- 20 Mayıs 2023
- 1.511
- 822
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
O bile 8 sene olmuş ha :) vay be ne izlerdik. Merve aksak fav karakterim onun bir değişik versiyonu. exxende var yani kadın başrollerin olduğu farklı bir senaryo ama bir bak istersen yasemin kay ve Bennu yıldırımlar var başrol hatırladığımHa bir de 2017de çıkan Ufak tefek cinayetler dizisini hep izliyordumo dizide Merve ve Oya'nın atışmaları hoşuma gidiyor
Oha gençliği çok iyiymişAşıktım Fikret Kuşkan'a.
Onlar Banunun babasının yanında melek kalır öyle diyeyim el iyisi evde iğrenç biriiiiiYaa4 bölüm sağlam psikoloji ister banunun cırtlak annesi toksik ablası ve uyuz denize tahammül edebiliyorsan iyi
Güncel olaylarla o kadar çok istiyorum ki geriye gitmeyiKendime yandaş başka deliler arıyorumherkesin sevdiği sitcom dizilerini geçiyorum güzeldi hepsi. Beni liseye götüren şöyle 15 20 sene önceki Türkiye'ye götüren samimiyetin iyiliğin güzelliğin gerçek sevgi bağının olduğu ya da en azından gerçek ailelerin olduğu yapmacık olmayan o kadar güzel diziler var ki belki bana öyle geliyor ama canım ne zaman daralsa ne zaman bunalsam böyle açar bir kesit izlerim şeyi bile özledim mesela, herkesin aşık olduğu o başrol olurdu ya tüm Türkiye aynı kişiye hayrandi şuan bakıyorum herkes ünlü.. o kadar çok ünlü var ki. Mutlaka yine fan clublar falan var ama ben eskisi gibi olduğunu dusunmuyorum.. mesela hatırlayan var mı eskiden dizi biterdi Forum sitesi olurdu kavak yelleri mesela gider orada sohbet ederdik mesela keremceme herkes aşıktı, Gökhan özenin bir kaç dizisi vardı şimdi ismini hatırlayamadım. Mesela tüm Türkiye o gün evde olurdu sokaklar boş olurdu.. kurtlar vadisi gibi ekmek teknesi gibi yabancı damat vs.. ay bilmiyorum şimdi herkes hipnoz gibi yaşıyor, yaşıyoruz... Telefon çıktı çıkalı ekran bağımlısı olduk. Sadece TV olduğu günler ne güzeldi ya..
Geçen gördüm Alacakaranlık diye bir dizi buldum. Kenan İmirzalıoğlu oynuyor izlemedim ama gözümden kaçmış..
Kaç yaşına geldim kaç yıl geçti hala 2000lerin başını düşünmek hatırlamak bana iyi geliyorsizin favori diziniz neydi?
Ayy ne ağlardım onlaraAslında eskiler diyince bir çok güzel dizi var ama ben efsanem olan Yılan Hikayesi diyorum Memoli ve Zeyno un aşkı ama bir kere bile kavuşup öpüşememelerii
Ben de izlerdim umutsuz ev kadınları da guzeldiHa bir de 2017de çıkan Ufak tefek cinayetler dizisini hep izliyordumo dizide Merve ve Oya'nın atışmaları hoşuma gidiyor
Ben 1 kere izledim öyle güzel gelmisti . Seviyor sevmiyorum izledim şu sıra, o da bir kadar saçma ve guzelAyyy çok safe çünkü gerçek Samimi ilk izleyisimde Ayşem tatlıydı ama 2. Kez izlerken dedim ki çok toksik çocuk ona iyi dayanmış o kadar da değil yanikimse güzeliz diye bu kadar nazını çekmez..
