Diğeri de bu.
30 gün 30 geceyi izleyin kızlar hayatımdaki en korkunç korku filmi yaa bide ben sitigmatadan çok etkilenmiştim:18: ama en çok etkilendiğim en çok korktugum film ziyaretçiler kesin izleyin ben sinemada izledim öldüm dirildim yaaa
30 gün 30 geceyi izleyin kızlar hayatımdaki en korkunç korku filmi yaa bide ben sitigmatadan çok etkilenmiştim:18: ama en çok etkilendiğim en çok korktugum film ziyaretçiler kesin izleyin ben sinemada izledim öldüm dirildim yaaa
canım ben netten ızlemıyorum kotalı fılm ızleyınce cok gelıo
cd kıralıom ızlıomm ama baska sıtelerden ızleyebılırsın sanırım bı bakarım calısan lınkıne frozen
buydu-dımı
bıde bes kız var o da guzeldı
dün akşam v for vendetta vardı.reklam arasında görmüştüm the sitter'ın fragmanını.teşekkür ederim ama ben televizyondan izleyemiyorum.babamlar izliyor da ondan ama internetten izlerim bi ara carver'le frozen'i merak ediyorum şimdilik:)
stigmatayı izlemiştim 6-7 sene önce.etkilenmiştim bende
30 gün 30 gece'yi ve ziyaretçileri de ekleyeyim listeme onları izlerim yakın bir zamanda inşallah:)
Dün gece izledim. İki film arka arkaya biri bu.
ben izledim evdeki düşman filmini.yine sen önermiştim canım:)güzeldi film beğendimbende-tvde-ızledım*canım-thesıtterı-bılmıyorum-makaslamıslarmıdırlar-bazısahnelerı*
butarzfılmlerde*guzel*oluyo-evdekıdusmenı-ızlemedıysen*ızle*sonu*onun0buyuksurprız-sasırmıstım*ben-esthere
ızledıkten*sonra-yorumlarını*beklıorum*canımm
bende-onceden-ızlemıstım-stıgmatayı*guzeldı-bıde-yedıncı-ısaret-vardır-demı-mooreun-odaguzeldır*aklındaolsun-kıyametısaretlerını-temalı
zıyaretcılerde*lıv*tyler*oynuyo*guzeldı
ben izledim evdeki düşman filmini.yine sen önermiştim canım:)güzeldi film beğendim
tamam yedinci işaret,ziyaretçiler,carver,kıyamet işaretlei bir de 30 gün 30 gece bu hafta bakcam bu filmleri.ya siteden mi kaynaklanıyor bilgisayardan mı bilemiyorum
izleyemiyorum bazı filmleri ya.neyse bakacağım artık bütün siteleri
canım-yedıncı*ısaret*ın*konusunun*ıcerıgı*olarak-kıyamet*ısaretlerıyazmıstım*yanı*kıyametısaretlerı*yokfılm-tatlım
lınk*vermek0yasakmıs*banaozellden*maıl*adresını*verırsen*lınklerı*atarım*bende*ıncelerım*calısanları-yazarım*ordan*tabııstersenkuzumm
yedinciişaret o zaman filmin adı
prenses yanlış anlamazsan özel mesaj yoluyla göndersen linkleri olmaz mı?
pekı-canımcım*-gercı*sapık*deılımdır*rahatsız*etmezdım*senı*ama*lınklerı*ozelmesajtan*atarım*canımcımm
ya yok ondan değil:)
başka şeylerden dolayı.lütfen alınma prenses ya
tamam*canımcım*sorun0deıll-ozelden*yollarım*hayatım
tamam teşekürler.sana da zahmet veriyorum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?