Şampuan ve Saç Kremleri En iyi şampuan ve saç kremi hangisi????

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolun kızalr ılk once elseve alıyım o zaman hıç kullanamdım ben onu bı dahakıne de glıss:))

kızlar 3-4 aydır nelly diye bi saç maskesi kullanıyorum. ilk önce adını duymadığımdan ön yargılıydım ama sonra bağımlısı oldum. buğdaylısını kullanıyorum. maske dedim ama ben krem gibi kullanıyorum. şampuanladıktan sonra uclarına sürüp 2 dk bekletiyorum sonra biraz su döküp tarıyorum saçı ve ipek gibi taranıyor. zaten benim aradığım krem de saçlarımın kırılmaması için tam da bu etkiyi veren kremdi. resmini de ekleyeyim. bem 14 liraya alıyorum ama şimdi resim ararken 11 liraya satan yer gördüm. ve elmalısını gördüm bi de. umarım size de faydalı olur.

bnde glissin pembe serisini kullanıorm. saclarım boyadan düzlestirici kullnmktn kırıldı, kurudu bu glissin biras olsn faydası olmaya basladı.)

kızlar şimdiye kadar nerdeyse bütün şampuanları kullandım ve en iyisi blendax gibi geldi bana fisfisfis
sizler hangi şampuanları ve saç kremlerini kullanıyorsunuz önerisi olan varmı????

Canım bnde hemen hemen her şampuanı kullandım ama en memnun kadıım blendax ve gliss oldu !!

kızlar şimdiye kadar nerdeyse bütün şampuanları kullandım ve en iyisi blendax gibi geldi bana fisfisfis
sizler hangi şampuanları ve saç kremlerini kullanıyorsunuz önerisi olan varmı????

maalesef benim de denediğim aşmpuan kalmadı ama yağlı saçlarıma hala bir çözüm bulamadım

sağlıklı saçlara sahip olmak istiyorsanız bana lütfen kulak verin...
o piyasadaki janjanlı rengarenk şampuanlara fazla inanmayın... bir avuç kimyasalı saçınıza boca etmekten başka birşey yapmıyorsunuz.... hepsi fasa-fiso....
sağlıklı saç için benim yaptıklarım ve saçın doğasına çok iyi gelen gerçekler
1) sarımsak ve soğanı hayatınızdan eksik etmeyin bir diş de olsa mutlaka yiyin...
2) saçı şu eskiden annanelerimizin kullandığı yeşil katkısız sabunlar varya zeytinyağlı onlarla masaj yapa yapa yıkayın yıkadıktan sonra bir miktar saç kremiyle destekleyebilirsiniz
3) kesinlikle gerçek bir tahta ahşap tarakla tarayın saçlarınızı....
4) ve gece yatmadan önce parmak uçlarınızla masaj yaparak tarayın...( kan dolaşımı artan saç derisi)...
5) kokusundan rahatsız olmuyorsanız arada bir kına yakın saçlara... kına saç telini kaplayarak hem daha dolgunlaşmasını sağlıyor hemde kimyasal boya gibi saçın içine kadar girmiyor... eskiler boşa mı yapıyormuş??? :)
bunlar yaratılış olarak saçın istediği şeyler aslında... çok araştırdım.. çoooooooooook memnunum :) saçlarınızın dökülmesinin de ne kadar azaldığını göreceksiniz inşallah.... sevgiyle kalın :)

benim saçlarım kuaför kazasıyla yandı o dönemde beslesin canlansın diye çok çeşit denedim ölü saçı canlandıran görmedim en son herkesten duyduğum John Frieda sampuan + krem + bakım kremi aldım ilk başlarda yumuşak gibiydi ama biraz kullandıktan sonra haşır haşır yaptı saçlarımı değiştiricem şimdi bitiyor zaten doğal ürün araştırıyorum dökülmeye de etki edecek türde bir tutam saçım kaldı:2:

canım sana defne yağı öneririm. uygulamadan itibaren 3 gün kadar dökmüyor saçı. haftada bir yapsan çok faydalı olur. yine de bi araştır tabi. ama ben yapmıştım bir ara gerçekten işe yarıyor. sadece arındırması biraz zor olduğundan insan üşeniyor yapmaya.

zeytinyağlı veya defneli sabun kullanın. saçınız daha geç yağlanır ve daha hacimli olur, şekle girer

bir ara defneli ve zeytin yağlı sabun kullanmıştım ve saçlarım kepeklenmişti dikkatli kullanmalı onu bence.

Saçlarım yağlı ve ince telli, bende kına ve zeytinyağlı yeşil sabun hiç bir işe yaramadı. Yeşil sabun saçımı biribirine yapıştırıyor ,Kına da saçların uçlarını aşırı kurutuyor. 2-3 senedir organicum diye bir şampuan kullanıyorum. Saçımın dökülme sorununu çözdü ve saçlarım eskisinden çok daha iyi. Eczanelerde satılan bir şampuan biraz pahalı ama bende işe yaradı.

kızlar bnce en ii şampuan head sholders'ın yeni kadınlar için olan şampuanı saç dökülmesine etkili ve pantenin temel bakım saç kremi ile kullanıyorum saçımdaki kepeğide götürdü...

Son düzenleme:

nelly saç ürünleri hangi kozmetik marketlerde bulabilrim. lütfen yazarmısınız. teşekkürler

Son düzenleme:
gong ankaradaki kozmetikçiden almış. İstanbulda nelly saç ürünlerini satan kozmetik market bilen var mı?

Kızlar sizce elidorun turuncu yıpranmış saçlar için olan serisi nasıl? 7\24 durulanmayınını kullanıyorum ama şampuan ve kremini de kullanmak istiyorum. Kullanan var mı?

kızlar metro markette dalan şampuan var zeytinyağlı iyimi? acaba kullanan varmı? el kremi çok güzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…