• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En fazla penis kaç cm ?

Kızlar selam, elimle ilişkiye girdiğimizde bazen çok zorlanıyorum bazen çok rahat oluyor. 14 cm olduğunu söyledi. Bir an düşündüm daha da büyük olsa ilişkiye giremezmiydik acaba… partnerin özel bölgesi büyük olan ne yapar çözümü var mı ? Düşünüyorum bu çiftlerin bence kavga temelinde cinsellik var…

elimle ilişkiye girdiğimizde
Elinizle mi ilişkiye giriyorsunuz beyfendi ay pardon hanımefendi 🤔

Şeyden bahsettim aşko ağzına aldığın hortumundan 😂 O da bi şekilde içine girdi sonuçta dsdshsa
Puuu Allah seni gahretmesin kız ahahaha endoskopi hortumu girdi girmesine de çok güzel uyuduğum için hiçbir şey hissetmedim, uyanır uyanmaz " tamam ben iyiyim, çıkabilir miyim" diye sordum. Doktor beni salmadı, "biraz daha bekleyin sersemlik ,baş dönmesi olabilir" dedi.

Orgazm sonrası olan o mıyışmış gevşemiş haldeki gülümsemelerimi özledim len 🥺🥺

Puuu Allah seni gahretmesin kız ahahaha endoskopi hortumu girdi girmesine de çok güzel uyuduğum için hiçbir şey hissetmedim, uyanır uyanmaz " tamam ben iyiyim, çıkabilir miyim" diye sordum. Doktor beni salmadı, "biraz daha bekleyin sersemlik ,baş dönmesi olabilir" dedi.

Orgazm sonrası olan o mıyışmış gevşemiş haldeki gülümsemelerimi özledim len 🥺🥺
Ponpon takımıma bişeyler sorup danışacam ama şimdilik erken azıcık daha zaman geçsin iyice bi ısınıyım :D

Kızlar selam, elimle ilişkiye girdiğimizde bazen çok zorlanıyorum bazen çok rahat oluyor. 14 cm olduğunu söyledi. Bir an düşündüm daha da büyük olsa ilişkiye giremezmiydik acaba… partnerin özel bölgesi büyük olan ne yapar çözümü var mı ? Düşünüyorum bu çiftlerin bence kavga temelinde cinsellik var…

Senin konular bir acayip ya. 14 cm mi zorlanıyosun? 😂
Çözüm ne sünnet mi edeceğiz çözümmü mü var ya. Kavga ettiklerini nerden çıkardın dağına göre kar veriyor mevlam sen merak etme kimsenin kavga ettiği yok keyiflerimiz yerinde milletten sana ne?

Ne diyo ?

Back
X