En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    180
ayyyyyyyyyyyyy,

badeee!!!!!!!!!! o ne beeeee

o ne biçim avatar ,ay bana bişiler oluyo tansiyonum düştü herhal

ne biliim bu günlerde pek bi kasvetliyim... gördüm beğendim
kendine gel lake ayran filanmı versek tohtuur tohtur yokmu junoo pepe yetişin

Son düzenleme:
ay valla tuzlu ayran iyi geldi ay ne biliim bi an görüverince kendimden geçtim:18::18::18:

Hangi üye zeboşum ben ısınamadığımda sana oy verdim
sana bi zoba alcam fallencim ısıtcam seni
Merak ettim :26:
sen değilsin, seni aday göstermedim. benim adayım yok, banlıymış
dimem bade çatla
perişan olmak ne demek ağlıyorum burda
o benm adayımdı. ben de permeperişanım

atcac, carrie, lake, hayyal, parkon, pisko, kardelen bunları kim aday göstermiş. hele safimu dan ne istediniz sadece muhteşem topikte takılıyor kızcağız:26:

Son düzenleme:
Bana oy veren diğer tiplerin bir kısmı bana arkadaşlık göndermiş, konuşup etmişiz, sonra ben bir laf demişim ve çok acıtmış olacak ki bana tavır almışlar.
Bir de ortaya bir laf atıyor bunlar ya da bana özel mesaj atıyorlar ve hiç oralı olmuyorum.
Topikten topiğe hırslarını, nefretlerini akıtıyorlar sonra.
Bolca profilime de tıklayan tipler var aralarında.
Hepsi kendini biliyor.
Komik gerçekten.
Aynı düşünceleri paylaşıyoruz bile demek fazla gelir çünkü isim vermeye bile
gerek duyacağım öneme sahip değiller benim için. Anket için aday belirtmedim yani.
:)))
Bazılarının nickini dahi bilmiyorum, hiç görmedim daha önce.
Onları tenzih ederim. Olabilir tabi ki, elektrik meselesi efendim.

Maynaksın sen kızıııııım ,şuan ağlıyorum sinirden
ağlama annem geçecek bu günlerEki Görüntüle 581842

ay valla tuzlu ayran iyi geldi ay ne biliim bi an görüverince kendimden geçtim:18::18::18:

alışın artık bu kareye bundan sonra böyle takii içim mutlulukla dolana kadar
sana bi zoba alcam fallencim ısıtcam seni

sen değilsin, seni aday göstermedim. benim adayım yok, banlıymış

dimem bade çatla

o benm adayımdı. ben de permeperişanım
zeboş ısınılmayanlarda varmıydın sen kuzum

atcac, carrie, lake, hayyal, parkon, pisko, kardelen bunları kim aday göstermiş. hele safimu dan ne istediniz sadece muhteşem topikte takılıyor kızcağız:26:

Canım bir arkadaş bana ısınamamış,oyunuda vermiş,ben kendisini tanımıyorum ama o beni sevmemiş.

atcac, carrie, lake, hayyal, parkon, pisko bunları kim aday göstermiş. hele safimu dan ne istediniz sadece muhteşem topikte takılıyor kızcağız:26:

Küçücük bir sorun yaşayan bile aday listesine ekleyiveriyor Aday listesi falan yapmadım, kafam çok rahat o yüzden.

Verdiğim oyları da yağlamalara göre vermedim kafam nasıl dinç anlatamam, zaten öyle şeylere bakmam ama öğrenemediler, aşırı yağlanmadan ayağı kayanlar oluyor zaman zaman.
Kış geldi kar lastiği ve zincir takmak lazım Ben Sülüman'ı seyretmeye gidiyorum, sizlere iyi oylamalar

oy vermesende benii seviyosunn

zinciri sen iyi takıyomuşsun abla öyle diyorlar ellerin dert görmesinben de ordayım zaten. reyiz iktidara yaklaştı kaçırmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…