En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    180
Sevocuğum üyelik iptali diyorum, banlı değil diyorum okumadın mı sen geçmiş sayfalarda, forumdan uzaklaştırılmış, yani artık gelmeyecek Gil'ler olarak sahipsiz kaldık

gerçekten mi

sevo duymasın,perişan olur kuzum

bu arada ben daha oyumu vermedim,tek bu kaldı galiba

bana hiç oy vermedin intikamım acı olcak

var ya hiç farkında değilim,kime ne oy verdim,hangi dalda adayım kim ne oy vermiş ne durumdayım onu bile bilmiyorum

ama bunda varsan hemen oyumu vereyim

sevo,kızam sinirden ağlıyosun demek ha

chess eğer aday listeleri hazırlanırken haberim olsaydı en komik kategorisine aday gösterirdim seni.esprilerine çok gülüyorum :)

var ya hiç farkında değilim,kime ne oy verdim,hangi dalda adayım kim ne oy vermiş ne durumdayım onu bile bilmiyorum

ama bunda varsan hemen oyumu vereyim

sevo,kızam sinirden ağlıyosun demek ha

hatta şimdi gidiyorum intikam almaya bekle sen

chess eğer aday listeleri hazırlanırken haberim olsaydı en komik kategorisine aday gösterirdim seni.esprilerine çok gülüyorum :)

saol canım, bu kategoride kimse beni adaylığa yazmadığı için, aday listesi veren üyeleri kınıyorum

gerçi carrie rakip olmazdım ya neyse

saol canım, bu kategoride kimse beni adaylığa yazmadığı için, aday listesi veren üyeleri kınıyorum

gerçi carrie rakip olmazdım ya neyse

ben nerede yaşıyorsam listelerden de haberim olmadı hatta en' ler yarışmasının topiğini de tesadüf eseri gördüm :S senin şu zeus kocalı ekşicinin konusundaki karikatürlrine ve yorumlarına çok gülmüştüm özellikle

teşekkür ederim canım, ne eğlenceli topikti

Bu kategoride henüz oy kullanmadım ; ağırdan almamın sebebi bomba isimlerim olduğundan değil...Aklımda bir iki isim var pek tabii ama oy vermek gerekir mi ; bilemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…