bunu yönetimle konuştuk. bu bölümün editörü olarak böyle bir yarışma açmanın vakti geldi diyorum. bunu munela tekrar konuşayım ben.
ben munea tekrar mesaj yazdım. geçen pazartesi hatta netleştirecektik detayları. ama olmadı.. sanırım bügün konuşuruz tekrar. kuralları kesinleştiririz ve yarışma açılır.
yok yok gayet iyisinhay ağzını öpeyimçok mu itici oldum ne:26:
dışardan yarışmacı mı ithal etsek
Kızlar,
yarışmayı açalım ama zamanını nasıl yapalım, şimdi kk'nin En'ler yarışması var, onda en azından adayların belirlenmesini mi bekleyelim, hani iki yarışma birbiriyle çakışmasın ve yarışmalar birbirini baltalamasın diye, yoksa ikisi farklı konsepti olan yarışmalar deyip hemen mi açılsın?
Zamanı kararlaştırın.
oky,
yarışma kurallarını belirlersin, kuralların, katılım süresinin yer aldığı bir topik hazırlar, start verirsin, kuralların olduğu bir taslak hazırlayınca bana bir örneğini mesajlarsın olur mu
Kızlar,
yarışmayı açalım ama zamanını nasıl yapalım, şimdi kk'nin En'ler yarışması var, onda en azından adayların belirlenmesini mi bekleyelim, hani iki yarışma birbiriyle çakışmasın ve yarışmalar birbirini baltalamasın diye, yoksa ikisi farklı konsepti olan yarışmalar deyip hemen mi açılsın?
Zamanı kararlaştırın.
oky,
yarışma kurallarını belirlersin, kuralların, katılım süresinin yer aldığı bir topik hazırlar, start verirsin, kuralların olduğu bir taslak hazırlayınca bana bir örneğini mesajlarsın olur mu
Merhaba
Bence En'ler yarışmasından sonra olmalı:26:O yarışmada bayağı zaman alıyorBu yarışma arada kaynamasın birde ilkkez yapılacak:44:Ne,nasıl olacak bilmiyoruz
Oky daha iyi bilir tabi
tamamdır o zaman canım. bugün ben hazırlayım ,mune a yollayım taslağı.. okeydir. hadi hayırlısı. bir yarışma daha başlıyor.enler 1 aralıkta oylamaya açılacak bu yarışma bi kaç gün içerisinde açılırsa yaklaşık 20 gün kadar bir ara olacak. enlere çoğu kişi forum üyeleri hakkında fikir sahibi olmadığı için katılmak istemiyor. bu konu hemen açılırsa ve güzel bir karşılık bulursa enlere de faydası olacaktır diye düşünüyorum.
tamamdır o zaman canım. bugün ben hazırlayım ,mune a yollayım taslağı.. okeydir. hadi hayırlısı. bir yarışma daha başlıyor.
Umarım katılım fazla olur Katılmam ama oylamak ,yorum yapmak çok eğlenceli olacak
inşallah eğlenceli olur canım. "bana herşey yakışır " yarışmacılarına dönmeyiz
benden iyi jüri üyesi olur
gömlrk beyandım,ayakkabı beyanmadım, çanta beyandım
bizimla değılsın:))
aykap tamam,bılız olmağğdı,saç beyandım,çanta olabilıyır,Hayatımda gördüğüm en saçma kombin
aykap tamam,bılız olmağğdı,saç beyandım,çanta olabilıyır,
bizimle deyılsınnn
ıvana sertin kulakları çınlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?