En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tam bir korku filmi manyağı olarak hala The Excorsist (Şeytan) ın üzerine film çekilmedi diyorum. Eraserhead ve The Shining (Türkçe adlarını bilmiyorum maalesef)

Son gönem filmlerinden de ilk aklıma gelenler, Tepenin gözleri serisi, Halka, Aynalar ve çok yeni sayılmasa da Stigmata.

Yazdıklarından Excorsist, Eraserhead ve The Shining ı izlemedim ama şimdi söyledikten sonra merak ettim bi bakayım :)
Diğer söylediklerinin hepsi izledim, yorumlarım şöyle ki;
Tepenin gözleri korku değil gerilim olabilir bence
halka tam bir komedi unsuru :)
Aynalar çok basit ve klişeydi
Stigmata yı da lise dönemimde izlemiş ve çok etkilenmiştim
bu yaşımda tekrar izlediğimde ise aynı etkiyi yakalamadık :)
Elm Sokağında iyi gerildim tamam itiraf ediyorum sinemada izleyemedim :))
aşırı kanlıydı bakamadım :))

her korku filmini tek başıma evde karanlıkta izleyebilirim, testere serisi hariç.. ilk iki filmi izledim sinirlerimi bozdu resmen, diğerlerine yaklaşamadım bile..

inanılmaz bir geriim yaşamak isteyenlere hostel 2 yi tavsiye edebilirim. ama yurtdışına dostlarınızla falan çıkma planınız varsa asla izlemeyin. şahsen ben tam o esnada izledim ve uzun süre etkisinden kurtulamadım

dead silence güzel bir korku filmi.

Son düzenleyen: Moderatör:
dün gece testere 7 izledim
süperdi ya
seriyi tekrardan izleyesim geldi valla

The Exorcism Of Emily Rose

Son düzenleme:
davetsiz güzeldii..bi de şeytan çarpması. gerçek yasamdan alındıığı için o filmden çok korkmustum.Hatta filmin sonunda anlatılan kızın bi yerde türbesinin oldugunu falan yazdı.internettten de arastırdım kızı ve hepsi dogru cıktı,cok korkmustumm baya bi süre ısık acık uyumak zorunda kaldım :))

Tutku..Stigmata..The Exorcism(Emily Rose)..Blair cadısı
Korku filmlerini çok severim.Bu konuda dünya çapında bir liste yapılsa sanırım ben o listede en üst sıralara rahatlıkla girebilirim.İzlediğim antik kuntik çok film oldu.Orta derecede izlenebilir diye nitelendirdiğim çok filmde oldu.Ama yukarıda yazdklarım aklımda yer edenler ve tavsiye edebiliceklerim

Son düzenleme:
kesinlikle paranormal activity =))) sadece 2 oyuncunun oynadığı filmin etkisinden 8 ay kurtulamadım =)))

Paranormal Activity'i gece izlerseniz cidden korkutur. Ama ben gündüz izlemiştim, akşamları hiç aklıma bile gelmedi. Korkmadım. Zaten saçma sapan bir film ama gece izleyince korkmak için birebir olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…