- 20 Mayıs 2023
- 1.511
- 822
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Teşekkür ederimAşk oyunu dizisi vardı.Ben çok izlerdim küçükken. O zamanlar kendimi hep Ekin olarak hayal ederdim.Keremcem hayranlığım başlamıştı.Başrolde oynuyordu ve bende ona aşıktım.Birde arka sıradakiler onu çok izlerdim. Bu arada bu konuyu çok sevdim iyiki açtınız
Onu tekrar izlemek istedim bir ara 1. Bölüm de erkekler sokakta zeynoya saldırıyor, iğrenç bir muhabbet oluyor falan ay dedim bunları nasıl TV de vermişler o dönem :) safe bir çiftti düşününce asla gerçek olamayacak bir hikaye yaAslında eskiler diyince bir çok güzel dizi var ama ben efsanem olan Yılan Hikayesi diyorum Memoli ve Zeyno un aşkı ama bir kere bile kavuşup öpüşememelerii
adını feriha koydumKendime yandaş başka deliler arıyorumherkesin sevdiği sitcom dizilerini geçiyorum güzeldi hepsi. Beni liseye götüren şöyle 15 20 sene önceki Türkiye'ye götüren samimiyetin iyiliğin güzelliğin gerçek sevgi bağının olduğu ya da en azından gerçek ailelerin olduğu yapmacık olmayan o kadar güzel diziler var ki belki bana öyle geliyor ama canım ne zaman daralsa ne zaman bunalsam böyle açar bir kesit izlerim şeyi bile özledim mesela, herkesin aşık olduğu o başrol olurdu ya tüm Türkiye aynı kişiye hayrandi şuan bakıyorum herkes ünlü.. o kadar çok ünlü var ki. Mutlaka yine fan clublar falan var ama ben eskisi gibi olduğunu dusunmuyorum.. mesela hatırlayan var mı eskiden dizi biterdi Forum sitesi olurdu kavak yelleri mesela gider orada sohbet ederdik mesela keremceme herkes aşıktı, Gökhan özenin bir kaç dizisi vardı şimdi ismini hatırlayamadım. Mesela tüm Türkiye o gün evde olurdu sokaklar boş olurdu.. kurtlar vadisi gibi ekmek teknesi gibi yabancı damat vs.. ay bilmiyorum şimdi herkes hipnoz gibi yaşıyor, yaşıyoruz... Telefon çıktı çıkalı ekran bağımlısı olduk. Sadece TV olduğu günler ne güzeldi ya..
Geçen gördüm Alacakaranlık diye bir dizi buldum. Kenan İmirzalıoğlu oynuyor izlemedim ama gözümden kaçmış..
Kaç yaşına geldim kaç yıl geçti hala 2000lerin başını düşünmek hatırlamak bana iyi geliyorsizin favori diziniz neydi?
İzleme bitmez arada tetiklenip izlersinEski dizilere olan özlemim hala çok fazla sürekli eski dizileri izliyorumÖyle Bir Geçer Zamanki dizisindeki Mete acayip güzel oynamıştı. Avrupa Yakasındaki tüm karakterler de öyle. Kurtlar Vadisi dizisinin kadrosu efsane zaten, dublaj sanatçıları ve tiyatroculardan oluşuyor. Ezel mükemmeldi. Çok kaliteli eski yapımlar var. Leyla ile Mecnun dizisi komple komedi üzerine dönüyordu mesela, onun benzeri bir dizi kolay kolay gelmez çok güzeldi. Feriha ve Deniz Yıldızı Banu gibi yalan dolu bir dizi çekilsin acilen. Onları izlemem bitince boşlukta kalacağım
Yaa o yakın dönem diye biliyorumKırmızı oda dizisinde Alya karakterini çok sevdim ona kendimi çok yakın hissettim onu izlerken hem ağlıyor hem de mutlu oluyordum. İyileşme hikayesi beni mutlu ediyor
Ben de iş yaparken dizi dinliyorumEski dizilere olan özlemim hala çok fazla sürekli eski dizileri izliyorumÖyle Bir Geçer Zamanki dizisindeki Mete acayip güzel oynamıştı. Avrupa Yakasındaki tüm karakterler de öyle. Kurtlar Vadisi dizisinin kadrosu efsane zaten, dublaj sanatçıları ve tiyatroculardan oluşuyor. Ezel mükemmeldi. Çok kaliteli eski yapımlar var. Leyla ile Mecnun dizisi komple komedi üzerine dönüyordu mesela, onun benzeri bir dizi kolay kolay gelmez çok güzeldi. Feriha ve Deniz Yıldızı Banu gibi yalan dolu bir dizi çekilsin acilen. Onları izlemem bitince boşlukta kalacağım
Ayyy çok safe çünkü gerçek Samimi ilk izleyisimde Ayşem tatlıydı ama 2. Kez izlerken dedim ki çok toksik çocuk ona iyi dayanmış o kadar da değil yaniBen de iş yaparken dizi dinliyorum
Deniz yıldızını da severdim.
Yasak elmayı tavsiye ediyorum hem komik , hemde bol yalanli
Beni böyle sev de günlük diziydi sanki ,eskiden izlemiştim sevmistim
Ay eski günler çok güzedi. Dertsizligimizi hatırlatıyor sanki
2020 yılında çıkıp 2022de bitmişti. Çok eski değil evet. Eski dizilerden Yedi numara, Avrupa yakası ,Hatırla Sevgili, Gönülçelen favorim. Çalıkuşu'nun eski versiyonu da varmış ama onu izlemedim henüz. Yaprak dökümü , Aşkı memnu dizilerine arada bir bakıyorum. Hâlâ Tv'de çıkıyor.Yaa o yakın dönem diye biliyorumçok duydum hiç izlemedim..
Suskunları ben de izlemiştim çok güzel evettİzleme bitmez arada tetiklenip izlersinBanu Instagramda popüler oldu mesela tetiklendim Banu tüm yalanlar videosunu izledim hahaha hepsi güzeldi çok gerçekti. Öyle bir geçer zamanki dizisini ailecek izlerdik ve ağlardım küçük Osman için aşırı dramatik bir dizi. Su alacakaranlık dizisine bir baksana Kenan oynuyor. Evdeki yabancı da güzeldi Yonca ile Gonca bile güzeldi çok daha ağlamak istersen Suskunlar ı öneririm gülmek istersen kardeş payı da güzeldir
Ya pandemideki diziler niye öyle zaten herkes depresyonda masumlar falanda o dönem diye biliyorum travmatik hayatlar.. döneminde hiç izlemediysem o diziye baslayamama var bende mesela hatırla sevgili Gönülçelen bende yok2020 yılında çıkıp 2022de bitmişti. Çok eski değil evet. Eski dizilerden Yedi numara, Avrupa yakası ,Hatırla Sevgili, Gönülçelen favorim. Çalıkuşu'nun eski versiyonu da varmış ama onu izlemedim henüz. Yaprak dökümü , Aşkı memnu dizilerine arada bir bakıyorum. Hâlâ Tv'de çıkıyor.
63 bölüm sürmüş ay izlenir çok daha eski duymuştumSöylenilenler dışında Şaşıfelek Çıkmaz'nı çok sevmiştim.
YaaSuskunları ben de izlemiştim çok güzel evett
Banunun yalanları videosu beni kesmedi dizinin kendisine başladım günde dört bölüm izliyorumFeriha, Banunun yanında masum kalıyor yalan konusunda ahhaaha
Aşıktım Fikret Kuşkan'a.63 bölüm sürmüş ay izlenir çok daha eski duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?