Evet masumlar apartmanı da 2020de çıkmıştı. Dramatik diziler izlemeye meyilliyim. Aslında izlediğimiz diziler ruh halimizi çok etkiliyor. O yüzden neşeli, eğlenceli şeyler izlemek daha iyi olurYa pandemideki diziler niye öyle zaten herkes depresyonda masumlar falanda o dönem diye biliyorum travmatik hayatlar.. döneminde hiç izlemediysem o diziye baslayamama var bende mesela hatırla sevgili Gönülçelen bende yokÇalıkuşu zaten yok gıcık gelmişti o dönem
Evet ya 8 yıl nasıl geçti gitti anlayamadım. Bir bakayım ona merak ettimO bile 8 sene olmuş ha :) vay be ne izlerdik. Merve aksak fav karakterim onun bir değişik versiyonu. exxende var yani kadın başrollerin olduğu farklı bir senaryo ama bir bak istersen yasemin kay ve Bennu yıldırımlar var başrol hatırladığım
Ya Sıdıka çok sıkıcı geldi bana.. eskiden çok komikti sanki. çok izlemedim gerçi de şöyle bir göz attım kafam şişti sankiGüncel olaylarla o kadar çok istiyorum ki geriye gitmeyibu saydığın bir çok diziyi bende izlemiştim hepsinde çok severim
Ara ara yedi numara ,Sıdıka,ekmek teknesi aciyorim ama sanki onlar o yaşımda bana haz veriyordu
Eskisi daha heyecanım yok mutluluğum yok sadece geçmişi hatırlattığı için seviyorum bu dizileri hala
Aa evet " umutsuz ev kadınları" nı da izliyordum çok güzeldi. Maşallah izlediğim dizilerin ismi de pek pozitifmiş sjdkdkfkfh o dizide Yaprak dökümündeki Fikret karakteri vardı.Ben de izlerdim umutsuz ev kadınları da guzeldi
Evet Keremcem çok değişti. O zamanlar nasıl çok yakışıklıydı ya.Teşekkür ederimaynı şekilde bende çok severdim sanıyorum Çarşamba akşamı çıkardı heyecanla beklerdik Yasemin Ergene şuan yine gündemde açtım baktım bir iki bölüm izledim geçen gün sonu çok saçma bitmiş ama Keremcem değişmiş falan oraları hiç hatırlamıyorum Keremcem şarkıları kalp ben
Arka Sıradakiler de çok ağır bir diziymiş o dönem için ağır konular işlenmiş bence. Keşke izlemeseydik travmatize etki yaratıyorKemal öğretmenin konuşmaları çok güzeldi. Ama işlediği diğer konular mesela başarısız belalı bir okulda öğrenci olmak kızların başına gelenler vs çok tetikleyici ya :)
Daha dün bir bölüm acmıştık eşime dedim ki ne kadar zor bir diziymis sürekli diyalog var hiç soluksuz konusma geçiyor. Ve bir çoğu şuan komik gelmiyor dediğin gibi .Ya Sıdıka çok sıkıcı geldi bana.. eskiden çok komikti sanki. çok izlemedim gerçi de şöyle bir göz attım kafam şişti sankitabiki eskiler eskiden çok daha güzeldi
İşte ondan diyorum dizilerin empoze ettiği şeylere sartlamasak bari kendimizi reel hayattaAa evet " umutsuz ev kadınları" nı da izliyordum çok güzeldi. Maşallah izlediğim dizilerin ismi de pek pozitifmiş sjdkdkfkfh o dizide Yaprak dökümündeki Fikret karakteri vardı.
Seviyor sevmiyor güzeldiBen 1 kere izledim öyle güzel gelmisti . Seviyor sevmiyorum izledim şu sıra, o da bir kadar saçma ve guzelpoyraz karayel, 20 numara, yargı güzel dizilerdi
Ne geçmişte ne gelecekteyiz boşver öyle düşünme şuanda kalmak önemliDaha dün bir bölüm acmıştık eşime dedim ki ne kadar zor bir diziymis sürekli diyalog var hiç soluksuz konusma geçiyor. Ve bir çoğu şuan komik gelmiyor dediğin gibi .
Kac yasondaydim bilmiyorm ama biraz izlemek ve eve aç gitmemek için okul çıkışı pastaneden pastic alirken bakardımpostane tvsinde de açık olurdu ...o yıllara dönmeyi bir yandan istiyorum bir yandan aynı hayatı yaşayacağım aklıma gelince vazgeçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?