En güzel yıllarım boşa mı gitti

Siz yaşamayın evlenmeyi bekleyin. Çünkü bunu kaldırabilecek yapıda değilsiniz. Sevişip adam sizi terketse intihar edecek kıvamdasınız.

Geç boşalma da erken boşalma gibi bir sorun aslında. En nihayetinde kadın tatmin olduktan sonra işkenceye dönüşür. Mühim olan uyum o da zor bulunuyor işte :)

Eltim incelenmesi gereken bir vaka ahshsh.

Tabi ki çok büyük bir sorun, anlatmayayım ayrıntısını, ama insanda of yine mi yaa önyargısı oluşuyor, yani asla duygulara kapılıp gidemiyorsunuz. Karşılıklı tatmin süresi önemli, o da uyumdan geçiyor, evet zor maalesef

Ay susamıyorum. Genetik estetik bölümünde dünya kadar konu var bununla ilgili, üzüntüyle hayretler içerisinde okuyorum. Kızlık zarı diktirmek nedir yahu? Benim de kişisel görüşüm cinselliğin ideal olarak evlilik içerisinde yaşanmasından yanadır ama herkes istediğini yaşamakta özgürdür. Bir insan bir hata yaptıysa ve sonra da pişman olduysa ondan ders alır ve yoluna devam eder. Kızlık zarı diktirerek yalan ve kandırmaca üzerine kurulan bir evlilikten ne hayır gelir? Evleneceğiniz kişi sizi olduğunuz gibi sevmeyecekse kabul etmeyecekse siz de onu kabul etmeyin. Yuva kuruyorsunuz. Evleneceğiniz kişi sizin en yakınınız olacak, ondan çocuk yapacaksınız, büyüteceksiniz, hastalıkta olsun, en kötü günlerinizde olsun siz o insanla birbirinizin yanında olacaksınız. Sizin bu şekilde yanınızda olmayacak, sizin beyninize ve kişiliğinize değil yalnızca bacak aranızdaki bir zara önem verecek bir erkekle evlenmeyin. Kızlık zarı nedir? organik bir yapıdır bekaretin ölçüsü değildir, namus göstergesi ise hiç değildir. Namus beyindedir, kişiliktedir. Bu zihniyet artık değişmeli. Çünkü tekrar olacak ama o zarların yüzde 30'unun esnek yapıda olduğu ve % 50sinin ise hiç kanamadığı artık bilinen tıbbi bir gerçektir. Kızlık zarı diktireceğine kadınlar bakire olsunlar veya olmasınlar, kızlık zarı denen organik yapıyı bekaret ve namus göstergesi olarak gören cahil cühela erkeklerden uzak durmalı.

Son düzenleme:
Diğer taraftan adet zamanlarımda tampon kullanmayı menstrual cup kullanmayı denemek istiyorum çok daha konforlu olduğu söyleniyor ama evli olmadığım için kullanamıyorum düşünsenize 29 yaşımdayıö ve regl zaöanımda kullanacağım yöntem bi erkeğe bağlı
Bu da çok canımı sıkıyor

Helalinden olunca bakire kaliyorsunuz yani, ilginc dusunce sekliymis, peki tamam
Söylediklerimi anlamak istemiyorsunuz galiba şöyle açıklayayım; evlenmeden olan cinsel birliktelik (zina) haramdır.. bekarlık bekaretten gelir zaten inanç mevzuları bunlar yani inanan için kutsal değerlerdir Ben uyarım siz uymazsınız ben size veya bir başkasına neden aksi davranıyorsunuz demem dayatmam herkesin düşüncesi kendine..özgürlük düşüncelerini dilediğin gibi dile getirmektir diğerine sen nasıl böyle düşünürsün demek değildir.

İlk sevişmeni yine eşine saklayabilirsin "bakire" kalmadan.
Önceki yorumlarından dini bir hassasiyetin olmadığını anladım. Yani bu da bir yöntem. Ya da illa o kan gelecek diyorsan anca o zaman özel olduğuna inanıyorsan ilk ilişkinin düşünsene onca sene bekledin ve kan gelmedi. Ne olacak?

Hayatımmm canın istiyosa yap. Bedenin sana ait.ruhen hazır hissetmen ve azıcık da olsa layık olan biriyle yaşaman önemli. Aksi halde içinde ukte kalır. Bu hıyara mı !! Bilmem naptım der kendini üzersin. Ortalık dönüp de sümüğünü atmamam gereken sırtlanlarda dolu. Devir fevkalade kötü ..! Deneyimsiz kızlar için çok daha kötü ve tehlikeli ..Burada neler neler okuyoruz. Sosyal hayatımızda görüyoruz .. Başka bir konu da şu : cinsel hayatın belirli sorumlulukları var. Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan, istenmeyen gebeliklerden korunmak gibi.. sonra güvenilir erkekle güvenilir ortamda bir araya gelmek gibi.. insan cinselliiğinin ilk zamanlarında pek bilinçli olmuyor maalesef. Yani kısacası her türlü kendini koruman lazım ..!

