- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.061
Ben onu tek bir sitede bulmustum hangisi hatirlamiyrm başka sitelerde yok ama araştırır linki atarimBen o filmi arıyorum ama bulamadım izlediğin bir site var mı acaba ?
Çok sevinirim çünkü bende çok baktım ama bulamadım film için hep olumlu eleştiriler var.. Ben önceden kanlı filmleri severdim ama şimdi izleyemiyorum gerilim hoşuma gidiyor =)Ben onu tek bir sitede bulmustum hangisi hatirlamiyrm başka sitelerde yok ama araştırır linki atarim
Kanli cinli filmlerden nefret ediyrm ya gerilimler kaliteli oluyor. Genelde kim carrey falan izlerim. Bazen film bulamiyrm izlediklerimi tekrar izliyorumÇok sevinirim çünkü bende çok baktım ama bulamadım film için hep olumlu eleştiriler var.. Ben önceden kanlı filmleri severdim ama şimdi izleyemiyorum gerilim hoşuma gidiyor =)
Ben şimdi cinli filmlere sardım fena halde her çıkana gidiyorum azazil dabbe şimdi sırada siccin var geriliyorum çok hoşuma gidiyorKanli cinli filmlerden nefret ediyrm ya gerilimler kaliteli oluyor. Genelde kim carrey falan izlerim. Bazen film bulamiyrm izlediklerimi tekrar izliyorum
Korku filmi sinemada izlenmez ya o ses dev ekran falan tuvalete nasıl gidiyorsunBen şimdi cinli filmlere sardım fena halde her çıkana gidiyorum azazil dabbe şimdi sırada siccin var geriliyorum çok hoşuma gidiyorİzlediklerimi bende izliyorum film bulmak zorlaştı artık çoğunu izledim çünkü =)
GitmiyorumKorku filmi sinemada izlenmez ya o ses dev ekran falan tuvalete nasıl gidiyorsun
Ben onu tek bir sitede bulmustum hangisi hatirlamiyrm başka sitelerde yok ama araştırır linki atarim
Çok sevinirim çünkü bende çok baktım ama bulamadım film için hep olumlu eleştiriler var.. Ben önceden kanlı filmleri severdim ama şimdi izleyemiyorum gerilim hoşuma gidiyor =)
Yok evde tuvalete nasıl gidiyorsun onu diyorumben ışık hızıyla girip çıkarım daGitmiyorumBen aralarda çıkmam ki geç kalıp yerimi bulamam diye korkarım hep ama ses daha etkili oluyor daha çok geriliyorum
At canım filmi bulduysan. Ben daha bilgisayarı acamadim o yüzden bakamadimkızlar link atabiliyor muyuz buraya link vereceğim de
Yok evde tuvalete nasıl gidiyorsun onu diyorumben ışık hızıyla girip çıkarım da
At canım filmi bulduysan. Ben daha bilgisayarı acamadim o yüzden bakamadim
kızlar link atabiliyor muyuz buraya link vereceğim de
Yok evde tuvalete nasıl gidiyorsun onu diyorumben ışık hızıyla girip çıkarım da
At canım filmi bulduysan. Ben daha bilgisayarı acamadim o yüzden bakamadim
Sağol yavrukus ya. Bu film niye bulunmuyo bilmiyrm kaç senelikfilmler dolaniyo nette bu sadece bir sitede var
Çok teşekkür ederim çok hayra geçti gerçekten bu gece izleyeceğim film belli oldu
Hemen izle hemen. En sevdiklerinden dır bu. Sonunda sok ediyor insani. Heee bir de aynalar 1 filmini izle. O da çok güzel biraz kotu ruhlarla ilgili bi film ama on numaraaa.Onun da sonu sok edici. Aynalar 2 de var da bir kadar etkilenmedimÇok teşekkür ederim çok hayra geçti gerçekten bu gece izleyeceğim film belli oldu
Bugün izleyip yarın görüşlerimi yazarım o halde bakalım nasıl tek izleyeceğim cinli değilse sorun yokHemen izle hemen. En sevdiklerinden dır bu. Sonunda sok ediyor insani. Heee bir de aynalar 1 filmini izle. O da çok güzel biraz kotu ruhlarla ilgili bi film ama on numaraaa.Onun da sonu sok edici. Aynalar 2 de var da bir kadar etkilenmedim
Sağol yavrukus ya. Bu film niye bulunmuyo bilmiyrm kaç senelikfilmler dolaniyo nette bu sadece bir sitede var
Çok teşekkür ederim çok hayra geçti gerçekten bu gece izleyeceğim film belli oldu
Ben genelde tek izlerim kardeşim falan da yok evli de değilim tek başıma cips kola izlerimrica ederim..
ben de izlemedim de izlesem mi ?
evde tek mi izliyorsunuz?
kızlaaar istiyom izlemeyi ama bilemedi yaa
Ben genelde tek izlerim kardeşim falan da yok evli de değilim tek başıma cips kola izlerimİzle izle bende izleyeceğim
Kız cin falan dedin ekran dondu yazılar silinmeye basladi dedim noluyo çıkıp tekrar girdimBugün izleyip yarın görüşlerimi yazarım o halde bakalım nasıl tek izleyeceğim cinli değilse sorun yokAynaları izledim bende biri daha çok beğenmiştim.. Bu aralar dediğim gibi cinlere sardım varmı bildiğin
Bebek odasını izle o korku filmi değil gerilim. Korkmazsın yanı tek izleyebilirsin. Ama aynaları tek izleme.rica ederim..
ben de izlemedim de izlesem mi ?
evde tek mi izliyorsunuz?
kızlaaar istiyom izlemeyi ama bilemedi yaa
Hahaha olur bana uyar ben severim öyle izlemeyi sözlümle daha çıkmıyorken öyle izlerdik avutuyordum kendimi ama hemen başlayamam ben bir saati geçebilir olur mu ?aynı anda başlasak ya o zaman en azından kendimi öyle tatmin ederim ''benle aynı annda aynı sahnleri izleyen birisi var diye ''
Deme öyle şeyler bak korkutma beni.. Ben inanırım çünküKız cin falan dedin ekran dondu yazılar silinmeye basladi dedim noluyo çıkıp tekrar girdim
Bebek odasını izle o korku filmi değil gerilim. Korkmazsın yanı tek izleyebilirsin. Ama aynaları tek izleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?