ayyyyyyyyyyyyy,
badeee!!!!!!!!!! o ne beeeee
o ne biçim avatar ,ay bana bişiler oluyo tansiyonum düştü herhal
ayyyyyyyyyyyyy,
badeee!!!!!!!!!! o ne beeeee
o ne biçim avatar ,ay bana bişiler oluyo tansiyonum düştü herhal
şimdi bende öbür topikte yazdım lake,bildiğin korku filmi karesi
beni açmış ama dimi
sana bi zoba alcam fallencim ısıtcam seniHangi üye zeboşum ben ısınamadığımda sana oy verdim
sen değilsin, seni aday göstermedim. benim adayım yok, banlıymışMerak ettim :26:
dimem bade çatlaaman lake kime ne yapmışlığın var Allah aşkına
kim sana gıcık olsun işinde yorumundasın ne yağ peşindesin ne plan hangi çılgın sana oy verecekmiş şaşarım
kimmiş o listede var demek baş harfini de bakiim
o benm adayımdı. ben de permeperişanımperişan olmak ne demek ağlıyorum burda
sen değilsin, seni aday göstermedim. benim adayım yok, banlıymış
sorduğuna göre alındın sandım. gerekli mi değil mi ona da sen cevap verAşk olsun, üstüme alınmamıştım ki .
Alınmam mı gerekirdi peki ?
ağlama annem geçecek bu günlerEki Görüntüle 581842Maynaksın sen kızıııııım ,şuan ağlıyorum sinirden
ay valla tuzlu ayran iyi geldi ay ne biliim bi an görüverince kendimden geçtim:18::18::18:
zeboş ısınılmayanlarda varmıydın sen kuzumsana bi zoba alcam fallencim ısıtcam seni
sen değilsin, seni aday göstermedim. benim adayım yok, banlıymış
dimem bade çatla
o benm adayımdı. ben de permeperişanım
atcac, carrie, lake, hayyal, parkon, pisko, kardelen bunları kim aday göstermiş.hele safimu dan ne istediniz sadece muhteşem topikte takılıyor kızcağız:26:
sorduğuna göre alındın sandım. gerekli mi değil mi ona da sen cevap ver
atcac, carrie, lake, hayyal, parkon, pisko, kardelen bunları kim aday göstermiş.hele safimu dan ne istediniz sadece muhteşem topikte takılıyor kızcağız:26:
yokum ama seneye olacağımağlama annem geçecek bu günlerEki Görüntüle 581842
alışın artık bu kareye bundan sonra böyle takii içim mutlulukla dolana kadar
zeboş ısınılmayanlarda varmıydın sen kuzum
Canım bir arkadaş bana ısınamamış,oyunuda vermiş,ben kendisini tanımıyorum ama o beni sevmemiş.
atcac, carrie, lake, hayyal, parkon, pisko bunları kim aday göstermiş.hele safimu dan ne istediniz sadece muhteşem topikte takılıyor kızcağız:26:
bence de yahu ne işim var benim bu oylamada
Canım bir arkadaş bana ısınamamış,oyunuda vermiş,ben kendisini tanımıyorum ama o beni sevmemiş.
Yok yok alınmadım. Bence gereksiz , gel sarılalım.
oy vermesende benii seviyosunn
Küçücük bir sorun yaşayan bile aday listesine ekleyiveriyorAday listesi falan yapmadım, kafam çok rahat o yüzden.
Verdiğim oyları da yağlamalara göre vermedim kafam nasıl dinç anlatamam, zaten öyle şeylere bakmam ama öğrenemediler, aşırı yağlanmadan ayağı kayanlar oluyor zaman zaman.
Kış geldi kar lastiği ve zincir takmak lazımBen Sülüman'ı seyretmeye gidiyorum, sizlere iyi oylamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?