En iyi kombin yarışması

bunu yönetimle konuştuk. bu bölümün editörü olarak böyle bir yarışma açmanın vakti geldi diyorum. bunu munela tekrar konuşayım ben.

ben munea tekrar mesaj yazdım. geçen pazartesi hatta netleştirecektik detayları. ama olmadı.. sanırım bügün konuşuruz tekrar. kuralları kesinleştiririz ve yarışma açılır.

Son düzenleme:
bunu yönetimle konuştuk. bu bölümün editörü olarak böyle bir yarışma açmanın vakti geldi diyorum. bunu munela tekrar konuşayım ben.

ben munea tekrar mesaj yazdım. geçen pazartesi hatta netleştirecektik detayları. ama olmadı.. sanırım bügün konuşuruz tekrar. kuralları kesinleştiririz ve yarışma açılır.

hay ağzını öpeyim çok mu itici oldum ne:26:

Kızlar,
yarışmayı açalım ama zamanını nasıl yapalım, şimdi kk'nin En'ler yarışması var, onda en azından adayların belirlenmesini mi bekleyelim, hani iki yarışma birbiriyle çakışmasın ve yarışmalar birbirini baltalamasın diye, yoksa ikisi farklı konsepti olan yarışmalar deyip hemen mi açılsın?
Zamanı kararlaştırın.

oky,
yarışma kurallarını belirlersin, kuralların, katılım süresinin yer aldığı bir topik hazırlar, start verirsin, kuralların olduğu bir taslak hazırlayınca bana bir örneğini mesajlarsın olur mu

Merhaba
Bence En'ler yarışmasından sonra olmalı:26:O yarışmada bayağı zaman alıyorBu yarışma arada kaynamasın birde ilkkez yapılacak:44:Ne,nasıl olacak bilmiyoruz
Oky daha iyi bilir tabi

Merhaba
Bence En'ler yarışmasından sonra olmalı:26:O yarışmada bayağı zaman alıyorBu yarışma arada kaynamasın birde ilkkez yapılacak:44:Ne,nasıl olacak bilmiyoruz
Oky daha iyi bilir tabi

o zaman yeni yıla kalır bu yarışma. en ler varken buna ilgi olmazmı diye düşünüyorum
ama,sorun olmaz sanki:)
mune istersen kuralları ve taslağı hazırlayıp sana yollayım ben..

Son düzenleme:
enler 1 aralıkta oylamaya açılacak bu yarışma bi kaç gün içerisinde açılırsa yaklaşık 20 gün kadar bir ara olacak. enlere çoğu kişi forum üyeleri hakkında fikir sahibi olmadığı için katılmak istemiyor. bu konu hemen açılırsa ve güzel bir karşılık bulursa enlere de faydası olacaktır diye düşünüyorum.

tamamdır o zaman canım. bugün ben hazırlayım ,mune a yollayım taslağı.. okeydir. hadi hayırlısı. bir yarışma daha başlıyor.

benden iyi jüri üyesi olur

gömlek beyandım,ayakkabı beyanmadım, çanta beyandım
bizimla değılsın:))

Son düzenleme:
kızlar
taslak şu. bakın bakalım eksik yada değişecek şey varmı. sonra mıune' a yollayayım bunu.
KK' nın en iyi kombin yarışması..
.... kasım günü yarışma saat .... de başlayacaktır.
kurallar
1. yarışmaya katılacak üyelerin resimleri yeni çekilmiş olmalı.
2.tam boy resim olmalı
3.isteyen tek isteyen 2 resimle katılabilir. aynı kombin olmak şartıyla.
(yarışmada resimler yayınlanırken 2 resimle katılanın 2 resmide konabilir.)
4. aynı üye 2 ayrı kombinle katılamaz. tek katılma hakkı var
5.resimlerde yüz kısmı kapatılabilir. isteğe bağlı.(ama bence doğrusu resimlerde yüzün kapatılması)
6. yarışmaya katılan üyelerin kimliği açıklanmayacak ve resimlerin üstüne nick yazılmayacak
7. özel mesajlarda ,sitede link verilerek oy istenmemeli. bunu yapan diskalifiye olacak.
8. oylama gizli olacak
9.yarışmaya katılanlar,resimlerin kaldırılmayacağını billerek katılacak.

10. kombinleri giyip üstümüzde resmini çekeceğiz. giymeden değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…