- 20 Mayıs 2023
- 1.511
- 822
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Muhteşem bir cümle gerçekten insanın kendine sen biriciksin eşsiz bir varliksin demesi kendini sevmesi çok önemliKiralık aşk dizisi tabi kiii. Çok beğenerek izliyordum. Defne ve Ömerin aşkı gerçek olmayacak kadar güzeldi. Diziden etkilendiğim ve aklımda kalan bir cümlesi vardı. Defnenin havuz kenarında şezlongta uzanırken söylediği kelimeler.
Ya eşsizsek? Ya bu koca evren hepimizi eşit derecede seviyorsa? Ya hiçbirimizin hayatı aslında diğerinden daha önemli değilse? Ya biz bir yıldız oluyorsak..
Bence Ömer de defneye bu sözlerden sonra aşık oldu
Aaa tabiki başroldeki itici adama rağmen izlediğim dizilerden Havva sarıyordu bayılırdım güzelliğine heEvet Keremcem çok değişti. O zamanlar nasıl çok yakışıklıydı ya.Dizi başlarda çok iyiydi sonradan çok sarpa sardı ya. Evet sonuda aşırı saçma bitti.Birde belki çok eski gelmeyebilir ama Yer Gök Aşk dizisi vardı ben onu da çok izlerdim.Onunda konusu Havvanın yaptığı kaoslar falan çok sarıyordu bilmiyorum baktınız mı hiç ona
Sizde bana söyleyin eskilerden bir dizi bebeğimden fırsat buldukça bakayım bu aralar kafamı dağıtcak şeylere ihtiyacım varAaa tabiki başroldeki itici adama rağmen izlediğim dizilerden Havva sarıyordu bayılırdım güzelliğine he
Sidikanin dram olduğunu ben büyüyünce farkettim gülerdim bazı kesitlerine internette denk gelince. Aslında çok üzücüymüş.Yedi Numara ve Sıdıka'yı hatırlıyorum. Sıdıka'ya çok üzülürdüm, yedi numarada çok sıcak bir diziydi.
Savaşçı Zeyna vardı. Çok küçüktüm hayal meyal hatırlıyorum son kısmına yetiştim galiba.
Hayvana dönüşebilen platin sarı bir kadının yabancı dizisi vardı bir süre. Hatırlayan var mı?
Eksteriyetle kendime benzettiklerim.. Tabiki Aslı hatta.. şuan aslidan da yaşlıyım galiba hahahTabi ki Avrupa Yakası
Zaman zaman hepsini içselleştiririm.
Bir kaç yukarıda yazdım bir kaç diziSizde bana söyleyin eskilerden bir dizi bebeğimden fırsat buldukça bakayım bu aralar kafamı dağıtcak şeylere ihtiyacım var
Sade bir aşk olsun ya dram kaldıracak gibi değil kafamBir kaç yukarıda yazdım bir kaç diziözellikle ne olsun safe bir aşk mı ararsın dram mi
Kara para aşk , bir aşk hikayesi , Kara Sevda , melekler korusun, aşk yenidenSade bir aşk olsun ya dram kaldıracak gibi değil kafam
Aslında bir çoğunu biliyorum saydıklarınızın..Kara sevda ve kiralık aşkı hatırlattığınız iyi oldu..En iyisi onlara yeniden bakayım konuları çok sarmıştı zamanında izlerken..Teşekkür ederimKara para aşk , bir aşk hikayesi , Kara Sevda , melekler korusun, aşk yenidenkiralık aşk afili aşk isimlerin aşktan gecilmemesi .. internet dizisi olarak da Türklerden bir başkadır ve fatmayı onerebilirim fi de çok güzeldir
Sidikanin dram olduğunu ben büyüyünce farkettim gülerdim bazı kesitlerine internette denk gelince. Aslında çok üzücüymüş.
