En erken hamilelik ne zaman belli olur??Hamileligi anlamak için adet gecikmesi sartmı

Kizlar ben dun kan kesti yaptrdm 1.22 cikti doktor bekle ader olmazsa yenjdn yapalm yukselebilir dedi bir umut aranzda hic bu durumu yasayan oldu mu ben adet olmadm daha.

mrb arkadaşlar 1yıldır girmedim kadınlar klübüne en son tüp bebek tedavi sonucun negatif olduktan sonra eşimin ısrarıyla hep karşı olduğum ot tedavilerine başladık 2 aydır ebe gömeci buharı,ısırgan otu tohumu buharı ve birde tohumu kaynatıp suyunu içtim:)birde giresundan kestane balı glikozsuz özel grtirtip içine çörek otu yayı karıştırıp her sabah akşam yiyoruz tüpümün biri tıkalı diğeri dış gebelik geçirdiğimde alındı.bu ay bir haftayı geçkin aşırı bel ağrısı vardı hiç hamileliğe ihtimal vermiyorum 7 yıllık evliyiz her adet öncesi sendromu yaşadığım şeyler ama daha rahatım :)en azından adete bir hafta kala soluğu eczanede alıp çift çift test almıyorum:)ama 2gündür yine aynı acabalar 3 gün var adet olmama ama garip bi adet sancısı karında sızı kasıkta batma bi arkadaş yazmış başucumda majezikle bekliyorum ama içecek kadar değil nefesim daralıyor bugün göğüslerim davul gibi.dünden beri burada okuduklarım dan etkilenmiş olup adetim gecikiyor bile olabilir:)ben adetliyken bile gebelik testi yapmışlığım var :)hahaa üstüne görme olayı varmış onları okuduktan sonra bende kesin hamileyim tüm belirtiler var diyee o halde test yaptım:)neyse uzattım kusura bakmayın bu sefer olsun artık diyorum hayırlısı ile hepimiz için inşallah:)

Kizlar ben gecen hafta kan testi yaptm 0.05 di persmbe yaptrdm 1.22 olms sizce gec dollenme olms olabilir mi doktor haftaya bir daha yaoalm dedi cok umitlenme dedi ama of hala adet olmdm hic bir belirti yok ama kasiklarm agrior belim agrior surekli uykm var istahm cok acik ve gobegm de sisti paikolojk midir nedir bilemdm

Hanımlar merhaba 2 buçuk yıllık evliyim 1 yıl korundum geri kalan zamanda bebek kararı aldım ama tam 8. Ay sonunda guzel haberi aldım umudunun bitip artık sorun var düşüncesine kapilmisken adetim gecikti ve butun belirtileri vardı asla ayırt edilemez bir takım sorunlarında vardı kendimce stresten olmamıştır diye düşünüyordum arkadaşımın ısrarıyla test yaptım çünkü 8 ay boyunca hayal kırıklığına uğramaktan elim gitmiyordu teste neyse hayal kırıklığı birden mucizeye döndü ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim derken bu mutluluk fazla sürmedi 9 haftalıkken bebeğinin kalbi durdu ve aldılar tabi zor olsada isyan etmiyorum vardır bundada bir hayır diye düşünüyorum eylül ayında kurtaj oldum bir adet gordukten sonra korunmayı bıraktım Dr. Da uygun gördü nasip artık Rabbim ol dicek olucak demem o ki adetinizin geçmesini bekleyin umutlanmak güzel ama hayal kırıklığına ugramak cok zor belirtiler aynı ayırt edilemez oyuzden sabır ve duayla sadce bekleyin tecrübeden yana bu şekilde yazmak istedim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasını uzun oldu hakkınızı helal edin

Merhaba bnde 2 yıllık evliyim 6 aydır tedavi goruyorum klomen ve catlatma iğnesi hamile kalamadim. Bu ayda beklemedeyim adetime 10 gün varken sol kasigim ve belim agriyo umutlanmak istemiyorum ama icim içimi yiyor beklemek çok zor inş hamileyimdir allahım isteyen herkeze nasip etsin inş.

