Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışmasıyla alakalı...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
o saç renginden dip resmi bulabilir isterse. valla burada o kadar şey gördükki artık herşey yapılır. güzellik yarışmasında başkasının resmiyle birinci olanı gördükten sonra
o zaman yapın bence neler neler olacak görelim :))))) kavga olmasında

o saç renginden dip resmi bulabilir isterse. valla burada o kadar şey gördükki artık herşey yapılır. güzellik yarışmasında başkasının resmiyle birinci olanı gördükten sonra
Başkasının resmiyle birinci mi oldu .... Vallahi şaştım . Doğru söylüyorsun nereden bileceğiz kandırmak isteyen incik bincik ayarlar her şeyi . .

bende kaynak ve çıtçıta karşıyım,o zaman senin olmayanı seninmiş gibi göstereceksin,bu seferde gerçek saçı olanlara haksızlık olur.buna çözüm ne olabilir tam bilmiyorum ama yine de bir fikrim var,mesela 3 resim koyduk diyelim,bir tanesi(en son fotoğraf olabilir)tepeden bağlı atkuruk şeklinde yada saçlar tamamen açık arkadan öne atılmış şekilde(banyodan çıkınca kafamızı havluya sarmak için saçları öne atarız ya o şekilde ama enseden çekim)resmini çeksinler o zaman çıtçıt mı kaynak mı belli olur,benim fikrim budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…