En İyi Korku Filmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
The Hamiltons katıldığı birçok festivalden ödülle dönen muhteşem bir bağımsız korku filmi. “Her ailenin kendi sırları vardır” cümlesiyle kendini ifade eden film, başlangıçta konu itibarıyle Hostel tipi bir işkence filmi izlenimini uyandırıyor. Ancak muhteşem bir sonla seyirciyi ters köşeye yatıran film, konuyu ne kadar özgün ve profesyonelce ele aldığını kanıtlıyor. Her ne kadar düşük bütçeli bir film olsa da ayrı ayrı her biri çok gerçekçi ve özenle yaratılmış karakterleri, aynı zamanda tedirgin edici atmosferi film boyunca koruyan atmosferi ile The Hamiltons, korkuseverlerin ve bağımsız filmlerden hoşlananların kaçırmaması gereken bir yapım.

Hamiltonlar, ebeveynlerini kaybetmiş ancak bir aile olarak kalmaya çalışan bir grup kardeştir. Büyük ağabey David ailenin babası rolünü üstlenmiş ve sorumluluğunu üzerine almıştır. İkizler Wendell ve Darlene daha kendi başlarına buyruk hareket ederlerken, içine kapanık küçük kardeş Francis’in ailesiyle ilgili rahatsızlıkları vardır. Sürekli evlerini değiştiren Hamiltonlar her ne kadar dışarıdan yalnız aynı evde yaşamaya çalışan bir grup kardeş gibi gözükseler de, aslında çok büyük sırlara sahiptirler.

konusu hamiltonlarin boyle sen neyini begenmedin canim

canım zaten filmde iki tane kızı kaçırıyorlar işkence yapılıyo kızlara güya ama işkence sahnesi yok ne yaptıklarını bilmiyorsun.aileden bir çocukta kızın birine kaçması için yardım ediyor diğer aile bireylerinin ne yaptığı belli değil birilerini öldürüyolar güya falan filan boş filmdi bana göre.insan kanıyla besleniyorlar falan.izlediğim kötü korku filmlerinden biri işte

canım zaten filmde iki tane kızı kaçırıyorlar işkence yapılıyo kızlara güya ama işkence sahnesi yok ne yaptıklarını bilmiyorsun.aileden bir çocukta kızın birine kaçması için yardım ediyor diğer aile bireylerinin ne yaptığı belli değil birilerini öldürüyolar güya falan filan boş filmdi bana göre.insan kanıyla besleniyorlar falan.izlediğim kötü korku filmlerinden biri işte

yani anlattigin uzere banada guzel bi film gibi gelmedi canimcim hostel teksas katliami gibi etkili deil cikio boyle bos filmler afisi ilgi cekici ama konusu saglamdeilmis canimbenim

yani anlattigin uzere banada guzel bi film gibi gelmedi canimcim hostel teksas katliami gibi etkili deil cikio boyle bos filmler afisi ilgi cekici ama konusu saglamdeilmis canimbenim

aynen canım hostelle teksas katliamının yanından bile geçemez yani.afişle kandırıyolar insanı işte bi bakıyosun bomboş film

aynen canım hostelle teksas katliamının yanından bile geçemez yani.afişle kandırıyolar insanı işte bi bakıyosun bomboş film

dogru diyosun canim kandirmaca yapmislar:((boyle oluo bakiosun afis guzel pragman guzel bi bakiosun filmin butunu ise yaramaz umarim bundan sonraki film guzel cikar tatlim izlemeyi dusundugun varmi

dogru diyosun canim kandirmaca yapmislar:((boyle oluo bakiosun afis guzel pragman guzel bi bakiosun filmin butunu ise yaramaz umarim bundan sonraki film guzel cikar tatlim izlemeyi dusundugun varmi

davetsiz diye birtane film varmış onu izlemeyi düşünüyorum canım.
uninvited.jpg

iz_filmi.jpg

oldukça kanlı işkence sahneleri olan gerilim korku filmi.bazı sahnelerine bakamadım.

izledim canım psikolojik gerilim tarzındaydı öyle insanı geren sahneleri yoktu bence ama finali oldukça sağlamdı.izlenebilir filmdi

anladim canimcim bi ara izliyimm bende o zaman bu arada son izledigin filmin adi
iz scary mi?konusu nedir tatlim

anladim canimcim bi ara izliyimm bende o zaman bu arada son izledigin filmin adi
iz scary mi?konusu nedir tatlim

evet canım bayağı oldu ama izleyeli aklıma geldi koyayım dedim.siyah beyaz bir film yapmışlar işkenceli bol kanlı bir film boş vakitlerde izlenebilir ben bazı sahnelerine bakamadım.