Benimde bir sorum olacak, adet günümde baslayan kahve ve ara ara pembe lekem oldu tam 10 gün sonunda kesildi. Benim adet günlerim çok yoğun ve ağrılı geçer bu sefer ağrı var ama hiç kanama olmadı sanki adet görmüyor gibi rahattim ve hala bitmeyen adet sancısı gibi sancım oluyor bu sefer geldi diyorum ama yok sadece beyaz akıntı o da çok değil birde öyle üşüyen biri değilim ama ayaklarım donuyor resmen. Doğal yoldan korunuyoruz öyle çabuk hamile kalan biride değilim daha önce 2 hamileligimde de böyle birşey yaşamadım sizce bir sorun mu var yoksa hamilemiyim??

Bende bu ay 2 kere test yaptım negatif çıktı kendimi hamile gibi hissediyordum birde üstüne görme gibi bi durum yaşadım sonra tekrar yaptım test tek çizgiydi moralim bozuldu kırdım bi çizgi daha çıktı acabamı dedim şimdi adet günümü bekliyorum

Ne zaman leke gördün sen ben tam adet günümde gördüm. Eger adetten önce leke gördüyseniz yumurtlama olmuştur muhtemelen, adet gününe ne kadar var.

Ben adetten iki hafta önce bir hafta süren kahverengi leke geldi iki hafta sonra bir gun adetim gecikti adetoldum anlamadm nedn boyle oldu ilk defa oldu:/

Merhaba , ben geçen seneden beri aranizdayım ancak aktif değildim. Regl tarihimden bir hafta önce çok az bir lekelenmem oldu. Okuduğum ve duyduğum kadarıyla yerleşme kanamasından şüphelendim. Sabahları hafif midem bulantım da oldu ama psikolojik olduğunu düşünmüştüm yine de iki test alďım birini yaptım negatif çıktı. Evde de misafirlerim vardı eşime de belli etmedim kendimde bozuntuya vermedim. Eşimde devamlı testi yapmamı söylüyodu yaptım ama negatif çıktı demedim . Esimde test alıp getirdi. Regl olmam gereken gün kasıklarım da ağrıyla uyandım dedim teste gerek kalmadı. O akşam öyle geçirdim gelen giden de yok. Ertesi gün yine ağrım var ama yine bir kıpırtı yok . Eşimde takvimimi tuttuğu için ısrara başladı . Ben yine bir sabırla 5 gün gecikene kadar bekledim. 9 ekim cuma günü bir arkadaşma gidicez gitmeden test aklima geldi. Banyoda testi yaptım ve o çift çizgiyi gördüm . Inanmayip diger testi de yaptim o da pozitif. Test elimde elimi arkama saklayip eşimin yanına gittim sana bir hediyem var diye. Testi gösterdim inanamadı testin kutusundan doğru olup olmadığını okudu .. kısacası şuan 7 haftalik hamileyim:)) Allah kısmet ederse haziran ayında anneyim . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

cok guzel haber bende umidimi rabbim kucagina almayi nasib eder insallah bende umudumu yitirdim artik 2 gun sonra adet gunum simdiden kendini belli etmeye basladi bakalim ne olcak hakkimizda hayirlisi
cok

Bebek denememden 5 gün geçti . İki yumurtam vardı benim . Simdi bulantı ve sancim var . Acaba anne olmuş olabilir miyim . Tecrübelerinize ihtiyacım var

Meraba aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takıp edıyorum 1 senedır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor polıkıstık over luyum femera kullanıp arkadından pregnyl catlatma ignesi oldum bugun doktora gıttıgımde yumurtalıgım catlamıs %20 hamıle kalma ıhtımalın var dedı sızce bu dusuk bı rakam mı cevaplarınızı beklıyorum

Bebek denememden 5 gün geçti . İki yumurtam vardı benim . Simdi bulantı ve sancim var . Acaba anne olmuş olabilir miyim . Tecrübelerinize ihtiyacım var
canim bunu ogrenmen icin cok erken bi donem dollenme bi hafta icinde gerceklesir ki bazilarinda ise gec dollenme olur daha cok yeni biraz psikolojik olabilir dusunmemeye calis bu belirtilerin gorulmesi icin baya erken :/ insallah olur ama bebisin rabbim kucagini doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…