En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar film arıyorsanız "içimdeki yaşadığım deri" yok böyle senaryo.çok etkisinde kaldım.avrupa aşmış senaryo konusunda....

Iyi seyirler....

davetsiz gelen
iyi geriyor insanı ortam loş olsun en fazla 2 kişi izleyin tırsın:)

Kızlar birde Cehenneme Bir Adım 1-2 var. Ben korkmadım ama gerildim filmde.. Bence çok iyi bir çalışma..

son yıllarda yapılan korku filmleri içinde Ruhlar Bölgesi (Insidious) filmini önerebilirim. eğer korku türünü seviyorsanız kesinlikle izlemeniz gereken bir film. eli yüzü düzgün bir senaryoya sahip...

ben fılım delısıyım bır cok fılım var ızledıgım ama suanda aklıma gelmıyor sıze onere bılecegım tek fılım turk oyuncularımızın cevirdiği son filim su 3 harflilerle alakalı olan adı aklıma gelmıyor :S

eskiden çok severdim korku filmlerini ancak bu benim psikolojimi etkilemeye başladığında (geceleri uyuyamıyordum falan) bıraktım açıkçası :) japon, kore yapımı korku filmlerini her zaman başarılı bulmuşumdur. örneğin cevapsız arama serisi gibi...

ben bu filmin fragmanını izledim ve merak ettim izlemek istiyorum ama izleyemiyorum:26:
bütün siteleri denedim ama çıkmıyor film kaldırıldı mı noldu ya?:26:
böyle bulamayınca da daha fazla merak ediyor insan

Son düzenleme:
lanetli ev çok iyi bir korku filmiydi valla. şuan bende izlemek için güzel bir korku arıyorum ama bulamadım

Bu son senelerde cikan ve neredeyse en iyisi diyebileceim tek korku filmi
kaliteli konusu guzel insidious yada ruhlar bolgesi diye arayabilirsiniz
tawsiye ederimm

the collector (koleksiyoncu) harika korku ve gerilim filmi arayanlar için ilk tavsiyem olur... heyecan verici izlerken diken üstünde olacağınız bi film gözlerinizi kırpmadan izleyeceginze eminim... bu şekilde

insidious
Uzun zamandır "Bu da korku filmi mi yea" şeklinde film izleyen beni, sağlı sollu tokatlamak suretiyle kendime getirmiştir.

hamile kalana kadar izlemdigim film yoktu.hatta korkmazdim gece yarisi kendi basima izlerdim korkayim diye.hamileyken esim yasakladi.sonradan baktim kan ve korku iceren siddet iceren seylere bakamiyorum.esimde hic sevmez oyle filmeri.kisacasi 4 yildir korku filmlerine bakamiyorum noldu bana yaaa

insidious
Uzun zamandır "Bu da korku filmi mi yea" şeklinde film izleyen beni, sağlı sollu tokatlamak suretiyle kendime getirmiştir.

katılıyorum cok güzel bi film

birde ben dabbenin suan vizyondaki filmini cok beğendim ki gitmeden önce dalga geçiyordum ammmmmmmmaaaaaaaan yine türk filmi diye sonra cok korktum:18::18:

Artık eskisi kadar güzel korku filmi yaptıklarına ınanmıyorum ya. Hep aynı konu, cinler hayaletler, ugursuz evler bilmem ne.
13. Cuma, Cadılar Bayramı, Son durak .. Bu tür konusu değişik olan filmler favorimm.

bu gece ınsidious yani ruhlar bölgesi filmini izledim
astral seyahate ilgisi olanlar bu filmi beğeneceklerdir
tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…