konusu:Colorado’nun küçük bir kasabasında yaşayan Ernie Bishop yörenin cenaze levazımatçısıdır... Ve yaşadığı sosyal çevrede gerçek ve asla silinemeyecek bir yara izidir. Onaltı yıl önce başlayan bu korku verici efsanenin ardından kasaba hala kendine gelememiştir. Ernie Bishop kasabanın gençlerinden birkaçını kendi evinin bodrumundaki ölüler için hazırlanmış olan morgda alı koyar... Onları bağlar, keser, doğrar ve vücutlarına verdiği her zararı her yara izini küçük bir ayna ile kendilerine izlettirir.Kurbanlarından biri olan , Joan Burrows, onaltı yaşındadır ve kendisini keserek bağlandığı yerden kurtulup Bishop öldürür. Bu korkunç efsanenin sonunu getirmiş ve kasabada kahraman ilan edilmiştir.

Joan bu olaydan sonra kasabayı terk eder... Ve hikayemiz onun 16 yıl sonra kasabaya geri dönüşü ile başlar. Yeğeni Olympia, büyümüş ve kasabanın o yıl mezun olan liseleri arasından seçilen en güzel kızı olmuştur. Joan’ın geri dönüşü ile garip cinayetler tekrar başlar. Gençler özellikle de Olympia'nın arkadaşı olanlar zorla kaçırılıp arkalarında kanlı ipuçları bırakmaktadırlar.Başlangıçta Joan Bishop’ın bir şekilde ölmediğini ya da tekrar dirildiğini düşünür. Acaba aklını mı kaçırıyordur?Fakat Olympia ortadan kaybolunca Joan katilin peşinden tek başına gitmeye karar verir...

evet canım bayağı oldu ama izleyeli aklıma geldi koyayım dedim.siyah beyaz bir film yapmışlar işkenceli bol kanlı bir film boş vakitlerde izlenebilir ben bazı sahnelerine bakamadım.

konusu:Colorado’nun küçük bir kasabasında yaşayan Ernie Bishop yörenin cenaze levazımatçısıdır... Ve yaşadığı sosyal çevrede gerçek ve asla silinemeyecek bir yara izidir. Onaltı yıl önce başlayan bu korku verici efsanenin ardından kasaba hala kendine gelememiştir. Ernie Bishop kasabanın gençlerinden birkaçını kendi evinin bodrumundaki ölüler için hazırlanmış olan morgda alı koyar... Onları bağlar, keser, doğrar ve vücutlarına verdiği her zararı her yara izini küçük bir ayna ile kendilerine izlettirir.Kurbanlarından biri olan , Joan Burrows, onaltı yaşındadır ve kendisini keserek bağlandığı yerden kurtulup Bishop öldürür. Bu korkunç efsanenin sonunu getirmiş ve kasabada kahraman ilan edilmiştir.

Joan bu olaydan sonra kasabayı terk eder... Ve hikayemiz onun 16 yıl sonra kasabaya geri dönüşü ile başlar. Yeğeni Olympia, büyümüş ve kasabanın o yıl mezun olan liseleri arasından seçilen en güzel kızı olmuştur. Joan’ın geri dönüşü ile garip cinayetler tekrar başlar. Gençler özellikle de Olympia'nın arkadaşı olanlar zorla kaçırılıp arkalarında kanlı ipuçları bırakmaktadırlar.Başlangıçta Joan Bishop’ın bir şekilde ölmediğini ya da tekrar dirildiğini düşünür. Acaba aklını mı kaçırıyordur?Fakat Olympia ortadan kaybolunca Joan katilin peşinden tek başına gitmeye karar verir...

canim benim saolasin fena deil gibi bende bi ara izliyimm bakim hostel kadar varmi:))

Korku filmi izlemeyi seviyorum daha bi bağlayıcı sürükleyici oluyor ama pek korktuğumu söyleyemem.
Semum ve musallat diğer izlediklerime göre korku yönü daha ağır basanlardan.

ben sıradışı korku filmlerini seviyorum. mesela 2004 tayland yapımı shutter. kardeşim sağ olsun böyle enteresan filmleri bulup izletiyo. öneririm..

hostel korkunc bir film korkunc deyil aslindada vahset,
insanlarin cigliklari insanin ici gidiyor,
cok büyük bir vahset
yönetmenlerin nasil aklina gelir ya böyle tür film yapmak
hostel dizisini izlemeyin derim,
ben izliyemiyorum valla
korkmuyorum ama iskenceye zülüme aci cekenlere bakamiyorum,[

kizlar bu filmin hemen hemen yasaklanmadigi ulke yokmus
izleyen varmi

233px-Salo_afiş.jpg

kızlar şu an gösterimde olan kara büyü adlı filme giden oldumu????

Back
X