İnş cnmm allahım hepimize nasip etsinAynur19 insalh güzel haberlerini alırız
Benimde bir sorum olacak, adet günümde baslayan kahve ve ara ara pembe lekem oldu tam 10 gün sonunda kesildi. Benim adet günlerim çok yoğun ve ağrılı geçer bu sefer ağrı var ama hiç kanama olmadı sanki adet görmüyor gibi rahattim ve hala bitmeyen adet sancısı gibi sancım oluyor bu sefer geldi diyorum ama yok sadece beyaz akıntı o da çok değil birde öyle üşüyen biri değilim ama ayaklarım donuyor resmen. Doğal yoldan korunuyoruz öyle çabuk hamile kalan biride değilim daha önce 2 hamileligimde de böyle birşey yaşamadım sizce bir sorun mu var yoksa hamilemiyim??[/QUOTE bende şu an aynı durumdayım test yaptım ama negatif çıktı günümü bekliyorum inşallah hayırlısı olur bizim için
Ne zaman leke gördün sen ben tam adet günümde gördüm. Eger adetten önce leke gördüyseniz yumurtlama olmuştur muhtemelen, adet gününe ne kadar var.Bende bu ay 2 kere test yaptım negatif çıktı kendimi hamile gibi hissediyordum birde üstüne görme gibi bi durum yaşadım sonra tekrar yaptım test tek çizgiydi moralim bozuldu kırdım bi çizgi daha çıktı acabamı dedim şimdi adet günümü bekliyorum
yumurtlama donemim gectikten 3 hafta sonra oldu lekelenmemNe zaman leke gördün sen ben tam adet günümde gördüm. Eger adetten önce leke gördüyseniz yumurtlama olmuştur muhtemelen, adet gününe ne kadar var.
Meraba aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takıp edıyorum 1 senedır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor polıkıstık over luyum femera kullanıp arkadından pregnyl catlatma ignesi oldum bugun doktora gıttıgımde yumurtalıgım catlamıs %20 hamıle kalma ıhtımalın var dedı sızce bu dusuk bı rakam mı cevaplarınızı beklıyorum
canim bunu ogrenmen icin cok erken bi donem dollenme bi hafta icinde gerceklesir ki bazilarinda ise gec dollenme olur daha cok yeni biraz psikolojik olabilir dusunmemeye calis bu belirtilerin gorulmesi icin baya erken :/ insallah olur ama bebisin rabbim kucagini doldururBebek denememden 5 gün geçti . İki yumurtam vardı benim . Simdi bulantı ve sancim var . Acaba anne olmuş olabilir miyim . Tecrübelerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?