- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
-
8 sene olacak ilk evlendiğimiz zamandan beri böyle hiç düzelmedi bi tane evladım var onun için yürütüyorum bu evliliği
Allah yardımcınız olsun8 sene olacak ilk evlendiğimiz zamandan beri böyle hiç düzelmedi bi tane evladım var onun için yürütüyorum bu evliliği
Pardon ben tamamen yanlış anlamışım.Ben anal seks vs den bahsetmedim yanlış anlaşıldım galiba. Konu sahibi tampondan dem vurunca bende anlar sandım yazdığımı.
Kabaca yazacak olursam kendini parmaklasın sonra tampon kullansın demek istemiştim.
ben yaşadım nişanlı iken ama yaşamak denmez eşimin ısrarları nedeniyle bir yada iki kez oldu ondada bişey anlamadım ama şimdiki aklım olsaydı uzun bi süre yaşar ona göre kararımı verirdim.O zaman en iyisi nişanlılıkta yaşamak gibi
Eğer böyle bir kaygınız varsa doktora muayene olun, zarınız esnekse rahatça kullanabilirsiniz. Ayrıca (bu söyleyeceğim menstruel cup için geçerli değil tampon için geçerli) bazı kızlık zarları ilişkide yırtılsa da mini boy tampon kullanımında yırtılmayabiliyor, bir nebze esneme payı var çünkü doktorunuza danışın.Diğer taraftan adet zamanlarımda tampon kullanmayı menstrual cup kullanmayı denemek istiyorum çok daha konforlu olduğu söyleniyor ama evli olmadığım için kullanamıyorum düşünsenize 29 yaşımdayıö ve regl zaöanımda kullanacağım yöntem bi erkeğe bağlı
Bu da çok canımı sıkıyor
Diğer taraftan adet zamanlarımda tampon kullanmayı menstrual cup kullanmayı denemek istiyorum çok daha konforlu olduğu söyleniyor ama evli olmadığım için kullanamıyorum düşünsenize 29 yaşımdayıö ve regl zaöanımda kullanacağım yöntem bi erkeğe bağlı
Bu da çok canımı sıkıyor
Eğer böyle bir kaygınız varsa doktora muayene olun, zarınız esnekse rahatça kullanabilirsiniz. Ayrıca (bu söyleyeceğim menstruel cup için geçerli değil tampon için geçerli) bazı kızlık zarları ilişkide yırtılsa da mini boy tampon kullanımında yırtılmayabiliyor, bir nebze esneme payı var çünkü doktorunuza danışın.
Haklısınız. Yurtdışında (Amerika, İngiltere) kızlar daha ilk adetlerinden itibaren tampon kullanıyor, hatta anneleri veriyor, okullarda cinsel eğitim derslerinde dağıtılıyor. Çünkü bekaret cinsel aktivite ile sonlanan bir durum zar ile ilgili bir durum değil.yo değil. ben bakireyim ve tampon kullanıyorum en küçük boy olanlarını kullanabiliyorum.
menstrual cup zor olur bence çünkü tüm parmaklarını kullanman gerekiyor ama tamponu kesinlikle tavsiye ederim. her ay 4 5 gün gece uykusuz geçirirdim denize gidemezdim spor yapamazdım tampon gibi bi rahatlık varken büyük salaklıkmış. şimdi çok üzülüyorum sırf aman bakire kalayım kafasıyla bu rahatlığı yaşayamayan kadınlara.
Haklısınız. Yurtdışında (Amerika, İngiltere) kızlar daha ilk adetlerinden itibaren tampon kullanıyor, hatta anneleri veriyor, okullarda cinsel eğitim derslerinde dağıtılıyor. Çünkü bekaret cinsel aktivite ile sonlanan bir durum zar ile ilgili bir durum değil.
mastürbasyon yapın sevdiğiniz birisini beklemek zorunda değilsiniz.
biriyle sevişmediğiniz sürece bakiresinizdir mastürbasyon vs bunu değiştirmez.
burada çok zevkli falan yazmışlar ama sevdiğin istediğin biriyle zevkli. eğer öyle birine denk gelmediysen yani neden çok istemediğin öylesine biriyle takılıp da kendine kötü bir travma yaratasın ki.
benim de dini vs sebebim yok duygusal biriyim aşırı bağlanma ihtimalim çok yüksek o yüzden de beni yüzüstü bırakmayacak herkesle düşüp kalkmayan cinsel yolka bulaşan hastalığı olmayan cinsel olarak çekici bulup sevip sevebileceğim birini aradım ama öyle biri yok.
ee yok diye şimdi kendime neden eziyet edeyim hormonlarımı neden baskılayım. mastürbasyon denen bişey var aç zevkin keyfin neyse izle gaza gelirsin zaten :)
dahası neyi sevdiğini keşfeder kendini geliştirirsiniz cinsel açıdan da. gerçekten o kişiyi bulduğunda da ölü balık gibi yatmaz keyif alırsın.
bu benim düşüncem tabi.
yo değil. ben bakireyim ve tampon kullanıyorum en küçük boy olanlarını kullanabiliyorum.
menstrual cup zor olur bence çünkü tüm parmaklarını kullanman gerekiyor ama tamponu kesinlikle tavsiye ederim. her ay 4 5 gün gece uykusuz geçirirdim denize gidemezdim spor yapamazdım tampon gibi bi rahatlık varken büyük salaklıkmış. şimdi çok üzülüyorum sırf aman bakire kalayım kafasıyla bu rahatlığı yaşayamayan kadınlara.
O konu da çok ayrı bi derdim zaten
Evet dediğinizi yapıyorum izliyorum ve hep şey farkettim kadınlara kötü davranan adamların olduğu şeyleri izlediğimi farkettim Sonra hayatıma şöyle bi baktım Hep bana kötü davranan değersiz hissettiren adamları sevgili diye seçmişim Sonra düşündüm ki beni bu seçime yönelten bi sebep olmalı ama ne Bulamıyorum
kötü davranan derken? hani zarar verici anlamda mı
yoksa sert tavır anlamında mı
2.siyse çoğu kadın öyledir bence çaktırmıyor. ama ilk dediğim gibiyse bi kendinizi sorgulayın sebeplerinizi mazoşizm falan mı var acaba belki bi terapist size yardımcı olur
belki de bu sorunu çözseniz zaten doğal seyrinde bi ilişki yaşayacaksınız sorunun esas kaynağı budur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?