En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
testere serisi korkutmuyo ama fazlasiyla geriyo....

ay öyle bi anlatmışsın ki kesinlikle izlemem gerek bu seriyi... :smiley-cool:

shutter süperdi hele sonu kaçırmayın derim

Hayatimda izledigim en korkunç filmi, beni gecelerce uyutmayan, çin bir film "dark water" diye...
kan yok, dogus yok, yaralar izler yok...sadece sessizlik...öldürdü beni o film...ama SUPER bir film..
tavsiye ederim

rose red konağı harika bir film
bi de huzursuz ruhlar hosuma gitti

o FİLM DE
brad pitte vaaaaaar AH Kİ AH.....muhteşemdi. 4 kez izledim.. çok sevdiğim bir korku filmiydi. ayrıca. tam bir klasik olmuş ama hala konuşulan kült film roman polanski nin rosemary nin bebeği.. onu tv de izlemiştim.. etkisinden uzun zaman kurtulamamıştım..

ben kaos u hala izleyemedim. uygun zamanı kolluyorum. bu arada japonların " göz " filmi, 29 şubatta amerikan yapımı olarak ( the eye) vizyonda...

göz / the eye hiç korkunç diildi yavvv...büyük bi hayakırıklığı olmuştu benim için... :1ninca:

kimlik / identity müthiş bi film ama o da korkunç diildi zaten psikolojik-gerilim diye geçiyor... a.syerimseniben

garez sanırım...
dabbe filmindede korkmuştum cünkü dini kullanmışlar, o yüzden insan ya olursa diyor..

en iyiyi değilde en kötüyü bugün izledim.
filmin adı katliam. ben bir korku filminde bu kadar iğrendiğimi ve bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. bir kaç sahnesi mide kaldırıcı onun haricinde diyaloglar resmen komedi...denk gelirse komedi niyetine izleyin arkadaşlar, aslında izlemeyin ya değmez...

ay çok merak ettim... fisfisfis kesin izlemeliyim... sırnaşık şey

seytan carpması emily rose ...bumuydu tam adı bılmıyorum ama konusu yasanmıs bır olaydan alındıgı ıcın ben cok etkılenmıstım ...

bir klasik..alfred hitchcook
KUŞLAR...Bu filmden sonra kuş fobim başladı.Yıllarca İstanbul Üniversitesinin ön kapısından geçemedim...hep arkalardan Veznecilerden dolanarak okula gittim..sırf güvercinler uçuşmasın diye..

çocukluğumdan beri korku filmi izlediğim için artık hiçbirisinden korkmuyorum beğenmiyorum tırsmıyorum aksine gülüyorum..çok uyuz oluyorum bu duruma..gece 3 ü bekliyorum ışıkları kapatıyorum korkayım diye korkamıyorum etki etmiyor artık bana..burada yazılanların hepsini izledim hiçbirini beğenmedim yaa senağlama........ben gerilim seviyorumm

izlediğim en berbat olanı ise hayalet dünya...izleyin ve gülün...

ENNNNNNNNNNN iyi hannibal bayat bi korku filmi anlayışından uzak defalarca seyrettim:hooray:

The Blair Witch Projekt ve Jeepers Creepers, bu filmlerden sonra birdhaa tövbe ettim korku filmlerine, günlerce etkisinden cikamadim :1shok:

hep izlediğim için artık bana etki etmiyor korkmuyorum
yanlız kociş benden korkuyor artık

en iyi olduğu için yazmıyorum ama en son izlediğim iyi korku filmlerinden Yetimhane / the orphanage...aslında korku gerilim karışımı...
bir korku filminin sonunda insan ağlar mı ya. ben ağladım. o kadar hüzünlendim ki.....
neyse detay vermeyeceğim izleyin. film ispanyol yapımı. 30 mayısta gösterimde...ben netten izledim...(sorunsuz ve altyazılı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…