En içselleştirdigin eski dizi veya dizi karakteri 📺 ve tavsiyeler

Ha bir de 2017de çıkan Ufak tefek cinayetler dizisini hep izliyordum o dizide Merve ve Oya'nın atışmaları hoşuma gidiyor
O bile 8 sene olmuş ha :) vay be ne izlerdik. Merve aksak fav karakterim onun bir değişik versiyonu. exxende var yani kadın başrollerin olduğu farklı bir senaryo ama bir bak istersen yasemin kay ve Bennu yıldırımlar var başrol hatırladığım

Güncel olaylarla o kadar çok istiyorum ki geriye gitmeyi bu saydığın bir çok diziyi bende izlemiştim hepsinde çok severim

Ara ara yedi numara ,Sıdıka,ekmek teknesi aciyorim ama sanki onlar o yaşımda bana haz veriyordu

Eskisi daha heyecanım yok mutluluğum yok sadece geçmişi hatırlattığı için seviyorum bu dizileri hala

Ayyy çok safe çünkü gerçek Samimi ilk izleyisimde Ayşem tatlıydı ama 2. Kez izlerken dedim ki çok toksik çocuk ona iyi dayanmış o kadar da değil yani kimse güzeliz diye bu kadar nazını çekmez..
Ben 1 kere izledim öyle güzel gelmisti . Seviyor sevmiyorum izledim şu sıra, o da bir kadar saçma ve guzel poyraz karayel, 20 numara, yargı güzel dizilerdi

Evet masumlar apartmanı da 2020de çıkmıştı. Dramatik diziler izlemeye meyilliyim. Aslında izlediğimiz diziler ruh halimizi çok etkiliyor. O yüzden neşeli, eğlenceli şeyler izlemek daha iyi olur

Evet ya 8 yıl nasıl geçti gitti anlayamadım. Bir bakayım ona merak ettim

Ya Sıdıka çok sıkıcı geldi bana.. eskiden çok komikti sanki. çok izlemedim gerçi de şöyle bir göz attım kafam şişti sanki tabiki eskiler eskiden çok daha güzeldi

Kiralık aşk dizisi tabi kiii. Çok beğenerek izliyordum. Defne ve Ömerin aşkı gerçek olmayacak kadar güzeldi. Diziden etkilendiğim ve aklımda kalan bir cümlesi vardı. Defnenin havuz kenarında şezlongta uzanırken söylediği kelimeler.
Ya eşsizsek? Ya bu koca evren hepimizi eşit derecede seviyorsa? Ya hiçbirimizin hayatı aslında diğerinden daha önemli değilse? Ya biz bir yıldız oluyorsak..
Bence Ömer de defneye bu sözlerden sonra aşık oldu

Yedi Numara ve Sıdıka'yı hatırlıyorum. Sıdıka'ya çok üzülürdüm, yedi numarada çok sıcak bir diziydi.

Savaşçı Zeyna vardı. Çok küçüktüm hayal meyal hatırlıyorum son kısmına yetiştim galiba.

Hayvana dönüşebilen platin sarı bir kadının yabancı dizisi vardı bir süre. Hatırlayan var mı?

Evet Keremcem çok değişti. O zamanlar nasıl çok yakışıklıydı ya. Dizi başlarda çok iyiydi sonradan çok sarpa sardı ya. Evet sonuda aşırı saçma bitti.Birde belki çok eski gelmeyebilir ama Yer Gök Aşk dizisi vardı ben onu da çok izlerdim.Onunda konusu Havvanın yaptığı kaoslar falan çok sarıyordu bilmiyorum baktınız mı hiç ona

Ya Sıdıka çok sıkıcı geldi bana.. eskiden çok komikti sanki. çok izlemedim gerçi de şöyle bir göz attım kafam şişti sanki tabiki eskiler eskiden çok daha güzeldi
Daha dün bir bölüm acmıştık eşime dedim ki ne kadar zor bir diziymis sürekli diyalog var hiç soluksuz konusma geçiyor. Ve bir çoğu şuan komik gelmiyor dediğin gibi .

Kac yasondaydim bilmiyorm ama biraz izlemek ve eve aç gitmemek için okul çıkışı pastaneden pastic alirken bakardım postane tvsinde de açık olurdu ...o yıllara dönmeyi bir yandan istiyorum bir yandan aynı hayatı yaşayacağım aklıma gelince vazgeçiyorum

Aa evet " umutsuz ev kadınları" nı da izliyordum çok güzeldi. Maşallah izlediğim dizilerin ismi de pek pozitifmiş sjdkdkfkfh o dizide Yaprak dökümündeki Fikret karakteri vardı.
İşte ondan diyorum dizilerin empoze ettiği şeylere sartlamasak bari kendimizi reel hayatta

Ben 1 kere izledim öyle güzel gelmisti . Seviyor sevmiyorum izledim şu sıra, o da bir kadar saçma ve guzel poyraz karayel, 20 numara, yargı güzel dizilerdi
Seviyor sevmiyor güzeldi Avrupa Avrupa güzeldi mesela izlemediysen. Melekler korusun, kampusistan ve sonra küçük sırlar dönemin akan işlerinden.. çakıl taşları vardı Ümit kantarcilara aşık olmayan kız yoktu tam üniversiteye hazırlık dizileri güzeldi onun dışında konusu farklı olarak Şubat dizisini onerebilirim

Ne geçmişte ne gelecekteyiz boşver öyle düşünme şuanda kalmak önemli aynı şeyleri yaşamazsın bence, suanki aklın olsaydı aynı kararları alir mıydın? Ama bir hakkımız var maalesef ama ben dönmek isterdim 1 gençliğim güzelliğim saflığım o cildimin güzelliği için 2 sevgi dolu kalbim insanlarla olan bağlarım hayallerim vardı çokça o sebepten yani hem mental hem fiziksel

Sıdıka dizisinde gülme sahnesi için bütün bölümü izlemek beni yordu yaaa internete düşen kısa kesitler gibi değil dizi sürekli bı diyalog var.. Sıdıka çok okuyan zor bir kız ay daraldim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…