En güzel yıllarım boşa mı gitti

Yaşa takılmayın. Kadınların en büyük yanlışı budur. Şu yaşa geldim evlenemem şu yaşa geldim seksten zevk alamam şu yaşa geldim bunu yapamam onu edemem.

Geçen internetten 44 yaşında biriyle kınuşuyordum Bana 30 yaşında teyzeyle asla evlenmem dedi terbiyesiz
Amaaaaan. Cahil cühela insanlar. Bakın bence kaç yaşında olursanız olun mutlu musunuz, sağlığınız yerinde mi, vicdanınız rahat mi. Önemli olan bunlar. Yok 30 yaş teyzeymiş. Ne kadar komik ya. Yahu estetik, güzellik, kozmetik sektörü o kadar gelişti ki. Hatunlar taş gibi. Herkes kendine çok iyi bakıyor zaten. 30 30 diye kafalarda büyütülen yaştaki hatunlar çıtır çıtır.

Çok sevdiğin biriyle yaşamalısın bunu. Aaa 29 oldum geç mi kaldım diye kendini şartlayıp şarlatanın birini memnun etme çok pişman olursun. O iş bittikten sonra pişmanlık duyarsın. Hem neye göre kime göre geç .

Aslında bu birazda yetiştiğiniz ortama, kafa yapınıza göre değişir ama 28 yaşında bir kadın olarak ve yıllardır cinsel açıdan aktif biri olarak daha ben bile vücudumu yeni yeni keşfetmeye başladım. Bir de 20li yaşların başındaki o heyecan da artık aynı oranda olmuyor. O açıdan kötü olmuş. Ama yinede kaybettiğiniz bir şey yok tabiki.

Yap gitsin mi diyelim ne diyelim anlamadım ki
Bir zara methiyeler düzen var yahu. Çok sevdiğinle yaşa en sevdiğinle yaşa vs vs.
Hanımlar bir sakin. Durun daha yaşamaya karar vermedi karar aşamasında

Bu konuda herkesın fıkrıne yasantısına saygım var ,aıle yapım açık goruslu olmasına ragmen bekaret konusu benım ıcınde aılem ıcınde onemlıdır o nedenle ılk ılıskkkı eşime sakladım ıykıde ole olmuş eşimde aynı sekılde dusunuyormus çünkü:)

Yani burada normal olan birşey evlenene kadar beklemek ama yurt dışında bu yaşa kadar bakire olmak anormal ve utanç verici olabilir.topluma ve size bağlı bir durum.daha fazla beklemek istemiyorsanız evlenin veya evlenmeyi beklemeyin cinselliği yaşayın.

Doktora gitti erken boşalma sorunu var dokunduğu an boşalan bi adam ergen gibi heyecanlanan bir adam doktorda çare olmadı bende çözümü uzak durmakta buluyorum artık maalesef

Cinsel terapiste mi gittiniz yoksa psikiyatr ya da ürolojiye falan mı?

Not: Cinsel terapi eğitimi alan bir psikoloğum, belki yardımım dokunabilir size.

Bir de şunu da hesaba kat; birliktelik yaşamadan evlenirsen muhteşem bir cinsellik olacak diye de bir durum yok. Eşin sorunlu çıkabilir; ten uyumunuz olmayabilir. Eğer cinselliği önemsiyorsan bunlar çok büyük problem. Benim eşimden önceki sevgilimle asla uyumun yoktu mesela. Onunla evlensem evliliğim kabus olurdu çünkü asla benim isteklerimi önemsemiyordu. Evlenirsem cinselliği doya doya yaşarım diye bir durum yok yani.

Aslında ben gitmedim eşim gitti ürolojiye gitti kremler falan verdi birkaç egzersiz tavsiyesi verdi

Cinsel terapi biraz daha faydalı olabilir bence. Yani kendi kendine yapabileceği egzersizler verdiyse faydalı olamamış olabilir. Ben partnerle birlikte çalıştırıyorum, duyumsal keşif yaptırıyorum, dur-başla komutları ile uyarılma düzeyini artırmaya ve kendini tutmaya alıştırıyorum. Etkisini de görüyoruz. Cinsel terapi de veren bir psikiyatrdan da yardım almanızı şahsen öneririm.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için önerinizi dikkate alacağım ama bu cinsel terapi işini her psikiyatr yapıyormu ?

O hallere düşmek kavramını anlayamadım? Kadınların pişman olmasının yine yegane sebebi diğer erkekler ve onların yaptıgı baskıdır.
Benim arkadasım da yaptırdı.Ömür boyu çenesini çekeceğime hiçbirsey bilmiyormus gıbı davranırım kafam rahat eder dedi.Yani başkası için değil kendi için yaptı.

konu sahibi icin yazdim ben.sirf yasamis olmak icin yasayip sonra da pisman olacaksa hic yapmasina gerek yok demek istedim.su an hayatinda kimse yokmus.taciz tecavuz veya erkek baskisi goren kadinlarla ilgili bisey yazmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…