- 20 Kasım 2018
- 15.538
- 58.675
- 598
- 35
- Konu Sahibi elahanim34
Ahshdh zenginin malı zugurdun cenesini yoruyor isteBikaç gündür sevişemedik özledim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahshdh zenginin malı zugurdun cenesini yoruyor isteBikaç gündür sevişemedik özledim![]()
Ben takip edemedim
Aycan 13-14 olarak bildirdi.Ben takip edemedimAycan Sevgi ki ve
Lyanna Mormont ki kaç cm miş
Ula konu farklıymışdiğer konuda sonuçlar açıklandı mı,?
Aycanın ki 13-14 cm,Ben takip edemedim aycanın ki veLyanna Mormont ki kaç cm miş
Ula konu farklıymışdiğer konuda sonuçlar açıklandı mı,?
14 için neye karar verildi?
Sen aycanı boşver sen 9,5 la napacaksın idare edebilecek misin, kaçıyor mu?Aycan 13-14 olarak bildirdi.
Orta şekerli14 için neye karar verildi?
Hmm peki sen 14 cm için ne düşünüyorsun sevgili dostumOrta şekerli![]()
Kiminkini ölçüyoruzzz yavrumm
Yani benim çükibikten yine iyi tabii ama, cetvele bakarak konuşuyorum, azıcık daha boyuna gitse iyi olurmuşHmm peki sen 14 cm için ne düşünüyorsun sevgili dostum
![]()
Kiminkini ölçüyoruzzz yavrumm![]()
Benimkinin çükübiki kalın ve 15-16 cm civarı olur umarımmmmYani benim çükibikten yine iyi tabii ama, cetvele bakarak konuşuyorum, azıcık daha boyuna gitse iyi olurmuş
OyşşSen yavrum diyince geçmişe gittim içim bi hoş oldu
![]()
Aminnn. O kadar uzun zaman oldu ki görmeyeli, kaç olsa iyiydi kaç olsa zorlanıyodum hepsini unuttumBenimkinin çükübiki kalın ve 15-16 cm civarı olur umarımmmm
Iftiraci ahshdh
Ahaha yok be zerrin suni gundem yaratiyor. Oyle bisi yokSen aycanı boşver sen 9,5 la napacaksın idare edebilecek misin, kaçıyor mu?
+1Ben bu hesabın Erkek olduğunu düşünüyorum
Büyükse çözümü kesersin küçükse ek yaparsın.Kızlar selam, elimle ilişkiye girdiğimizde bazen çok zorlanıyorum bazen çok rahat oluyor. 14 cm olduğunu söyledi. Bir an düşündüm daha da büyük olsa ilişkiye giremezmiydik acaba… partnerin özel bölgesi büyük olan ne yapar çözümü var mı ? Düşünüyorum bu çiftlerin bence kavga temelinde cinsellik var…
Kız ben muhabir Seyhan mıyım dsdshsa Ünlü güzel teknesinde bu sefer kiminle yakalandı şok şok şokIftiraci ahshdh
Ahaha yok be zerrin suni gundem yaratiyor. Oyle bisi yok![]()
Kız ben muhabir Seyhan mıyım dsdshsa Ünlü güzel teknesinde bu sefer kiminle yakalandı şok şok şok![]()