kızlar şimdiye kadar nerdeyse bütün şampuanları kullandım ve en iyisi blendax gibi geldi bana fisfisfis
sizler hangi şampuanları ve saç kremlerini kullanıyorsunuz önerisi olan varmı????
kızlar şimdiye kadar nerdeyse bütün şampuanları kullandım ve en iyisi blendax gibi geldi bana fisfisfis
sizler hangi şampuanları ve saç kremlerini kullanıyorsunuz önerisi olan varmı????
maalesef benim de denediğim aşmpuan kalmadı ama yağlı saçlarıma hala bir çözüm bulamadım
benim saçlarım kuaför kazasıyla yandı o dönemde beslesin canlansın diye çok çeşit denedim ölü saçı canlandıran görmedim en son herkesten duyduğum John Frieda sampuan + krem + bakım kremi aldım ilk başlarda yumuşak gibiydi ama biraz kullandıktan sonra haşır haşır yaptı saçlarımı değiştiricem şimdi bitiyor zaten doğal ürün araştırıyorum dökülmeye de etki edecek türde bir tutam saçım kaldı:2:
zeytinyağlı veya defneli sabun kullanın. saçınız daha geç yağlanır ve daha hacimli olur, şekle girer
sağlıklı saçlara sahip olmak istiyorsanız bana lütfen kulak verin...
o piyasadaki janjanlı rengarenk şampuanlara fazla inanmayın... bir avuç kimyasalı saçınıza boca etmekten başka birşey yapmıyorsunuz.... hepsi fasa-fiso....
sağlıklı saç için benim yaptıklarım ve saçın doğasına çok iyi gelen gerçekler
1) sarımsak ve soğanı hayatınızdan eksik etmeyin bir diş de olsa mutlaka yiyin...
2) saçı şu eskiden annanelerimizin kullandığı yeşil katkısız sabunlar varya zeytinyağlı onlarla masaj yapa yapa yıkayın yıkadıktan sonra bir miktar saç kremiyle destekleyebilirsiniz
3) kesinlikle gerçek bir tahta ahşap tarakla tarayın saçlarınızı....
4) ve gece yatmadan önce parmak uçlarınızla masaj yaparak tarayın...( kan dolaşımı artan saç derisi)...
5) kokusundan rahatsız olmuyorsanız arada bir kına yakın saçlara... kına saç telini kaplayarak hem daha dolgunlaşmasını sağlıyor hemde kimyasal boya gibi saçın içine kadar girmiyor... eskiler boşa mı yapıyormuş??? :)
bunlar yaratılış olarak saçın istediği şeyler aslında... çok araştırdım.. çoooooooooook memnunum :) saçlarınızın dökülmesinin de ne kadar azaldığını göreceksiniz inşallah.... sevgiyle kalın :)
kızlar 3-4 aydır nelly diye bi saç maskesi kullanıyorum. ilk önce adını duymadığımdan ön yargılıydım ama sonra bağımlısı oldum. buğdaylısını kullanıyorum. maske dedim ama ben krem gibi kullanıyorum. şampuanladıktan sonra uclarına sürüp 2 dk bekletiyorum sonra biraz su döküp tarıyorum saçı ve ipek gibi taranıyor. zaten benim aradığım krem de saçlarımın kırılmaması için tam da bu etkiyi veren kremdi. resmini de ekleyeyim. bem 14 liraya alıyorum ama şimdi resim ararken 11 liraya satan yer gördüm. ve elmalısını gördüm bi de. umarım size de faydalı olur.
Eki Görüntüle 174535
nelly saç ürünleri hangi kozmetik marketlerde bulabilrim. lütfen yazarmısınız. teşekkürler
gong ankaradaki kozmetikçiden almış. İstanbulda nelly saç ürünlerini satan kozmetik market bilen var mı?
hiç duymadım nelly resim ekle istersen belki hatırlayan olur..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?