Bu Düşünceler yerine sorunun nerede olduğunu bulsanız ?
Doktora gidin beraber.
Evlenmeden önce ya da ilk zamanlar çok güzel bir cinsel hayatı olup sonrasında bozulan aynı Mutluluğu yaşamayan da çok kişi var.

Dimi?
İlk gecede kan gelmedi diye katledilen binlerce kadın var
Sanki herkes oluk oluk kanıyormuş gibi yazmamışlar mı birde

Tabiki kişisel bir karardır bu ve herkese saygı duyarım ama kendi fikrimi paylaşayım. Cinsel ilişki bu kadar tabu haline getirip sadece bir kişi ile yaşamak stresini yaşamanın sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Cinsel ilişki zamanla pekişen ve deneyimle daha iyi yaşanır. Tabiki güvendiğin, sevdiğin birisi ile sağlık önlemlerini alarak yaşanması gerekiyor ama bu yaşa kadar illaki tek kişi, kocam olsun demek bence çok riskli. Tek kişi olarak gördüğün müstakbel kocan ile uyumu yakalamayabilirsin. O zaman ne yapacaksın?

İşte bu yüzden kızlık zarı bekaret göstergesi değildir diyorum.

Bu arada o söz ettiğiniz davranışı da kişisel olarak iki yüzlülük olarak görüyorum. Kızlık zarı bozulmasın diye oral ve anal seks yapan kızlar var, sonra evlenirken “bakire” oluyorlar. İnsanın evleneceği kişi özel bir kişidir, sevdiği kişidir, hayat yoldaşıdır, ömrünün sonuna kadar birlikte olmak isteyeceği kişidir, karşılıklı güvendiği insandır. Düşünün siz bir erkeği en mahreminize sokuyorsunuz, her türlü dokunuyorsunuz (ağzınızın içine sokuyorsunuz o ağızla da evleneceğiniz adamı öpeceksiniz bu arada) ve o kişiye “ben o zarı kendimi bakire olarak yutturmak için evleneceğim erkeğe bozduracağım aslında sen o özel kişi değilsin, seni evlenecek kadar sevmiyorum zarıma dokunma,” diyorsunuz. Amacım burada evlenmeden önce cinsellik yaşayanları aşağılamak değil. “O an düğün gecemizde olsun” diyen çiftler de olabilir onlara da bir şey demiyorum, ha “ben cinselliği illa böyle yaşamak istiyorum penisin vajinaya girmesi olayını da kocamla yaşamak istiyorum” diyen kadın da çıkabilir, kendi bedenidir kendi kararıdır ama dürüstlük esastır ben iki yüzlülüğe ve yalana karşıyım.

Ben anal seks vs den bahsetmedim yanlış anlaşıldım galiba. Konu sahibi tampondan dem vurunca bende anlar sandım yazdığımı.
Kabaca yazacak olursam kendini parmaklasın sonra tampon kullansın demek istemiştim.

Her ikisini de kullandım, menstural kaptan tiksindim açıkçası. Halbuki oturup ameliyat seyredebilen biriyimdir internette falan bir şey araştırırken. Tampon süper birşey olmasa hayatım çok daha zor olurdu, verdiği konfora aşığım resmen.
Konunuza gelince, hazır değilseniz yapmayın. Ama şu da bir gerçek ki, 20-30 yaş arası cinselliğin boyutu keyfi bambaşka.

Doktora gitti erken boşalma sorunu var dokunduğu an boşalan bi adam ergen gibi heyecanlanan bir adam doktorda çare olmadı bende çözümü uzak durmakta buluyorum artık maalesef

Doktora gitti erken boşalma sorunu var dokunduğu an boşalan bi adam ergen gibi heyecanlanan bir adam doktorda çare olmadı bende çözümü uzak durmakta buluyorum artık maalesef
Çözüm değil bu
Ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama zamanla aşılır

Bence doğru olanı yapmışsın. Ama bu bakireliğin kutsallaştırılmasından değil bence. Sevdiğin güvendiğin insan çıkmamış karşına

Zinaya yaklaşmayın! Çünkü o hayâsızlıktır, çok kötü bir yoldur.
isra-32

Arkadaşım bende 30 yaşındayım..Dediğinde çok haklısın bende yaşamak istiyorum bazı şeyler ama imtihanda burda işte sabredebilecekmiyiz bekleyebilecekmiyiz Allahın rızasını kazanıpta yuva kurmak varken neden 5 dk sonramızın garantisi yokken nediye çirkin işlere bulaşalımki..Peygamber efendimiz sav ''evlilik imanın yarısını kurtarmakdır'' buyurmuş,işte bu yüzden yarısını kurtarıyorsun hayasızlıktan uzak olduğun için..Kendini tutki doğru kişi gelince nefret etmeyesin kendinden pişmanlık yaşamayasın..Rabbim istikametten ayırmasın fuhşiyattan uzak tutsun gafletten nefse uymaktan uzak tutsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…