En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

En ısınamadığınız Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    180
vay anasını ikinci sıradan giriş yapmışım oylamaya ısınamama anketi olduğundan oralardayım belkide:)

ya ben gunun cogunu burda gecırıyorum ama sanal dısında hayatı olanlar ortaya atılan bı msjı gorum hemen sak sak moduna gecebılıyolar ben nerdeyse 24 saat burdayken fransız kalıyorum bu bır celıskımı ayrıca oy ıstemekten daha dogalıda yok yanı

enler ıcın sana msj atmıstım mune yapmıcakmıyız bu sene dıye suan ne dıyorum bılıyomusun lallll olaydı dıllleerııııım aceydım kolllerımı tutaydım ellerımı yazmayaydın en men
Herkes birbirine oy vermiş neticede, kimse kimseyi itham etmemeli kulis yapmakla falan..

Oylara bu kadar anlam yüklenilmesin kafi mune

Orada burada geyik yapıyoruz ne güzel...Böyle devam etse ne iyi olur
en kelımesı kulısle es anlamlı bu sene nıyeyse

oyumu püsküüt e verdim ama kendisini tanımıyorum, ısınmamam için bi sebeb yok

oy verme sebebim, kendisinin bi zaman kilitlediği taş devri diyeti başlığı referans gösterilerek, açılan bütün taş devri diyeti başlıklarının kitlenmesi, gerçi ne zamandır diyet bölümüne bakmadım umarım değişmiştir durum. Dünyanın kabul ettiği bir zayıflama diyeti değil beslenme sistemi çünkü ttd.

yani oy verme sebebim olumsuz kodlama

Son düzenleme:

öyle deme mune K.K.nın eni olmak var işin içinde

şaka bir tarafa ben eğleniyorum bana ısınan ısınmayan herkese selam olsun

bende hiçbirinizi sevmiyorummmm

eee görmedinmi fallen, kazen bana oy vermiş en ısınamadığı üyelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…