En Eski Sevgili

Love_lover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
1.158
2.072
133
Selam kızlar. Benim ilk sevgilim; tam 14 yıl önceki sevgilim. Üniversitede arkadaşımın arkadaşıydı. Bi kaç arkadaşlar arası görüşme sonrası sevgili olmuştuk. Çok yakışıklıydı ve ilişkiler konusunda tecrübeliydi O kadar etkilenmiştimki ne yapacağımı, ne diyeceğimi bilmiyordum onunlayken. Aşırı heyecanlanıyordum. Konuşamıyordum bile yanında. Konu açmamın Sebebi şu; ailemin o zamanlar maddi durumu çok kötü babam iflas etmiş ben üniversite okuyorum başka şehirde sadece kredi bursum var elimde meteliğe kurşun sıkıyorum yani o derece. Buluşmaya giderken saçımı kendim maşa ile yaptım falan gittim bu beni görünce alaycı bir üslupla “bi kuaföre falan gitsen” gibi bişey söyledi. Ben o kadar üzüldüm ki. Adam resmen dalga geçiyordu. Ego kasıyordu benimle. Bi günde bana çok soğuksun duvar gibisin demişti sebep ise beni bırakıyordu arabadaydık yaklaştı öpecekti bende heyecanlandım arabadan indim. Bunları uzun süre unutamadım kimse ile çıkamadım. Dahası da var. Beni tanıştıran arkadaşım birgün geldi X in telefon faturası borcu varmış 600 tl parası yokmuş canı sıkkındı bende 90 tl verdim dedi. Bende üzüldüm aradım neden bana söylemedin dedim 110 tl ben yolladım teyzemin bana harçlık verdiği parayı salak gibi ona verdim. Adam geri ödemedi. Ödemediği gibi yeni kıyafetler almıştı o dönem. Aradan 14 yıl geçti bir daha hiç görüşmedik dün arkadaşım eklemiş konuşmuşlar beni sormuş. Tel no istemiş bende ver dedim. Konuştuk. Şimdi o iflas etmiş batmış. Diyorum ki İntikam mı alsam acaba. Daha önce hiç böyle bişey yapmadım. O dedikleri hissettirdikleri yanına kalmasın mı? Siz olsanız ne yaparsınız?

Bosver. Acma bile aradigi zaman.
O da bir deneyim işte. Sonucta yaptığı ve zorla olan birsey yok. Iki kisi karsilikli hoslanmis,bir iliskiye baslamis. Adam kalas cikmis ve ayrilmissin. İntikam alacak ne var bunda? Seni ilk kırdığı zamn ayrılacaktın.
Para konusunda da kendi cebinda para yokken ona "neden benden istemedin" diye çıkışıp para gondermissin. Adam senden istememis ki.
Kaldi ki adam arabayla getir gotur yapiyormus seni. Tahminim yemekleri de o odemistir bu sure boyunca. 110 lira odedim vermedi, diye düşünmek yerine "yediğimin ictigimin parasini odedim. En azından o asalagin parasi gecmedi bogazimdan" diye dusunebilirsin. He , yediginin ictiginin bulustugunda gittiginin parasini sen oduyorsan da basimin gözümün sadakasi olsun de :)
Bu kadarcik seyden kin tuttuguna gore belli ki hassas birisin.Bu adam seni zamaninda üzmüş. Izin verirsen yine uzer. .Senin intikam mintikam da yalan olur.
Bosver bence

Ay yillar sora bile uģraşma gereği duyulurmu ya :)) umrumda bile olmaz kılımı kıpirtadamam ustelik kendi isteyerek bilerek olmus etkilenmis pek bi fazla kin tutacak mevzu da yok ne bilim.:)

ama kızın öz güvenini kırmış kimseyle birlikte olamamış geri gelmesi için böyle bişey yapabilir yani :)yoksa tabi uğraşmasa daha güzel olurdu

ama kızın öz güvenini kırmış kimseyle birlikte olamamış geri gelmesi için böyle bişey yapabilir yani :)yoksa tabi uğraşmasa daha güzel olurdu
Bence herşey bir deneyim. Benm de coook onceleri bi kisa zamanda boyle bi mevzum olmustu burun kiviran erkek tiplerinden bunlar yani ugrasmak bile gereksiz
Ama güvenim kirilmadi aksine talipliydim baya:) hatta o kisi burun kivirmasina raģmen surekli bana mesaj atan bir kisiydi bitirilmesine ragmen yani. En sonunda herşeyi deģistirdim.kasıntı tipler kime ne yapacak kendileri sevimsiz duruyorlar yakisikli gibi dursalarda

