nasıl yani noolduki? hakaret neden oldu?Merhaba
Daha önce bir arkadaşınız böyle bir şeye aracı oldu ve nasıl site karıştı bilginiz var değil mi ? Sonrasında bir kez daha başkaları satış yaptı ama bir yere kadar.
Satış sonrasında yaşanan problemlerin faturası bize kesiliyor bu sebeple bu satış işine bir son vermenizi istiyoruz.
3 lira ucuza gelecek diye kimse o kadar kötü hakareti işitmemeli. Dertsiz başınıza dert aramayın....
Bilginize
merhaba, AImanyada oIupta evde breziIya fönü yapan arkadasIar varsa keratini hangi marka ve nerden temin ettikIerini payIasabiIirIer mi?
arkadaşlar ben kılıçbalığımında onayıyla fda onaylı bu keratinden alıcam ama dneme kiti ve 1 ltlik şekildeymiş deneme kiti çok az benim için çünkü muhtemelen 2. uygulamayı yapmam gerekecek bu yüzden 1 litre almayı düşünüyorm ama fiyatı fazla geliyor almayı düşünen varsa bana özelden ulaşabilir
En son 2 ay önce FDA onaylı Natura Keratin Extra ürününü kullandım çok memnunum. Daha önce Fix ile başlayan ürünü yapmış tım ilk etapta iyi gibiydi hatta burada ürünüde tavsiye ettim ama sonuç umduğum gibi çıkmadı. 1,5 ay saonra bozuldu ve üründe formaldehit yok deniliyor ama bir kaç yerden ürün hakkında hiçde iyi şeyler duymadım. Bunu neden yazdım yukarıda bu marka iyi demiştim benim yazdığıma güvenip ürün satın alacaklar biraz daha araştırsınlar vebal almak istemem.
Mrb masalruya; natura keratin in formaldehit free olanını mı yaptınız yoksa extra olanını mı? Ayrıca saçınızın cinsi nasıl? Ben de biraz araştırdım ve bunu sipariş vereceğim sanırım. Daha önce kuaförde beox ile yaptırmıştım ama 1,5 ay sonra tamamen bozuldu. Biraz daha kalıcı bir ürün arıyorum. Saçım kalın telli, kabarık ve sık dalgalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?