- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
Yüzünü kapatırsın , kimse tanımaz![]()
Dur bakayım düşüneyim bir şeyler

ilk yemek yarışmasında tencereden tanımıştı eşi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzünü kapatırsın , kimse tanımaz![]()
ilk yemek yarışmasında tencereden tanımıştı eşi![]()
tencere kötü sitelerde eş tarafından yakalanmasaydı başrol oynayacaktı demek. 0 900 900. beni ara en ggüzel lezzeti bende bul. ay çok terbiyesziim benilk yemek yarışmasında tencereden tanımıştı eşi![]()
tencere kötü sitelerde eş tarafından yakalanmasaydı başrol oynayacaktı demek. 0 900 900. beni ara en ggüzel lezzeti bende bul. ay çok terbiyesziim ben![]()
Hımmmm güzel bişiymişşş bu begendimmm :13::13::13:
Ama inşallah konunun yerini kaybetmemde takip edebilirim...![]()
Yok artık![]()
Yok artık tabii ki
Bir kere benim eşim , yemek yarışmasında sonsuz destekleri ile yanımda olmuştu her vakit
Ama iş sanki dünyadaki tek kadın benmişim gibi benim fotolarıma gelince , adamın içine alien giriyor![]()
ayın şık kk üyesi gibibu yarışmanın her ay düzenlemesini öneriyorum![]()
o zaman bu seferki yarışma böyle olsun. madem bu mevsimlerdeyizYaz kombini ayrı, kış kombini ayrı olmasından yanayım.![]()
kesinlikle. senide yarışmada görmek isteriz..şıkır şıkır bir yarışma olacak yani :)
kesinlikle. senide yarışmada görmek isteriz..
kesinlikle. senide yarışmada görmek isteriz..
aa bende istiyorummm ama nasıl oluyor okudum ama konuşmalar geçmiş nerede bu kıyafetler kombinler çok merak ettimmm nerede kızlarımız![]()