En güzel yıllarım boşa mı gitti

Ben anal seks vs den bahsetmedim yanlış anlaşıldım galiba. Konu sahibi tampondan dem vurunca bende anlar sandım yazdığımı.
Kabaca yazacak olursam kendini parmaklasın sonra tampon kullansın demek istemiştim.
Pardon ben tamamen yanlış anlamışım.

Genel gecer yorum yapmak zor.
Benim arkadasim olsaydiniz, ben size sevgilinizle sevismenizi onerirdim, bence deneyimlemek icin yasiniz gayet olgun, yanlis karar vermezsiniz. Onunuze gelenle zaten sevismezsiniz.

Ek not, menstrual cup bazi markalarda iliski yasamamis kisilere uygunu da var.

mastürbasyon yapın sevdiğiniz birisini beklemek zorunda değilsiniz.

biriyle sevişmediğiniz sürece bakiresinizdir mastürbasyon vs bunu değiştirmez.

burada çok zevkli falan yazmışlar ama sevdiğin istediğin biriyle zevkli. eğer öyle birine denk gelmediysen yani neden çok istemediğin öylesine biriyle takılıp da kendine kötü bir travma yaratasın ki.

benim de dini vs sebebim yok duygusal biriyim aşırı bağlanma ihtimalim çok yüksek o yüzden de beni yüzüstü bırakmayacak herkesle düşüp kalkmayan cinsel yolka bulaşan hastalığı olmayan cinsel olarak çekici bulup sevip sevebileceğim birini aradım ama öyle biri yok.

ee yok diye şimdi kendime neden eziyet edeyim hormonlarımı neden baskılayım. mastürbasyon denen bişey var aç zevkin keyfin neyse izle gaza gelirsin zaten :)

dahası neyi sevdiğini keşfeder kendini geliştirirsiniz cinsel açıdan da. gerçekten o kişiyi bulduğunda da ölü balık gibi yatmaz keyif alırsın.

bu benim düşüncem tabi.

Eğer böyle bir kaygınız varsa doktora muayene olun, zarınız esnekse rahatça kullanabilirsiniz. Ayrıca (bu söyleyeceğim menstruel cup için geçerli değil tampon için geçerli) bazı kızlık zarları ilişkide yırtılsa da mini boy tampon kullanımında yırtılmayabiliyor, bir nebze esneme payı var çünkü doktorunuza danışın.

yo değil. ben bakireyim ve tampon kullanıyorum en küçük boy olanlarını kullanabiliyorum.

menstrual cup zor olur bence çünkü tüm parmaklarını kullanman gerekiyor ama tamponu kesinlikle tavsiye ederim. her ay 4 5 gün gece uykusuz geçirirdim denize gidemezdim spor yapamazdım tampon gibi bi rahatlık varken büyük salaklıkmış. şimdi çok üzülüyorum sırf aman bakire kalayım kafasıyla bu rahatlığı yaşayamayan kadınlara.

bence 29 yaşına kadar beklediysen artık evleneceğin insanı bekle derim. doğru ya da değil demek bize düşmez tabi kendi görüşünüz. Ama madem beklediniz bu yaşa kadar az daha bekleyin doğru insanla olsun derim

aynen öyle ben kullanıyorum belki bi miktar yırtılma olmuştur çok da fifi :)

gerçi insanlar çok önyargılı bakireyken kullandığınızı duyan size inanmıyor yani bunu göze alarak kullanın. bu kadar takıntılı bi aile yapınız/sevgiliniz/eşiniz olursa zaten onla yürütemezsiniz gibime geliyor bu sadece bahane olur.

