Bunların en iyisi sadece eczanede satılan Organicumdur
Organicum Organik Hidrosollü Saç bakım Ürünleri
Bunların en iyisi sadece eczanede satılan Organicumdur
Organicum Organik Hidrosollü Saç bakım Ürünleri
Son zamanlarda saclarımı hangi sampuanla yıkarsam yıkayım yaglanmasına engel olamadıgımı farkettim. Sabah yıkıyorum, aksama kadar kahküllerim yaglanmıs oluyor bir sonraki gün icin yıkanması sart oluyor. Elidor kullandım yaz aylarında, kepek yaptı amway' den bir sampuan kullandım acayip setlestirip, matlastırdı. Hic biri yaglanmasını azaltmadı. Simdi yılan yagı sampuanı kullanıyorum bitkisel olmasına ragmen buda arındırmıyor hatta bununla digerleri arasında hic bir fark yok yani bu bitince tekrar gliss yada elseve kullanmayı düsünüyorum..
canım yağlanma sorunu birçoğumuzda var, şampuanlardaki sls gibi maddeler çok güçlü deterjanlar bunlar haliyle saç derisinde yağ namına bir şey bırakmıyor, nemsiz ve yağsız kalan deriyse yağ üretiyor, sen yağı arındırayım diye saçını yıkadıkça, saç derin daha fazla yağ üretiyor, bu sorunun en güzel çözümü sülfatsız şampuanlar kullanmak, güçlü temizleyici olmaığı için saç derisi bir süre sonra kendisini buluyor, bu arada saç kremleri de bu sorunda saçı mahveden bir etkiye sahip, çoğunun içinde cetrimonium choloride diye bir madde var, saç derisine değmeye görsün, saçı açıyor, kolay taranıyokatr tamam ama saç derisini mahvediyor, yani öyle yılan yağı, yok sarımsak yok bilmem ne şampuanlarına güvenmeyin çünkü hepsi birbirisinin aynısı, ayrıca çok pahalı satıp insanları kandırıyorlar ve saçı mahvediyorlar. al marketten bir şampuan bir de sıvı sabun göreceksin ki içerikleri birebir aynı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?