En güzel sitenin güzel hanımlarına, evimi beğeninize sunuyorum.

baharistan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
167
1
96
49
Zonguldak
burası benm evım oturalı 2 ay oldu baska evım vardı onu sattım ve bunu aldık ama bu evımı cok sevıyorum cok rahatım ve cok mutuyummm darısı tüm arkadaslarımaaa

Eklentiler

• $Resim 021.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 210
  • $Resim 022.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 195
  • $Resim 023.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 202
  • $Resim 025.webp
    8 KB · Görüntüleme: 203
  • $Resim 002.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 204
burasıda mutfagm herseyını ben secıp ıstedgm hal soktum kırmızıyı cok sevıyorummmmzemuszemus

Eklentiler

• $Resim 027.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 198
  • $Resim 028.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 209
  • $Resim 026.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 219
  • $Resim 029.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 203
  • $Resim 030.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 198
ya varda olmazmı ama yukleyemdım bılgısayarımın azızlıgıne ugradım yorumlarınızı beklıyorm arkadaslarr ve hala ugrasıyorum ama yuklenmıyor yabilmiyorumkismile en kısa zmaanda devam edıcem

Mutfağınız çok güzel ...kırmızı beyaz bir çaydanlıkbir mağazada görmüştüm sizin mutfağa süper uyardı. Çocuk odası da şirin aslında ama metal yatak başları sanki biraz yatakhane yurt havası vermiş, beyaz ahşap bir başlık düşünmezmisiniz bence dolaplarla da uyumlu olur.
Güle güle oturun.

cok tesekkur ederım arkadaslarr mutfagımı begendıgnıze sevındım cunku bende cok sevıyorum mutfagımı sade ve kırmızı olsun dıye cok ugrastımopuyorumnanaktan dolabın kendınden yaldızları var kırmızının ııcnde yaldızlı bayaz grı degısık parlak renkler var hem gündüz hemde özellıkle gece cok guzel parlıyorlar hala eklentiden yukluyorum ama olmuyorrr ya ne yapcammCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…