Saç Bakım Ürünleri En iyi brezilya fönü markası!!!

Merhaba
Daha önce bir arkadaşınız böyle bir şeye aracı oldu ve nasıl site karıştı bilginiz var değil mi ? Sonrasında bir kez daha başkaları satış yaptı ama bir yere kadar.
Satış sonrasında yaşanan problemlerin faturası bize kesiliyor bu sebeple bu satış işine bir son vermenizi istiyoruz.

3 lira ucuza gelecek diye kimse o kadar kötü hakareti işitmemeli. Dertsiz başınıza dert aramayın....

Bilginize

nasıl yani noolduki? hakaret neden oldu?

merhaba, AImanyada oIupta evde breziIya fönü yapan arkadasIar varsa keratini hangi marka ve nerden temin ettikIerini payIasabiIirIer mi?

evde uygulanabilen ve fda onaylı hangi marka acaba bu..ben özelden yazamadığım için özelden yazabilir misiniz?
bir de netten satın alabiliyor muyuz bunu?

evde uygulanabilen ve fda onaylı hangi marka acaba bu..ben özelden yazamadığım için özelden yazabilir misiniz?
bir de netten satın alabiliyor muyuz bunu?

kendime ve arkadaşıma fix nano keratin amrkasını uyguladık evde çokda güzel oldu 3-4 aydır kullanıyoruz. Kesinlikle tavsiye ederiz. Gerçekten denildiği gibi uygularken ne bir duman ne bir koku çıktı içinde formaldehit denilen zararlı madde yok. Ürünü almadan önce çok araştırdım söylenen ürünlerin hepsinde formaldehit var hatta sitede önerilen toplu alım yapılıp satılan üründede var. o yüzden 2 kere düşünün.

Keratin bakimini yap derim, yapan arkadaslar cok memnun, ExoKeratin markasına bakabilirsin mesela..
bende yapmayi düsünüyorum sahsen cünki benim saclarimda mahvoldu... kıvırcık saçlar için birebir.. üstelik çokda hesaplı

En son 2 ay önce FDA onaylı Natura Keratin Extra ürününü kullandım çok memnunum. Daha önce Fix ile başlayan ürünü yapmış tım ilk etapta iyi gibiydi hatta burada ürünüde tavsiye ettim ama sonuç umduğum gibi çıkmadı. 1,5 ay saonra bozuldu ve üründe formaldehit yok deniliyor ama bir kaç yerden ürün hakkında hiçde iyi şeyler duymadım. Bunu neden yazdım yukarıda bu marka iyi demiştim benim yazdığıma güvenip ürün satın alacaklar biraz daha araştırsınlar vebal almak istemem.

Mrb masalruya; natura keratin in formaldehit free olanını mı yaptınız yoksa extra olanını mı? Ayrıca saçınızın cinsi nasıl? Ben de biraz araştırdım ve bunu sipariş vereceğim sanırım. Daha önce kuaförde beox ile yaptırmıştım ama 1,5 ay sonra tamamen bozuldu. Biraz daha kalıcı bir ürün arıyorum. Saçım kalın telli, kabarık ve sık dalgalı

Canım ben Natura Keratin Extra olanı yaptım neredeyse 2 ay oldu hiçbir bozulma yok. Nazar değmesin Saçlarım çok bakımsız ve hafif dalgalıydı. Şimdi yıkadıktan sonra sadece kurutuyorum dümdüz vede o bakımsız mat görünümü gitti daha parlak ve canlı duruyor artık

ben dün akşam natura keratin extrayı yaptım. Ama pencere açık yapmama ve maske takmama rağmen bayağı gözlerim ve genzim yandı. Özellikle genzim çok kötü oldu. Sürekli ara verip balkona çıkıp nefes almaya çalıştım. Bugün 1. günü. Bakalım yıkayınca nasıl olacak. Umarım çektiğim bu eziyete değer. Bu ürün de FDA onaylı güya ama dumanı çok rahatsız edici. Daha önce beox ile kuaförde yaptırmıştım, böyle olmamıştı.
dünkü tecrübemden sonra lösevdeki yazıyı da okuyunca tırstım biraz. Saçımız düzleşeçek diye kanser olmayalım...

merhaba canım bende natura keratin extra yaptım biraz koku ve duman çıktı ama öyle çok rahatsız edici değildi. Hatta ilk kokuyu beğenemedim ertesi gün saçlarımı koklayınca kokusu çok güzel geldi 3 gün sonra saçalrımı yıkadım aradan 10 gün geçmesineb rağmen saçlarımda hala o hoş koku vardı. Belki bünyen biraz hassassa ondan dokunmuş olabilir.

LÜTFEN BİLGİLENDİRİN BENİ;

Henüz ayrıntılı bir araştırma yapamadım ama en iyisi kullanıcı yorumları diye düşünüyorum.

Benim saçlarım kıvırcık her gün jöleleyip şekil veriyorum, artık migren olucam

Karar verdim ben de düzleştirmek istiyorum saçlarımı, lütfen bana kullandığınız ve güvendiğiniz bir marka ismi ve nasıl satın alabileceğimi burdan ya da özelden yazar mısınız ?

LÜTFENNN

yaaa lütfen bende yapmak istiyorum. ürünleri nerden sipariş veriyoruz.

kızlar merhaba sırf şu keratin bakımları için siteye üye oldum. benim de saçlarım çok yıprandı ve brezilya fönü yapıcam. formaldehit içermeyen markaları kullanmalısınız. ben 2 tane marka buldum internette uzun araştırmalarım sonucu "qod" ve "alfaparf" bu 2sinden birini kullanan varsa lütfen yazabilirmi ?

ben natura keratinin formandehitsiz olanını aldım bu güne kadar 3 kere uyguladım 100 ml saçlarım az olduğu için 3 uygulamaya yetti başıma gelenler şunlar eskiden saçlarımı hafif ıslatıp köpük sürünce su dalgasına benzer bir görüntüsü olurdu artık onu yapamıyorum, saçlarım söylendiği gibi dümdüz olmadı o internette öncesi ve sonrası denilen halleri doğru değil biri saçları yıkayıp kuruttuktan sonra diğeride keratin uygulayıp maşa ile düzleştirdikten sonraki hali yani normal saçıda düzleştirsen öyle olur eskiden saçlarım çooook kabarıyordu şimdi daha az kabarıyor ilk bir kaç hafta daha kolay fön çekildi o oldu onun içinde 100 küsür lira para vermeye değmedi bence eğer alacaksanız formandehitsiz olanı almayın o olmadan brezilya fönü olmuyor demekki gerçi ben denemedim ama öyle diye düşünüyorum çünkü herkes çok memnun bazılarıda saçlarının yıprandığını yazmış onu hiç anlamadım diplerine değdirirsen dökülme olur ama yıpranma olayı imkansız bu bir bakım ne de olsa formandehitlimi formandehitsizmi alsam diye düşünen arkadaşlara tavsiyemdir formandehitsize boşa para vermeyin alacaksanız diğerini alın ama kendim denerim derseniz o sizin bileceğiniz iş bakalım 3 ay geçsin bu bakımın üstünden bende formandehitli olanı alabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…