- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
Benim de adetten on gün önce kahverengi akintim geldi ve hala sürüyor kasımın 5i adet günüm yerleşme kanaması dır diye ümit ediyorum inşallah öyledir. Temmuzda bebisim 1aylikken düşük yapmıştım ondayken goguslerimin ucu çok açıyordu ama şimdi hiç öyle değilBen adetten iki hafta önce bir hafta süren kahverengi leke geldi iki hafta sonra bir gun adetim gecikti adetoldum anlamadm nedn boyle oldu ilk defa oldu:/
Amin canım inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah. Bende 2. Denemede hamile kalmisim sonra öğrendimBuketcim çok üstüne düşme takıntı haline gelir ben ilk bebeğimi 9. Ay uğraştım anca oldu ve sevincin yarım kaldı kürtaj old um emin ol hiç beklemediğin anda geliyor mutluluk şuan tekrar istiyorum bakalım nezaman olucak Rabbim bugünün yüzü suyu hurmetine isteyen herkese nasip etsin
Bat derken anlamadım tatlımRabbim hayırlı zamanı bilir canım vakti geldiğinde olacaktır bat nezaman senin
Hımm benim de 5kasim canım +-1 ya daBeklenen adet tarihin canım mesela benim 6 kasım.
Aynen öyle canım ben de bir de geçen pazardan beri kahverengi akıntı var ve yaklaşık bir haftadır çok sık tuvalete gidiyorumSabırla beklicez canim az kaldı insalh güzel haberleri veririz burada benim tüm adet belirtilerin var bakalım sonuç ne olucak
İnşallah canım mutlu haberleri paylasiriz umarım :*İnsalh lekelerin yerleşme lekesidir tatlım inan çok mutlu olurum
Hayırlısı olsun insallah hamilesindir sen yine de dikkat etBenim de adetten on gün önce kahverengi akintim geldi ve hala sürüyor kasımın 5i adet günüm yerleşme kanaması dır diye ümit ediyorum inşallah öyledir. Temmuzda bebisim 1aylikken düşük yapmıştım ondayken goguslerimin ucu çok açıyordu ama şimdi hiç öyle değil
Can'ım daha adet olmadım ama şimdi Bi damla kahverengi akıntı gelmiş korkulacak bişey var mı ki ben Bi kaç gün daha belliyim öyle yapıyım diyorum testiRetroomadam baş donmen varsa kış bir gebelik testi al insalh hayırlı haberini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?