En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Korku filmi eskiden çok izlerdim hala da severim ama tek fark var şimdi kan revan giden filmleri izleyemiyorum sevmiyorum.
yukarıda bir arkadaş yazmış öldüren oyunu yıllar önce ben de izledim ondan etkilenmiştim. Cehenneme 1 adım, son durak, paranormal activity (çok korkunç değil ama yaşanmış bi olay olunca etkiliyor), musallat, araf, büyü, hayvan mezarlığı, chucky bebek serisi, bunlar da güzel.

Tılsım 1-2-3 var bunu korkmak isteyenlere öneririm fakat içinde biraz kan&iğrençlik var oyüzden artık izleyemiyorum.
Bi de buio omega diye bir film var geçenlerde merak edip izlemeye çalıştım. Ama sadece atlata atlata bakabildim.İğrenç ötesi bir film yani film bile diyemiyorum insanların midesi kalksın diye yapmışlar sanki nefret ettim.

Benim en sevdiğim korku filmi türleri içinde peri&görünmeyen varlıklar, küçük kız çocukları olan filmler. Bi de aniden biyerden çıkıp yerinden hoplatan görüntüler ve sesler olucak içinde.
Son olarak türk yapımı konak ve kabuslar evi de güzel çok korkunç olmasa da ..

descent ve shutter. birincisi şu mağaralarda geçen film, diğeri de tayland yapımı çok ilginç bi korku filmi... ödümüz kopmuştu izlerken

bana korku filmi olsunda ne olursa olsun diyenlerdenim en sevdiğim izlerken heyecan duydugum türdür gerilim ve korku filmleri bir çok film yazıcam ki şu ana kadar çok izlememe ragmen sadece beğendiklerimi:))
Otostopçu
28 gün sonra
28 hafta sonra
tepenin gözleri
Sessiz Tepe
The messengers
Anneler Günü
Yüksek Tansiyon
Ölümcül Deney
Panik OdASI
1408
Anestezi
Koleksiyoncu
Aynalar(en etkili fimlerden birisi)
30 gün 30 gece
Boş Oda
Teksas Katliamı
Kimlik
Cehenneme Bir Adım
Korku Kapanı
REC:Ölüm Çığlığı
Doğmamış
Soldaki Son Ev
Hasat Zamanı
Şeytan Çarpması
Dehşet Treni
Ruhlar Bölgesi

Aklıma gelenler bunlar:)

arkadaşlar benim gibi izlerken korkmak değilde gerilmek heycanlanmak isteyenler vrsa korku kapanını tavsiye ediyorumm :)

sanki filmin içinde ben vardım bende kaçıyordum gibi oldum yoruldum resmen izlerken

hemen hemen hepsini izlemişim..siz de benim gibi korku filmi hastasısınız demek ki...

şeytan sanatı
kadavra
işkence odası

benim eklyebileceklerim..

Yeni vizyona giren "Musallat 2" ye gittim bu da güzeldi, izlenmeli.

musallat 2 berbatt hıc degmez gıtmeyın ama Dedemın ınsanları fılmını onerebılırım ılkıne nazaran...

İzlediğim en iyi korku filmi işkence odası idi.Yanlış hatırlamıyorsam 2008 yılında vizyona girmişti.

Ama korku filmi demeyin bana ya damlarım hemen olaya Şeytan çarpması bence gayet güzeldi :))))

öldüren oyun cok güzel 2002 filmi ama ben kendime gelememistim bayagi
büyü filmi güzel
halka
lanetli ev
kara büyü

teksas katlıyamı
ama yenı çekımı

ole ruhlu seytanlı çouk fılmelerını sewmıorm

Spski Film... Bu öyle bir film ki psikolojinizi bozucağına adım gibi eminim.

Bir de yeni çıkan bir film var. Woman in Black. Korku romanı uyarlaması. HARİKA.

Son 5 - 10 senedir kaliteli korku filmi kalmadı gibi.
Kesilen uzuvlar, yapılan işkenceler insanı korkutmuyor ki tam tersi tiksindiriyor. Korku filmi dedigin ani çıkışlı gerilimli olucak.

Bence en iyi korku yada gerilim filmi The Shing 1980 yapımı Jack Nicholson un başrol oynadıgı filmdir. Stephan Kingin romanından uyarlanma.
1980 diyip geçmemek lazım çünkü filmin kalitesi o zamana göre bile çok iyi.

Yine aynı yıllarda sanırım, Stephan King in "it" o adlı filmi. En azından ürküten sahneler, kesilen uzuvlardan daha iyi.

Bir de sanırım bu sene çıkışlı bir film var, Ruhlar bölgesi bu da fena degildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…