- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Kulis canım, kulis. Burasını fazlaca hırslarına ortak edenler var, yazık üzülüyorum onlar için, dışarıda da bir hayat var, bilmem farkındamısınız
Kulis canım, kulis. Burasını fazlaca hırslarına ortak edenler var, yazık üzülüyorum onlar için, dışarıda da bir hayat var, bilmem farkındamısınız
İyiki işin ucunda bir hediye yokmuş
O zaman kan çıkardı heralde
Hediye değilki amaç canım benim, onlarca fenomen olabilmekNe üzücü
Hayalmahsülleriofisi, devamlı kulis, hırs vs. diyorsun da, enlere sizden fazla yazan yok...
Millete laf söylüyorsunuz, cevabı gelince coşuyorsunuz...
Yani anlam veremiyorum ben bu tavra?
Bana da bir sürü oy veren var, biri de sensin; kulis mi yapmış oluyorsunuz şimdi?
Böyle mi düşünmeliyim ben de?
Zira seni hiç tanımıyorum ama ısınamamışsın normaldir...
Yani oyların altında illa bir şey mi aranmalı?
Evet dışarıda da bir hayat var arkadaşım...Fazla önemsememek lazım burayı.
-suz derken ?
Tek başıma bir bireyim ben, arkadaşlarımı neden katıyorsunuz, bir sıkıntınız varsa tek tek isim belirterek konuşun, ya da özel mesajla ?
Size oy verenlerden biri de benim, evet... Diğer oylarınız neden verildi bilemem, verenlerin kendince bir açıklamaları vardır eminim. Ben size birkaç zaman önce, bir başlıkta denk gelmiştim, karşılıklı da konuşmuştuk hatırlarsanız, başlık üyeleri ve yöneticilerimizden birinin arasındaki bir konuyu gereksiz müdahaleniz vardı, ondan ısınamadım size.
Unutmadan, dışarıda ki hayatın farkındasınız unutmamışsınız ama bugünkü mesajlarınızdan biri hiç öyle söylemiyor ? Hoşçakalın...
Eki Görüntüle 585319
İyiki işin ucunda bir hediye yokmuş
O zaman kan çıkardı heralde
O halde düzeltiyorum, "sen"...
Geyik topiğimizde dilediğimiz gibi geyik yapıyoruz...
Gündemde enler olduğu için, enler hakkında da epeyce geyik dönüyor...
Görüntülediğin mesaj, dışarıda bir hayat olduğunu unuttuğumu göstermediği gibi, işin espirisinde olduğumuzun kanıtıdır...
Oyların açıklaması olması gerekmiyor ki...Isınamamışsındır vermişsindir...Hepsi bu..Altında farklı şeyler aranması beni şaşırtıyor...İnsanları kulis yapmak ile itham etmek gerçekten gereksiz...
surrender bu kullanıcı üyeyle hiç yıldızlarımız barışmadı
Hanımlar,
lütfen eğlenelim diye yapılan bir yarışmaya bunca anlam yükleyip laf söz etmeyelim, artık hakikaten can sıkmaya başladı, her yıl yapılan bir yarışma, amaç eğlenmek, yok yani en seçilsek ne olur seçilmesek ne olur? En seçilince farklı mı olacak herşey, öyle olacağını düşünüyorsak vay bizim halimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?