En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En iyi film bence izlemeniz gerek, Sillent Hill yani Sessiz Tepe kesinlikle tavsiye ederim ben sahnelerinden çok etkilenerek izledim süper bir yapım hatta 2.si çekiliyor sabırsızlıkla bekliyorumEki Görüntüle 132152

Çok kötü bir filmdi. Daha farklı bekliyordum, hayal kırıklığına uğradım. Başları iyiydi sonradan feci derecede sıkıyor film.

poltergeist kıvamında yeni çıkan filmleri biliyor musunuz acaba?

Stıgmata izlemiştim, bence çok güzeldi yapım ve sahneler heleki otobüsteki sahne:92:

Son düzenleme:

Çok kötü bir filmdi. Daha farklı bekliyordum, hayal kırıklığına uğradım. Başları iyiydi sonradan feci derecede sıkıyor film.

Ben 3 sahnenin etkisinde kalmıştım şaşırtmıştı beni,şimdi 2.si çekiliyor geniş bütçeli daha iyi olucağına eminim

prenses ben şu carver filmini izleyemedim.sayfa açılıyor play tuşuna basıyorum,video bulunamadı falan diyor.bilmiyorum ya.merak da ediyorum.
bir de bir şey soracağım sen frozen filmini kesin izlemişsindir.
onu da izlemeyi düşünüyorum.nasıl sence izlemeye değer mi?

canım ben netten ızlemıyorum kotalı fılm ızleyınce cok gelıo
cd kıralıom ızlıomm ama baska sıtelerden ızleyebılırsın sanırım bı bakarım calısan lınkıne frozen
buydu-dımı

bıde bes kız var o da guzeldı

Son düzenleyen: Moderatör:
mevsımede uyuyoo teleferıkte mahsur kalıolar guzeldı
(Link vermek yasak)

mevsımede uyuyoo teleferıkte mahsur kalıolar guzeldı
(Link vermek yasak)

ayy çok teşekkür ederim.
biliyorum internetinin sınırlı olduğunu da dünden beri film izleyemiyorum.sana sorayım dedim

ayy çok teşekkür ederim.
biliyorum internetinin sınırlı olduğunu da dünden beri film izleyemiyorum.sana sorayım dedim

rica ederım canım bu arada kanal turkte 2145te ızlemedıysen thesıtter bakıcı var
ben ızlemıstım
ama ızlemedıysen
soyleyım dedım kuzummm

Link vermek yasak kızlar ......

reca-ederım-canım-buarada-kanalturkte-2145te*ızlemedıysen-thesıtter*bakıcı-*var
benızlemıstım
amaızlemedıysen
soyleyımdedımkuzummm

dün akşam v for vendetta vardı.reklam arasında görmüştüm the sitter'ın fragmanını.teşekkür ederim ama ben televizyondan izleyemiyorum.babamlar izliyor da ondan ama internetten izlerim bi ara carver'le frozen'i merak ediyorum şimdilik:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…