Bence herşey bir deneyim. Benm de coook onceleri bi kisa zamanda boyle bi mevzum olmustu burun kiviran erkek tiplerinden bunlar yani ugrasmak bile gereksiz
Ama güvenim kirilmadi aksine talipliydim baya:) hatta o kisi burun kivirmasina raģmen surekli bana mesaj atan bir kisiydi bitirilmesine ragmen yani. En sonunda herşeyi deģistirdim.kasıntı tipler kime ne yapacak kendileri sevimsiz duruyorlar yakisikli gibi dursalarda

doğru belkide intikam almak için konuşçak ama o sırada oğlab kızı kandırıp kullancakta olabilir. çünkü arkadaşımız azcık sanırım iyi niyetli bu oğlanın laflarına inanması %80 bence :/

doğru belkide intikam almak için konuşçak ama o sırada oğlab kızı kandırıp kullancakta olabilir. çünkü arkadaşımız azcık sanırım iyi niyetli bu oğlanın laflarına inanması %80 bence :/
Bilemiyorum kendileri bilir. Herkesin yaşayisi farkli. Ben olumsuz yaşanan seyleri olumluya cevirerek geleceğe taşimayi severim.başkalari başka maceralari sever vs vs.
Allah hayirli insanlarla karşilastirsin hayatta her turlu insanla karsilasiyoruz hepsiyle uğrasirsak zaman bize acimaz.

Boş işlerle uğraşma merakınız mı var? Zamanında azıcık özgüveniniz ve kendinize saygınız olsaydı, zaten öyle bir adamla birlikte olmazdınız, daha ilk saçmaladığında koyardınız tekmeyi. Peki 14 yılda kendinizi hiç mi geliştirmediniz de, hala böyle meselelerle uğraşmayı düşünüyorsunuz? Kısaca hayat aptal insanlarla uğraşmaya değmeyecek kısa. O kısa zamanı gerçekten değecek şeyler için harcayın.

En buyuk intikamin ona tenezzül etmemek olurdu ama sen konuşmussun.
Ben olsam hayatimda biri var beni aramasin diye telkinde bulunurdum arkadaşima.
Gönlun varsa bilemem. Bir insana en buyuk ders onu kaile almamak yok saymaktir.
Şuanda 100 gönlüm olda birini vermem 😂

Bosver. Acma bile aradigi zaman.
O da bir deneyim işte. Sonucta yaptığı ve zorla olan birsey yok. Iki kisi karsilikli hoslanmis,bir iliskiye baslamis. Adam kalas cikmis ve ayrilmissin. İntikam alacak ne var bunda? Seni ilk kırdığı zamn ayrılacaktın.
Para konusunda da kendi cebinda para yokken ona "neden benden istemedin" diye çıkışıp para gondermissin. Adam senden istememis ki.
Kaldi ki adam arabayla getir gotur yapiyormus seni. Tahminim yemekleri de o odemistir bu sure boyunca. 110 lira odedim vermedi, diye düşünmek yerine "yediğimin ictigimin parasini odedim. En azından o asalagin parasi gecmedi bogazimdan" diye dusunebilirsin. He , yediginin ictiginin bulustugunda gittiginin parasini sen oduyorsan da basimin gözümün sadakasi olsun de :)
Bu kadarcik seyden kin tuttuguna gore belli ki hassas birisin.Bu adam seni zamaninda üzmüş. Izin verirsen yine uzer. .Senin intikam mintikam da yalan olur.
Bosver bence

Canım 4 saat soğuk bi kafede oturmuştuk sadece 2 çay içtik birini ben diğerini o 😂 6 tl ( altı lira) tuttu ve ben ödedim. Hiç yemeğe falan gitmedik. Bir kere arkadaşının arabası ile beni bıraktı benim öyle bir talebim olmadı ( akşam arkadaşlarla markete gitmiştik bizi gördü seni bırakayım dedi o şekilde) o zaman anlamadım ama adam yiyici bi tipmiş 🤷🏻‍♀️

Back
X