Ya Zeyna olmakofff Zeyna izlenebilir bak farklı bir öneri geldi
Sarı saçlı kadın dizisini bilemedim
Aa tamam izlemedim Avrupa avrupayi izlemek istiyordum bakarım. Sırayla bakarım..suan kırmızı odaya bakiyorum ama uzuluyor insan. Ben kafa dağıtmak istiyorum.Seviyor sevmiyor güzeldiAvrupa Avrupa güzeldi mesela izlemediysen. Melekler korusun, kampusistan ve sonra küçük sırlar dönemin akan işlerinden.. çakıl taşları vardı Ümit kantarcilara aşık olmayan kız yoktu tam üniversiteye hazırlık dizileri güzeldi onun dışında konusu farklı olarak Şubat dizisini onerebilirim
Aynen depresif şeyler izleme hayat zaten yeterince zor .. gulbeni sevmem dadiya şöyle bir bakmıştım güldürmedi o da sonradan sürekli gülme efekti basmışlar sinir bozucu seviyede .. döneminde sanki cringe tiAa tamam izlemedim Avrupa avrupayi izlemek istiyordum bakarım. Sırayla bakarım..suan kırmızı odaya bakiyorum ama uzuluyor insan. Ben kafa dağıtmak istiyorum.
Ay şimdi aklıma geldi gulben ergenin dadı da komikti sanki. Avrupa yakası, yalan dünya, jet sosyete hep izledim çok eglenceliler
Bu haber açısından kurtulmak için birebirler
Aynen .Aynen depresif şeyler izleme hayat zaten yeterince zor .. gulbeni sevmem dadiya şöyle bir bakmıştım güldürmedi o da sonradan sürekli gülme efekti basmışlar sinir bozucu seviyede .. döneminde sanki cringe timesela ben Türkan ş.orayi da hiç sevmem süzülüp duruyor oyunculugu yok bence.. tatlı hayat dizisini cekmislerdi bir dönem inanılmaz sıkıcı geldi bana hiç keyif almadım
Siz yabancı şeylere daha hakimsinizHayvana dönüşen kız bir süre ekrandaydı. Bölümleri az olabilir. Aradım ama ismini bulamadım.
Dizi değilde çizgi film karakterlerinin yerinde olmayı çok istemişim onu farkettim.
Yu-Gi-Oh! onlardan biriydi.
Kitap olarak Çalıkuşunun Feride'si, Aşk ve Gurur'un Elizabeth'i en sevdiklerimden.
Açlık Oyunları Katniss'i çok sevmezdim ama hayatta kalma bilgisi ve okçuluğuna sahip olmayı isterdim.
Yabancı'nın Claire'i de öyle, benim için bilgisinden dolayı öne çıkan karakterlerden.
Azıcık izledim çok değil tam kafa dağıtmalık diziAynen .
Aa ikisini de eskiden izlemiştim nedense sevmiştim. Eheheh
Ama yasak elmayı izlemediysen izle. Amacı komedi değil ama sürükleyici ve komikti yinede
Ay yok izleyemem sanırım. Sırada çok dizi varAzıcık izledim çok değil tam kafa dağıtmalık dizibu arada tekrar bir izlersen bana dönüş yaparsan sevinirim cidden şimdi izleyince saracağını sanmıyorum aç iki bölüm bı izle
Siz yabancı şeylere daha hakimsinizdaha öncede İngiltere kraliyet ailesi üzerine bir şeyler yazmıştınız şahsen sizi tanimak isterdim reelde
Tanıyanlar mutlaka çoktur ben uzun zamandır dizi film işlerine ara vermiştim o yüzden çok koptum :) mantıklı sebebi ne kız özelden bı yaz banaTanışmaya değer görmeniz ne hoş.
Teşekkür ederim
Belkide, bilmiyorum. Mantıklı sebepleri var ama açıklamak tuhaf olurdu
Hayvana dönüşen kadın ne zamandır aklımdaydı ama soracak kimse yok açıkçası, konunuz eski dizilerlede ilgili olunca sorma imkanı oldu.
Kitap olarakta çok bilindik yazdım. Hepsinin dizisi yada filmi olduğu için tanıyanları çoktur mutlaka
Tanıyanlar mutlaka çoktur ben uzun zamandır dizi film işlerine ara vermiştim o yüzden çok koptum :) mantıklı sebebi ne kız özelden bı yaz banasabrina olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?