En ideal Kaş kaldırma yöntemi nedir?

blueumbrella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
1
0
36
İstanbul
Merhaba,

ameliyatsız kaş kaldırma yöntemleri arasında ulterapy, askıyla kaş kaldırma, botox ve dolgu gibi konu başlıkları altındaki yorumları bulabildiğim kadar okudum, inceledim.

Bunların arasında en sıcak baktığım yöntem askıyla kaş kaldırma gibi geliyor ama danıştığım bir kaç dr askıların değişik zamanlarda etkisini yitireceğinden ötürü, yüz simetrisinin bozulduğundan bahsettiler.

Bu ve diğer yöntemler hakkında deneyim sahibi olan, kaş kaldırma yaptırmış olan arkadaşlar, tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkur ederim.

Canim ben aylar degil senelerdir cevap bekliyorum, sende cok beklersin.. dersem, ki dedim kusura bakma, ama öyle. Burda kolay kolay ne cevap verirler, ne yardimci olurlar. Anca yardim isterler, edildiginde ne tecrübelerini paylasirlar, ne soru sorana cevap verirler. Isin komigide, bu insanlarin ayni seyleri yasamis olmasi :D Hani insan..bir seyi yasayipta (zorluk cekipte), baska bir insanin yasamasini nasil ister?.. Neyse Allah böylelerini bildigi gibi yapsin.

Sen hangi doktorlarla görüstün? Neden ameliyat düsünmüyorsun? Ameliyat cok basit bir ameliyatmis..??

Ameliyat daha kesin cözüm bence sürekli ip askisi yaptirmak veya botox yaptirmak ifadeyi iyice bozar diye düsünüyor göz yapisinda sarkma varsa üst göz kapagi ameliyati ile fazlaliklar alinir daha diri bir görünüp olur
Dr konusunda plastic cerrahiye üye olmasi cok önemliymis gecmisini arastirmak gerek ve ayriyetten daha önce yaptigi vakalari incelmek tabiki

Ameliyat daha kesin cözüm bence sürekli ip askisi yaptirmak veya botox yaptirmak ifadeyi iyice bozar diye düsünüyor göz yapisinda sarkma varsa üst göz kapagi ameliyati ile fazlaliklar alinir daha diri bir görünüp olur
Dr konusunda plastic cerrahiye üye olmasi cok önemliymis gecmisini arastirmak gerek ve ayriyetten daha önce yaptigi vakalari incelmek tabiki

Önerebilecegin/bildigin iyi Doktorlar varmi ?

Ben yaptirmadum henuz ama ankaradaki prof dr mehmet unal i dusunuyorum dunya goz hastanesinde.istanbuldaysan hasan findik iyi diye duymustum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaptiran varmi kizlaar?:) bende botox ve goz kapagi ameliyati arasinda kaldim,keske yaptiranlar fikir verse :))

merhaba ipler arasında farklılık olabiliyor bazıları daha çabuk eriyebililiyor hata ikisi farklı olup kaşlarda asimetri olduğunu da okudum. botox düzenini tutturabilirsen ve düzgün bir kişi yaparsa düşmeyi önleyebilirsin. Fokuslu ultrasonlar da bir nevi kaldırıyor ama onda da sinir hasarı riski olduğunu duydum asimetride olabilir ama olmayanlarda var paylaşmak istedim.

merhaba ipler arasında farklılık olabiliyor bazıları daha çabuk eriyebililiyor hata ikisi farklı olup kaşlarda asimetri olduğunu da okudum. botox düzenini tutturabilirsen ve düzgün bir kişi yaparsa düşmeyi önleyebilirsin. Fokuslu ultrasonlar da bir nevi kaldırıyor ama onda da sinir hasarı riski olduğunu duydum asimetride olabilir ama olmayanlarda var paylaşmak istedim.
tesekkur ederim :)

bişi diiiil her zaman ;) burası bunun için var deneyimleri paylaşmak için

Back
X