En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    180
@Safimu, sana oy verdim ama seni tanımıyorum. Arada bomboş kalmışsın, nickine renk gelsin istedim Art niyetle verilmiş bir oy değildir, öyle alınma lütfen. Ne sevdiğim belli ne sevmediğimm

Bi kaç kişi daha vardı ama en ısınamadığıma verdim bende
Açıkçası sert üslubumla ve düşündüğümü direk söyleme huyumla kendimi bu başlıkta bulurum diye düşünmüştüm ama o kadarda sert değilmiş demek ki neyse ki en ısınamadığımız üye olarak yer almadığıma sevindim burda:)
Ayrıca bu başlığı bilmem ama dikkatimi çeken bir şey var bu enler yazılmadan önce gruplar arası yada şöyle diyeyim arkadaşlar arası beni yaz bak yazmazsan küserim kızarım, topiklerde esprilerle bir başlığa seçilme çabaları falan vs bunun gibi geyiklerle kendilerini arkadaşlarına yazdıran ve oy verdiren çok kişi var.
Yani burada her şey gibi bununda cılkı çıktı arakadaşın diye yazmak zorunda olunan ve oy vermek zorunda kalınan bi çok kişi oldu ve buda bana göre bu kk enlerinin hiç bir eğlencesinin ve heycanının kalmadığını gösteriyor.
Keşke biraz adil olunsaydı ve biraz ciddiye alınsaydı daha eğlenceli olurdu bu enler.
Buda nacizane fikrim tabi

Bende çok uzun zaman sizin gibi düşünüyordum.Konulara girip , cevap yazıp çıktığım günlerde...
Sonra zamanla bir arkadaş grubunuz olduğunda , ve buradaki listelerde onun adını gördüğünüzde;
Evet diyorsun , en iyi yorum yazan x arkadaşım , en canayakın y arkadaşım...Zaten gözünüzde iyi oldukları için arkadaşınız oluyorlar.
Ama adaletse evet bazı kategorilerde sezarın hakkı sezara verilmeli bence de...

Ben bu kategoride oy kullanmamıştım ama sonradan aklıma gelen bi aday vardı ( Doktorculuk oynayan bi üye vardı hani )
Onun listede olmamasına şaşırdığım kadar, siteye ilk geldiğimde tanıdığım gayet resmi bilmediklerimi sorduğum ama son derece sıcak kanlı cevaplar alıp sonra birlikte topiclere aktığımız Carrie'yi burada görmek beni şaşırttı..

Aslında belki de ön yargı çoğu, belki de yeterince karşılaşmamaış olmak..
Ben mesela Parkon'u çok ciddi bulurdum geyik topiğinde görünce de açıkça sordum, sen gülebiliyo musun diye
Gayette neşeliymiş halbuki..

Mune yazılarını okurken yüzüme gülümseme ifadesi yerleşiyor senin fırça çekmen bile bir başka inan yağ çekmiyorum ayağımı kaydırma gerçek bu yazdıklarım...

beni sevmeyen 2.kişi varmış ne güzel çok sevenim var arada sevmeyende çıksın havalara girmeyeyim

doktorculuk oynayan üye kimdi? merak ettim de..

kimin yaptığını da biliyodum ki bildiğim şey doğruymuş

yandaşlarını da toplayıp gelmeli.1 kişi kendisi az olmuş

..

sanırım bunun için kendimi şanslı hissetmeliyim

asla beni sevmemeli zerre kadar işte o zaman kendimi çok kötü hissederim.

şükürler olsnne diyim..

keri mi parkon mu?

sevo mu hayyal mi?

kardelen mi makara mı yoksa?

offf kimi yazsam ki acaba :26:

Son düzenleme:

Galiba öyle olmuş,

Benimle bir dertleri var herhal

Arkamdan epeyce dedikodu yapılıyor demekki.

Ben genede teşekkür edeyim

Kulis canım, kulis. Burasını fazlaca hırslarına ortak edenler var, yazık üzülüyorum onlar için, dışarıda da bir hayat var, bilmem farkındamısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…