En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçen sene sinemadaydı bu film,gitmiştim.öyle fazla da korku değildi bence.idare eder:)
şeytan otelini de geçen sene internetten izlemiştim.bu da güzeldi.2.si de var bu filmin

dün akşam frozen filmini izledim :18:
en kötü olduğum sahne telesiyejden atlama sahnesiydi.ay çok fenaydı ya:18:

Eklentiler

• $frozen-filmi.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
30 gün 30 geceyi izleyin kızlar hayatımdaki en korkunç korku filmi yaa bide ben sitigmatadan çok etkilenmiştim:18: ama en çok etkilendiğim en çok korktugum film ziyaretçiler kesin izleyin ben sinemada izledim öldüm dirildim yaaa

Son düzenleme:

stigmatayı izlemiştim 6-7 sene önce.etkilenmiştim bende
30 gün 30 gece'yi ve ziyaretçileri de ekleyeyim listeme onları izlerim yakın bir zamanda inşallah:)

30 gün 30 gecenin 2.sinide tavsiye ederim izle en kısa zamnda derim
ziyaretçiler bni pek sarmadı nedense

güzeldi
gerilimden ziyade dram ağırlıklıydı

bende-tvde-ızledım*canım-thesıtterı-bılmıyorum-makaslamıslarmıdırlar-bazısahnelerı*
butarzfılmlerde*guzel*oluyo-evdekıdusmenı-ızlemedıysen*ızle*sonu*onun0buyuksurprız-sasırmıstım*ben-esthere
ızledıkten*sonra-yorumlarını*beklıorum*canımm

stigmatayı izlemiştim 6-7 sene önce.etkilenmiştim bende
30 gün 30 gece'yi ve ziyaretçileri de ekleyeyim listeme onları izlerim yakın bir zamanda inşallah:)

bende-onceden-ızlemıstım-stıgmatayı*guzeldı-bıde-yedıncı-ısaret-vardır-demı-mooreun-odaguzeldır*aklındaolsun-kıyametısaretlerını-temalı
zıyaretcılerde*lıv*tyler*oynuyo*guzeldı

ben izledim evdeki düşman filmini.yine sen önermiştim canım:)güzeldi film beğendim

bende-onceden-ızlemıstım-stıgmatayı*guzeldı-bıde-yedıncı-ısaret-vardır-demı-mooreun-odaguzeldır*aklındaolsun-kıyametısaretlerını-temalı
zıyaretcılerde*lıv*tyler*oynuyo*guzeldı

tamam yedinci işaret,ziyaretçiler,carver,kıyamet işaretlei bir de 30 gün 30 gece bu hafta bakcam bu filmleri.ya siteden mi kaynaklanıyor bilgisayardan mı bilemiyorum
izleyemiyorum bazı filmleri ya.neyse bakacağım artık bütün siteleri

canım-yedıncı*ısaret*ın*konusunun*ıcerıgı*olarak-kıyamet*ısaretlerıyazmıstım*yanı*kıyametısaretlerı*yokfılm-tatlım
lınk*vermek0yasakmıs*banaozellden*maıl*adresını*verırsen*lınklerı*atarım*bende*ıncelerım*calısanları-yazarım*ordan*tabııstersenkuzumm

yedinciişaret o zaman filmin adı
prenses yanlış anlamazsan özel mesaj yoluyla göndersen linkleri olmaz mı?

yedinciişaret o zaman filmin adı
prenses yanlış anlamazsan özel mesaj yoluyla göndersen linkleri olmaz mı?

pekı-canımcım*-gercı*sapık*deılımdır*rahatsız*etmezdım*senı*ama*lınklerı*ozelmesajtan*atarım*canımcımm

ilk sinemada izlemiştim orda çok etkilenmiştim
güzel film tavsiye ederim kızlar
presesim senle zevklerimiz çok tutuyor
evdeki düşman da çok güzel bnde sonunda şoka girdim resmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…