Hediye var mı ? :))
sanırım yok ,son sözü yönetim söyler tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hediye var mı ? :))
aa katılım bitti mii bende istiyordummmm tüh bir daha ki sefere artık
aa katılım bitti mii bende istiyordummmm tüh bir daha ki sefere artık
sanırım yok ,son sözü yönetim söyler tabi![]()
o zaman yeni yıla kalır bu yarışma. en ler varken buna ilgi olmazmı diye düşünüyorum
ama,sorun olmaz sanki:)
mune istersen kuralları ve taslağı hazırlayıp sana yollayım ben..
oky,
taslağı okudum son haliyle gayet iyi, yarışmalar birbirini gölgelemez diyorsanız mesajda verdiğin tarihte başlayabilirsiniz, yalnız fotoların kaldırılmayacağını özellikle kırmızı kırmızı belirt lütfen, sonra onu bilmiyordum, bunu bilmiyordum olmasın.
Hadi hayırlısı bakalım, datlu, elmayra özellikle sizlerden süper ötesi kombinler bekliyorum, datlunun bikinilerini, elmayranın yağlarını merak ettim doğrusu, elmayra heryerde yağlarım yağlarım diyor görelim meşhur yağları![]()
oky,
taslağı okudum son haliyle gayet iyi, yarışmalar birbirini gölgelemez diyorsanız mesajda verdiğin tarihte başlayabilirsiniz, yalnız fotoların kaldırılmayacağını özellikle kırmızı kırmızı belirt lütfen, sonra onu bilmiyordum, bunu bilmiyordum olmasın.
Hadi hayırlısı bakalım, datlu, elmayra özellikle sizlerden süper ötesi kombinler bekliyorum, datlunun bikinilerini, elmayranın yağlarını merak ettim doğrusu, elmayra heryerde yağlarım yağlarım diyor görelim meşhur yağları![]()
aa super sımdı son sorularımı soruyor ve yarın katılıyorum .
bikini okudum günlük kombin okudum başka ne tarz olucak yani bi kaç şeyle mi katılıcaz nasıl biri anlatırmı yaaa :):)
aa super sımdı son sorularımı soruyor ve yarın katılıyorum .
bikini okudum günlük kombin okudum başka ne tarz olucak yani bi kaç şeyle mi katılıcaz nasıl biri anlatırmı yaaa :):)
bana demediğin müddetçe neden olmasınBen yarışma topiğine arada bir girip bizımle deyılsın diyebilir miyim?
Herkes dolaplarını kontrol etsin, en muhteşem kombinleri görmek istiyorum, vuhuuuu bikinili elmayra, datlu yarışma şimdiden ilgimi çekmeye başladı![]()
Super, moda basliklarinda biraz hareket olur !!
Katilmicam ama kesinlikle takipteyim :))
Ben yarışma topiğine arada bir girip bizımle deyılsın diyebilir miyim?
Herkes dolaplarını kontrol etsin, en muhteşem kombinleri görmek istiyorum, vuhuuuu bikinili elmayra, datlu yarışma şimdiden ilgimi çekmeye başladı![]()
Ama Datlu ama ama ben sana bizımle deyılsın demek için can atarken
Bende o zaman elmayra'ya derim, olmadı Aus'a nazım geçer, ona söylerim![]()