- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Yaşa takılmayın. Kadınların en büyük yanlışı budur. Şu yaşa geldim evlenemem şu yaşa geldim seksten zevk alamam şu yaşa geldim bunu yapamam onu edemem.
Amaaaaan. Cahil cühela insanlar. Bakın bence kaç yaşında olursanız olun mutlu musunuz, sağlığınız yerinde mi, vicdanınız rahat mi. Önemli olan bunlar. Yok 30 yaş teyzeymiş. Ne kadar komik ya. Yahu estetik, güzellik, kozmetik sektörü o kadar gelişti ki. Hatunlar taş gibi. Herkes kendine çok iyi bakıyor zaten. 30 30 diye kafalarda büyütülen yaştaki hatunlar çıtır çıtır.Geçen internetten 44 yaşında biriyle kınuşuyordum Bana 30 yaşında teyzeyle asla evlenmem dedi terbiyesiz
Bu konuda herkesın fıkrıne yasantısına saygım var ,aıle yapım açık goruslu olmasına ragmen bekaret konusu benım ıcınde aılem ıcınde onemlıdır o nedenle ılk ılıskkkı eşime sakladım ıykıde ole olmuş eşimde aynı sekılde dusunuyormus çünkü:)Kızlar ben 29 yasındayım hiç evlenmedim henüz
Dönem dönem hormonlarım ne kadar tavan yapsa da kendimi hep baskıladım İlk ilişkimi eşimle yaşamak istedim kendimi eşim olacak insana saklıyorum
Öte yandan günümüz şartlarında büyük ihtimal eşim olacak kişi özgürce yaşıyordur o tur şeyleri
Her neyse konu o değil
Sizce 29 yaşında hala bakire olmak anormal mi yoksa ben en doğrusunu mu yapıyorum
Ne zaman evleneceğim o da belli değil Hayat da geçiyor yıllar geçiyor
Umarım yanlış yapmıyorumdur
Umarım bir an evvel evlenirsiniz öyleyseÇıktı
Çok istediğim deli gibi istediğim içimde ukte kalan insanlar oldu
Doktora gitti erken boşalma sorunu var dokunduğu an boşalan bi adam ergen gibi heyecanlanan bir adam doktorda çare olmadı bende çözümü uzak durmakta buluyorum artık maalesef
Aslında ben gitmedim eşim gitti ürolojiye gitti kremler falan verdi birkaç egzersiz tavsiyesi verdiCinsel terapiste mi gittiniz yoksa psikiyatr ya da ürolojiye falan mı?
Not: Cinsel terapi eğitimi alan bir psikoloğum, belki yardımım dokunabilir size.
Baya ergenmiş konuştuğun kişi yalnız.Geçen internetten 44 yaşında biriyle kınuşuyordum Bana 30 yaşında teyzeyle asla evlenmem dedi terbiyesiz
Aslında ben gitmedim eşim gitti ürolojiye gitti kremler falan verdi birkaç egzersiz tavsiyesi verdi
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için önerinizi dikkate alacağım ama bu cinsel terapi işini her psikiyatr yapıyormu ?Cinsel terapi biraz daha faydalı olabilir bence. Yani kendi kendine yapabileceği egzersizler verdiyse faydalı olamamış olabilir. Ben partnerle birlikte çalıştırıyorum, duyumsal keşif yaptırıyorum, dur-başla komutları ile uyarılma düzeyini artırmaya ve kendini tutmaya alıştırıyorum. Etkisini de görüyoruz. Cinsel terapi de veren bir psikiyatrdan da yardım almanızı şahsen öneririm.
O hallere düşmek kavramını anlayamadım? Kadınların pişman olmasının yine yegane sebebi diğer erkekler ve onların yaptıgı baskıdır.bu konu cok kisisel.yani evleneceginiz kisi de sizin gibi birliktelik yasamamis biri olabilir.herkes yasiyor diye bir durum yok.onemli olan biriyle cinsellik yasadiktan sonra pisman olmamak.uzulmemek keske yapmasaydim bunu dememek.forumda kizlik zari diktirme sayfalari var o hallere dusmemek bence.sizin aile yapiniz arkadas cevreniz nasil yasayan insanlar bu durumlar onemli kendinizi nasil hissedeceginiz konusunda.
konu sahibi icin yazdim ben.sirf yasamis olmak icin yasayip sonra da pisman olacaksa hic yapmasina gerek yok demek istedim.su an hayatinda kimse yokmus.taciz tecavuz veya erkek baskisi goren kadinlarla ilgili bisey yazmadim.O hallere düşmek kavramını anlayamadım? Kadınların pişman olmasının yine yegane sebebi diğer erkekler ve onların yaptıgı baskıdır.
Benim arkadasım da yaptırdı.Ömür boyu çenesini çekeceğime hiçbirsey bilmiyormus gıbı davranırım kafam rahat eder dedi.Yani başkası için değil kendi için yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?