Haklısınız. Yurtdışında (Amerika, İngiltere) kızlar daha ilk adetlerinden itibaren tampon kullanıyor, hatta anneleri veriyor, okullarda cinsel eğitim derslerinde dağıtılıyor. Çünkü bekaret cinsel aktivite ile sonlanan bir durum zar ile ilgili bir durum değil.

kesinlikle.

yani vajina o kadar hassas bir organ değil. bu kadar korunması saklanması kadınların psikolojisini bozuyor.

içinden çocuk çıkıyor yine sapasağlam kalan bir organdan bahsediyoruz ama işte bizim kafa yapısı. ben kendim zor aştım açıkçası.

ne yazık ki çok aydın geçinen kitle de bu konuda sıkıntılı. bi kadın sırf bakire diye ona geri kafalı muamelesi yapanlar küçük görenler kendilerini çok sevişince ultra kadın süper femme fatale dişi sananlar bunlar da yine aynı koruma saklamanın aynadaki diğer görüntüsü.

bekaret biraz duygusal biraz da cinsel yolla bulaşan hastalıklar için olan bir kavram. yoksa hymeni olmadan doğanlar var. ya da doktorun almak zorunda oldukları var. ya da jimnastikçilerin yırtılıyordur belki vs gbi şimdi bunlar bakire değil mi et parçası mı kadınlar

belli bi yaşa kadar sevişme sonra da vajinismusla uğraş. bu kadar yüceltmeyin yahu bekarete takan adam sanki kendini mi saklıyo evlenene kadar

O konu da çok ayrı bi derdim zaten
Evet dediğinizi yapıyorum izliyorum ve hep şey farkettim kadınlara kötü davranan adamların olduğu şeyleri izlediğimi farkettim Sonra hayatıma şöyle bi baktım Hep bana kötü davranan değersiz hissettiren adamları sevgili diye seçmişim Sonra düşündüm ki beni bu seçime yönelten bi sebep olmalı ama ne Bulamıyorum

Mesela ben inancım geregi böyle bir şeye karsıyım. Hatta bazı yaptıklarımdan dolayı cok pişmanım. Ama sadece Allah'a karşı. Yoksa yaşadığım hiçbir şeyin hesabını soramaz kimse bana. O yüzden kendini erkege saklamak zihniyetinden tiksiniyorum. Öyle işlemiş ki içimize bu düşünce, ben evlendim ve hala geçmişime takılı yaşıyorum, üzülüyorum. Yani kendini birine saklamakmış, almakmış vermekmiş... Bunlar hastalıklı düşünceler ve toplum olarak beynimize işlenmiş. O yüzden böyle düşünceler canımı sıkıyor, ne zaman burada böyle konular görsem rahatsız oluyorum.
Sen de bu kafadan cık ve kendini birine saklamak işin degil hayat görüşün, prensiplerin doğrultusunda bir karar ver.

Gerçekten bozmadan kullanabiliyor muyuz? Hangi marka hangi boy? Yasak değilse link atar mısınız

kötü davranan derken? hani zarar verici anlamda mı

yoksa sert tavır anlamında mı

2.siyse çoğu kadın öyledir bence çaktırmıyor. ama ilk dediğim gibiyse bi kendinizi sorgulayın sebeplerinizi mazoşizm falan mı var acaba belki bi terapist size yardımcı olur

belki de bu sorunu çözseniz zaten doğal seyrinde bi ilişki yaşayacaksınız sorunun esas kaynağı budur belki

Yok zarar verici olarak değil sert tavır olarak

Uff bu yasa kadar dayanmak çok zor ben 25 yaşında evlendim ama kendimi bastirdigim artık yüksek libidodan ruh gibi dolandigim günleri hatırlamak bile istemiyorum .. sinir asabiyet de yapıyor bu durum .. çok şükür evlendim ve eşimde ben de rutini olan arzulu çiftleriz.. sevişmek dünyanın en güzel şeyi ana ben nikahsız yapamazdim vicdan azabından ölürdüm bizim nikahimiz düğünden baya erken oldu bu yüzden eşimde nikahsız yanasacak bir insan değildi nikahı yaptık rahatladık :)

Canım ne istiyorsa onu yap bunları oturup düşünüyorsan . Bak arkadaşım bekaret bence aliye ahmet e mehmete değer onu olsun diyeceğimiz bir şey olmamalı. Kendim istediğim için yapıyorum ayrılsakta üzülmem buna pişman olmak diyeceğin biri olmalı olursa. Ne olmuş olması için ne ona değdiği için . Benim en yakın arkadaşım da aynı durumda bazen gitsin birine aman diyor bazen bukadar bekledim olmaz diyor. Sen içinden geleni yap pişman olmayacağın şeyi bu kötü bisey değil ayrıca onedemekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…