En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilk sinemada izlemiştim orda çok etkilenmiştim
güzel film tavsiye ederim kızlar
presesim senle zevklerimiz çok tutuyor
evdeki düşman da çok güzel bnde sonunda şoka girdim resmn

evet-canımcımm*bende*sok*yasamıstım*evdekı*dusmanda
bende-butarzları*sevıyorum*demekkı*ortak-zevklerımız*kuzummoleyyyy

evet-canımcımm*bende*sok*yasamıstım*evdekı*dusmanda
bende-butarzları*sevıyorum*demekkı*ortak-zevklerımız*kuzummoleyyyy

sen kesin izlemişsindşir ama bi şansımı deneyim yine de
28 gün sonra ,28 ay sonra izlemediysen tavsiye ederim

bnm senden bir ricam olcaktı 2012 tarzı kaliteli bir yapım var mı izle dediğin?

sen kesin izlemişsindşir ama bi şansımı deneyim yine de
28 gün sonra ,28 ay sonra izlemediysen tavsiye ederim

bnm senden bir ricam olcaktı 2012 tarzı kaliteli bir yapım var mı izle dediğin?

canım*28gunsonrayı*28aysonrayı*ızledım*tatlımm
2012tarzında*ılkaklıma0gelen*yarından*sonra*cokbegenmıstımben

canım*28gunsonrayı*28aysonrayı*ızledım*tatlımm
2012tarzında*ılkaklıma0gelen*yarından*sonra*cokbegenmıstımben

tahmin ettiğim gbi izlemişsin 28 ay sonrayı dört gözle bekliyorum bu sene içinde çıkar die düşünüyorum dilerim seriyi bozmazlar

yarından sonrayı izlemişimdir ama hatrlamıyorum bir başına bakayım
saol cnmmm

canım28aysonrayı*ben*ızledım*cd-cıden*aldım-kazıklandımmı
yoksa

3 harfliler diye bir türk filmi izledim...tavsiyem,bunu yapmayın kendinize!!!ömrümüzün her dakkası çok kıymetli,zamanınızı bununla boşa harcamayın.

guzeldı*canımcım*begenmıstım*oldu*baya*ızleyelı*ama*umarım*onunafısını*koyup-baskafılmdıye*vermedıler*bana*

3 harfliler diye bir türk filmi izledim...tavsiyem,bunu yapmayın kendinize!!!ömrümüzün her dakkası çok kıymetli,zamanınızı bununla boşa harcamayın.
7
süper yorum

bu nasıl acaba korku filmi manyağı olcam

türkçe ismi- korku kapanı

bu çok güzeldi gerilim korku kesinlikle tavsiye ederim.türkçe olarak cd ve dvd leri var.

konusu-Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu randevuya yetişmelidir!
Bu sırada, içinde Jessie, Carly, Carly'nin erkek arkadaşı Scott, Evan ve onun kız arkadaşı Francine'in bulundukları Range Rover’ın lastikleri patlamıştır. Bu ıssız yolda mahsur kalan gençler ne yapacaklarını düşünmektedir. Chris kestirme yolda son sürat giderken gördüğü bir hayvan leşi yüzünden dikkati dağılır. Araba kontroldan çıkar ve yolun ortasında duran Range Rover'a çarpar. Lastikleri patlayan birde üstüne kaza yapan altı genç bir telefon kulübesi bulup, yardım istemeye karar verirler. Üstelik patlayan lastiklerinin sebebini bulmuşlardır. Yolun ortasına biri ya da birileri dikenli teller yerleştirmiştir!

Evan ile Francine'i arabalara göz kulak olmak için bırakan gençler ormanda yürümeye başlarlar. Çok geçmeden bir kulübeye ulaşırlar. Avcılara ait olduğunu sandıkları bu kulübe çeşit çeşit silah ve bir anlam veremedikleri tüyler ürpertici av ganimetleriyle doludur. Bilmedikleri şeyse Evan ile Francine'in çoktan avcıların eline düşmüş ve vahşice öldürülmüş oldukla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…