En iyi arkadaşım benim yüzümden sevgilisiyle ayrıldı.

Büyüyünce unutursunuz üçünüzde.
Kusura bakmayın ama yaptığınız çok çocukça.
Komiklik olsun diye bile insan sevgilisinin resmine böyle yapmaz çünkü komik bulmaz.
Soruna gelince sen karışma onlar halleder nasılsa.

Çocuk eğer buna bozulmuşsa o zaman kendi resminle ve kız arkadaşının resmi uzerinde de oynama yapıp onlara gönder, en azından çocuğun gönlü olur. :-)

Yaşlarınızı toplayıp üçe bölüp çıkan rakamı bana söyler misin?

Edit: tamam gördüm yaşlarınızı. Canım sen özür dile saçmalıktı, eğlenelim istedim ama hoş değildi falan de gerisine karışma. Derdinizi seveyim ya.

eğlence anlayışı itici gelmiş olabilir yoksa çok da alınacak bir şey değil bu. ayrılmazlar sadece bu nedenle merak etme. ayrıca çiftlerin işine de sohbetine de çok karışma bence.

Aysenin sevgilisimisin ?sanamı makyaj yaptılar?cokmu alındın fikir istiyorsun?Bişey olmaz git barış kızla...

Kızlar çocukça yazmışsınız da çocukça değil bildiğin çocuk işi ergen bile değil. Hadi yavrum Ablalarin teyzelerin muhabbetine Karışma, bahçede ali ayşe sen saklambac oynayın, Okul açılacak ders çalışın biraz sonra sınıfta öyle taş duvar oluyorsunuz.

ne bu ya kızın sevgılısının resmını şebeklestırmıssınız
sonra daha bıde onada gosterıp hep bırlıkte gulmussunuz
ılk okuldayken cop adam cızer zayıf arkadaslarla dalga gecer
cop adama gobek cızer sısman arkadaslarla da dalga gecerdık
cunku ılk okuldaydık cocuktuk cahıldık

sızde suraya resmınızı koyunda sıze guzel kaş ben bıyık sakal yapıp hep bırlıkte gulelım
alınmazsınız dımı şaka sonucta ?

Hayır da niye insan sevgilisinin fotoğrafına böyle bir şey yapar ve bunu komik bulur :D :D
Valla 10 yaşındaki kardeşimin bile espri yeteneği sizden daha gelişmiş sorry :D

Back
X