Korku filmi izlemekten çok zevk alırım.ama öyle kanlı manlı kaçan kovalanan türü değil.içinde mantık ve akıl oyunları olmalı.bana düşünme payı bırakmalılar.bunu başaran en sevdiğim korku filmlerinden biri Nicole kidman'ın başrol oynadığı 'Diğerleri'filmidir.Mükemmel bir korku filmi...Tavsiye ediyorum
bende korku filmi hastasıyım..eskiden fredy vardı bayılırdım ona..testere desen gerilim korku deil..pek tırstıran bi film yok aslında tatlicadiarzu
Bence en iyi türk korku filmi "Beyzanın Kadınları" idi. Ben gerçekten beğendim filmi.Konu tabii tanıdık. Bu yabancı filmlerde de zaten böyle.
Japon korku filmlerine gelince.Hiç mi hiç beğenmiyorum.Zaten hepsi benzerliği bırakın amerikan filmlerinin birebir aynı konularını alıp sadece kendi sanatçıları ile işlemelerinden oluşuyor.
Benim etkilendiğim korku filmi konusu bakımından "Hostel I" filmi idi. Çünkü dünyada zevkten insan öldürmek biliniyor.Hatta internetten aracılığı ile insan safarisi düzenleniyormuş duyduğumda şok oldum. İşte buradaki düşünce beni o kadar iğrendirdiki sayısız korku filmi izlemiş ve hala izleyen ben bu filmin ikincisini seyretmiyorum ısrarla.
Artık korku filimleri zaten sadece vahşet içerikli oldu. Ben daha çok sanırım gerilim filmlerini seviyorum. Ya ne biliyim "seven" gibi mesela. Testere I de güzeldi ama serisinin diğerleri berbattı. Tepenin gözleride iyi ama dediğim gibi iş artık sadece vahşete döndü, çığrından çıktı.
İyi seyirler..
Korku filmi izlemekten çok zevk alırım.ama öyle kanlı manlı kaçan kovalanan türü değil.içinde mantık ve akıl oyunları olmalı.bana düşünme payı bırakmalılar.bunu başaran en sevdiğim korku filmlerinden biri Nicole kidman'ın başrol oynadığı 'Diğerleri'filmidir.Mükemmel bir korku filmi...Tavsiye ediyorum
korku kapanı
şeytan çarpması
tepenin gözleri 1
cehenneme bri adım
teksas katliamı
testere serisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?