolocik manyağım yaaa ahahahahaa accık dışarı çıkıp hava alcam bakalım.

kıslar dun doktora gıttıstım yaaaa.....mılletın doktoru calıs der benımkıde adetın bıttıkten sonra ilişkı 2 gun yasak dedı.....pazartesı kontrolum var sızcede bu ıste bı tuhaflık yok muuuuu

yalelcim sabahn gittim tam bi fiyaskoydu..bildiğin idrar testiyle kanda baktı..yok dedin ama emin olamadı..idrarda bak dedi saçmalığa bak..bi de 30 tl.mi aldı ..bekliyorum şimdi günümü..kan man yok bundan sonra :çok üzgünüm:

kıslar dun doktora gıttıstım yaaaa.....mılletın doktoru calıs der benımkıde adetın bıttıkten sonra ilişkı 2 gun yasak dedı.....pazartesı kontrolum var sızcede bu ıste bı tuhaflık yok muuuuu

tuaf ilk defa duydum.neden diye sorsaydın keşke :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…