En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    180
bu listede bile yokum karalar bağladım....bari ısınamayaydınız

yok ya ciddi ciddi beni sevmeyen çok var bele gıcık olan falan

aman lake kime ne yapmışlığın var Allah aşkına
kim sana gıcık olsun işinde yorumundasın ne yağ peşindesin ne plan hangi çılgın sana oy verecekmiş şaşarım

kimmiş o listede var demek baş harfini de bakiim

evet

ilk defa böyle konuştum ki eminim bunun yüzünden değil anacım gruplaşma var yada hayranlarım çok amaannnn kupa benim

Ne sana hayranım, ne de herhangi bir gruptanım. Telefondan oy veremiyorum, sırf bunun için pcyi açmaya da üşeniyorum. Veremediğim oy senindir :)

ama demiyosun ki, bilseler oy vermezlerdi sana
Neden ? versinler ak mı kara mı göreyim bende

ya zaten bu oylar hiiiç göemdiğim insnalardan olunca takmıorum. kımsede takmamalı en fazla bir kaç konuda begeni olur karşıklı konuşursun. Gerisi sanal zaten

daha önce bunu görseydim en iyi avatar seçerdim ....geç kaldık

korku filmi gibi........laaaaalalaaaalalaaaaala........sonra birden kamera çevrilir ve cesede odaklanır........süper olmuş

kedi senin şansızlığın bi arkadaşın uzun süredir banlı olması

yoksa siler süpürürdü bütün oyları

daha önce bunu görseydim en iyi avatar seçerdim ....geç kaldık

korku filmi gibi........laaaaalalaaaalalaaaaala........sonra birden kamera çevrilir ve cesede odaklanır........süper olmuş

bende bugün buldum kulitta sağolsun..
artık ölmze kalırsam seneye oyları alırım

kedi senin şansızlığın bi arkadaşın uzun süredir banlı olması

yoksa siler süpürürdü bütün oyları

sorma yaaa
kırar dökerdi hepimizi ne kıskançlığımız kalırdı ne köylülüğümüz
yazık oldu

kedicik merak ettim yaa hakketen 18 yaşındamısın? çok atıp tutuyorsun yaa bende seni 25 falan sandıydım.. birde evinin resimlerini paylaşmışsın.. evlimisin yoksa..?
Lafını bilde konuş. Hakında atıp tutan varsa onlarda kendilerini biliyorlar.

Çokk tııınn dedim herkeze zaten ben, burda tanıyanda var facede msnde evimi sevgilimi görende var buluştugum kızlarda var hani bana fake diyenlere birşey ıspatlamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…