En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben korku film seyredemiyorum çümkü etkisinden uzun süre kurtulamıyorum ama ik tane korku filmi var benim için birincisi stefhen spilberg'in O isimli bir filmi ötekiside YÜZYILIN FIRTANASI bu filimler kesinlikle kanlı değil tamamen psikolojik seyretmek isteyenler bence en kısa zamanda seytersinler.

Arkadaşlar bügün televizyonda musallatın fragmanlarını izledim,galiba bizi biraz korkutabilir,ne dersiniz.

cok korksamda seyretmekten kendımı alamıorum buyu fılmını sınemada seyretmıstım geceydı korkudan ayaklarımı topladım aslında daha cok eve geldıgımde garıp sesler duydum uzun sure ona korktum cok etkılenmıstım sonra bırde halka da cok gerılmıstım

Sıkı gerilim filmi diyebilirim.Şeytan Çarpması - The Exorcism of Emily Rose

İzlediğimde oldukça etkilenmiştim.Birde siz izleyin bakalım aynı fikirdemiyiz...

ben o kadar çok korku fikmi izledim ki artık korkamıyorum. çok siniroluyom kendime neden korkmuyom diye eve sinema kurdum, filmlerden setler yaptım 100 ekran tv aldırdım ıı yine korkamadım :roflol:

ben o kadar çok korku fikmi izledim ki artık korkamıyorum. çok siniroluyom kendime neden korkmuyom diye eve sinema kurdum, filmlerden setler yaptım 100 ekran tv aldırdım ıı yine korkamadım :roflol:

aha bi pisikopat daha sırnaşık şey bu dünyada bu konuda tek olduğumu ve cins olduğumu sanırdım meğerse normalmiş tatlicadiarzu

ben de korkmuyorum ama gerilim filmlerini seviyorum özo onlar biraz tatmin ediyo açıkcası otel serisini izle mesela ve kesinlikle testere 3 sengözlerimebaksanab

özo bulursan canım bana da tavsiyede bulun olar mı ? :1hug:Şeniz

bend eçokk korku fılmı ısledım zaten en cok sevdgıım fılım korku fılmı ama korkmuyorum artık ama en son 1408 dı sanırım fılmın ısmı sınemada ızlemsdık korku gerılım o bıraz sınemada ısledıgımdenmı ne ürkütmüşdü beni

evet evet gerilim daha bi cezbediyo beni de ben de sana stephen king'in yazdığı Rose Red Konağı'nı tavsiye ederim uzun ama geriyo bazen oteli ikincisini izlemedim tavsiyene uyup izlicem a.s.

testerenin bütün serisi ve bir tanedaha var ama gözlü tepe mi ne öle bişey unuttum ama aklımda kaldı o flim neyse bunları beqeniyorum

kesinlikle testere birini ve ikisini seyrettim üçüne ve dördüncüsüne izlemeye cesaretim yok bide rose red konağı korkunç diyolar izlemedim bilmem söyleyenlerin yalancısıyım

Valla garez 1 ve 2 yalnız amerikalıların yaptıkları hoş çinlilerinkide çok ürkütücü ve güzel.
Sonraaa dabbetül arz da güzel büyü Türk filmlerinden
Tabi bide halkanın 1 ve 2. filmleri var
benim gibi korku film sevenler için İzlemenizi şiddetle tavsiye edebileceğim fimler bunlarr iyi seyirler:)))

ŞEYTAN- THE EGZORSİST
Vee bu film izlemedim ama açıkcası izlemeye korkuyorum yanıma bir sazan bulana kadarda izleyemem galiba

selam kızlar ben tam bir korku filmi hastası olarak öncelikle stephen kings diyorum tüm filmleri bir harika red rose,IT,yüzyılınfırtınası,firestarter .... gibi. hemen hemen tüm serisini izledim tek kelime ile mükemmel ayrıca son durak 1-2-3 serisini, cevapsız arama 1-2-3 serisini, karabasan,fakülte,hayalet gemi daha burada yazamayacağım neler var neler.abartısız 2-3 ayda bir film kiralama dükkanındaki tüm filmleri izliyorum çünkü.
birde exorcist filminden bahsetmişsiniz.hiç tavsiye etmem inanın 1990 türk yapımı şeytan filmi ondan daha iyi filmin çoğu mahkemede geçiyor zaten gerçek korku severler için biraz sıkıcı yani

kızlar en son izlediğim film karabasandı, biraz abartılmış gibi geldi bana ama fena da sayılmazdı...ondan öncede otel 2 yi izledim filmin son sahneleri güzeldi gerçekten, gerilim yüklüydü diyebilirim, ama 1. daha çekiciydi bence çünkü 2. filme kopukluklar var...

ne çok etkilendiğim filmler
otel 1 -2 ,tepenin gözleri 1-2 teksas katliamı, testere 1-2-3-4, 1408 , boş oda,garez 1-2 karabasan, halka 1-2
korku filmlerini sinemada seyretmenizi tavsiye ederim çok farkediyor gerçekten.

bence mumya evi ve tepenin gözü 1 muhteşemdi ama yinede daha iyileride var aklıma gelmiyor

Bende korku filmi hastasıyım Garez serisi ve Cehenneme 10 Adım çok iyiydi bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…