En içselleştirdigin eski dizi veya dizi karakteri 📺 ve tavsiyeler

Muhteşem bir cümle gerçekten insanın kendine sen biriciksin eşsiz bir varliksin demesi kendini sevmesi çok önemli güzeldi o da valla çok iyi cifttiler zaten kadın tanrıça gibi bayılırım güzelliğine. Ondan önce de bir aşk hikayesinde oynamıştı

Aaa tabiki başroldeki itici adama rağmen izlediğim dizilerden Havva sarıyordu bayılırdım güzelliğine he

Sidikanin dram olduğunu ben büyüyünce farkettim gülerdim bazı kesitlerine internette denk gelince. Aslında çok üzücüymüş.
Ya Zeyna olmak offf Zeyna izlenebilir bak farklı bir öneri geldi
Sarı saçlı kadın dizisini bilemedim

Aslında bir çoğunu biliyorum saydıklarınızın..Kara sevda ve kiralık aşkı hatırlattığınız iyi oldu..En iyisi onlara yeniden bakayım konuları çok sarmıştı zamanında izlerken..Teşekkür ederim

Hayvana dönüşen kız bir süre ekrandaydı. Bölümleri az olabilir. Aradım ama ismini bulamadım.

Dizi değilde çizgi film karakterlerinin yerinde olmayı çok istemişim onu farkettim.
Yu-Gi-Oh! onlardan biriydi.

Kitap olarak Çalıkuşunun Feride'si, Aşk ve Gurur'un Elizabeth'i en sevdiklerimden.
Açlık Oyunları Katniss'i çok sevmezdim ama hayatta kalma bilgisi ve okçuluğuna sahip olmayı isterdim.
Yabancı'nın Claire'i de öyle, benim için bilgisinden dolayı öne çıkan karakterlerden.

Aa tamam izlemedim Avrupa avrupayi izlemek istiyordum bakarım. Sırayla bakarım..suan kırmızı odaya bakiyorum ama uzuluyor insan. Ben kafa dağıtmak istiyorum.
Ay şimdi aklıma geldi gulben ergenin dadı da komikti sanki. Avrupa yakası, yalan dünya, jet sosyete hep izledim çok eglenceliler
Bu haber açısından kurtulmak için birebirler

Aynen depresif şeyler izleme hayat zaten yeterince zor .. gulbeni sevmem dadiya şöyle bir bakmıştım güldürmedi o da sonradan sürekli gülme efekti basmışlar sinir bozucu seviyede .. döneminde sanki cringe ti mesela ben Türkan ş.orayi da hiç sevmem süzülüp duruyor oyunculugu yok bence.. tatlı hayat dizisini cekmislerdi bir dönem inanılmaz sıkıcı geldi bana hiç keyif almadım

Aynen .
Aa ikisini de eskiden izlemiştim nedense sevmiştim. Eheheh
Ama yasak elmayı izlemediysen izle. Amacı komedi değil ama sürükleyici ve komikti yinede

Siz yabancı şeylere daha hakimsiniz daha öncede İngiltere kraliyet ailesi üzerine bir şeyler yazmıştınız şahsen sizi tanimak isterdim reelde

Aynen .
Aa ikisini de eskiden izlemiştim nedense sevmiştim. Eheheh
Ama yasak elmayı izlemediysen izle. Amacı komedi değil ama sürükleyici ve komikti yinede
Azıcık izledim çok değil tam kafa dağıtmalık dizi bu arada tekrar bir izlersen bana dönüş yaparsan sevinirim cidden şimdi izleyince saracağını sanmıyorum aç iki bölüm bı izle

Siz yabancı şeylere daha hakimsiniz daha öncede İngiltere kraliyet ailesi üzerine bir şeyler yazmıştınız şahsen sizi tanimak isterdim reelde

Tanışmaya değer görmeniz ne hoş.
Teşekkür ederim

Belkide, bilmiyorum. Mantıklı sebepleri var ama açıklamak tuhaf olurdu
Hayvana dönüşen kadın ne zamandır aklımdaydı ama soracak kimse yok açıkçası, konunuz eski dizilerlede ilgili olunca sorma imkanı oldu.

Kitap olarakta çok bilindik yazdım. Hepsinin dizisi yada filmi olduğu için tanıyanları çoktur mutlaka

Son düzenleme:
Tanıyanlar mutlaka çoktur ben uzun zamandır dizi film işlerine ara vermiştim o yüzden çok koptum :) mantıklı sebebi ne kız özelden bı yaz bana sabrina olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…