- 8 Aralık 2012
- 10.603
- 6.966
- 248
hııım mantıklı, ama benim için geçerli değil
Bi kaç kişi daha vardı ama en ısınamadığıma verdim bende
Açıkçası sert üslubumla ve düşündüğümü direk söyleme huyumla kendimi bu başlıkta bulurum diye düşünmüştüm ama o kadarda sert değilmiş demek ki neyse ki en ısınamadığımız üye olarak yer almadığıma sevindim burda:)
Ayrıca bu başlığı bilmem ama dikkatimi çeken bir şey var bu enler yazılmadan önce gruplar arası yada şöyle diyeyim arkadaşlar arası beni yaz bak yazmazsan küserim kızarım, topiklerde esprilerle bir başlığa seçilme çabaları falan vs bunun gibi geyiklerle kendilerini arkadaşlarına yazdıran ve oy verdiren çok kişi var.
Yani burada her şey gibi bununda cılkı çıktı arakadaşın diye yazmak zorunda olunan ve oy vermek zorunda kalınan bi çok kişi oldu ve buda bana göre bu kk enlerinin hiç bir eğlencesinin ve heycanının kalmadığını gösteriyor.
Keşke biraz adil olunsaydı ve biraz ciddiye alınsaydı daha eğlenceli olurdu bu enler.
Buda nacizane fikrim tabi
Küçücük bir sorun yaşayan bile aday listesine ekleyiveriyorAday listesi falan yapmadım, kafam çok rahat o yüzden.
Verdiğim oyları da yağlamalara göre vermedim kafam nasıl dinç anlatamam, zaten öyle şeylere bakmam ama öğrenemediler, aşırı yağlanmadan ayağı kayanlar oluyor zaman zaman.
Kış geldi kar lastiği ve zincir takmak lazımBen Sülüman'ı seyretmeye gidiyorum, sizlere iyi oylamalar
Bende çok uzun zaman sizin gibi düşünüyordum.Konulara girip , cevap yazıp çıktığım günlerde...
Sonra zamanla bir arkadaş grubunuz olduğunda , ve buradaki listelerde onun adını gördüğünüzde;
Evet diyorsun , en iyi yorum yazan x arkadaşım , en canayakın y arkadaşım...Zaten gözünüzde iyi oldukları için arkadaşınız oluyorlar.
Ama adaletse evet bazı kategorilerde sezarın hakkı sezara verilmeli bence de...
doktorculuk oynayan üye kimdi? merak ettim de..
Bilmem ; o yorumu ben yapmadığım için ben bilemeyeceğim.
beni sevmeyenler ölsün emi
egzema olsunlar bitlensinler
ben şimdilik 3.cü sıradayım acaba bana teselli ödülü verirlermi, bronz madalya falan :26:
ya o mesaj için özür dilerim yanlıslık yapmışım gönderdikten sonra farkettim fakat düzeltemedim de :/
Sevdiğimin sevmediği sevmediğimdir hesabıııııııııııı mı yoksa
Galiba öyle olmuş,
Benimle bir dertleri var herhal
Arkamdan epeyce dedikodu yapılıyor demekki.
Ben genede teşekkür edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?