Ahhh ah o kadar çok şampuan denedim ve o kadar şaşırtıcı şeyler farkettim ki.
Mesela İpek'in sarı olan saç kremi saçı inanılmaz güzel açıyor. Ucuz mucuz diye hafife almamak lazım o saç kremini naniknanik
Onun dışında Gliss'in açık pembe olan şampuan-saç kremi-saç bakım maskesi-onarıcı sıvı saç kremi 4'lüsünü deneyin. saçlarınız ince, düz ve ya dalgalı ise inanılmaz bir sonuç alıcaksınız.
Elidor-panthene-rejoice üçlüsünden hiç bir zaman fayda görmedim.
Blendax fena değil, gür saçlılar için kremi ile birlikte önerebileceğim bir şampuan
"DOVE" benim saçlarımı mahveden şampuandır... bir saç yıkandıktan sonraki gün hemen yağlanır mı? yapış yapış yaptı saçımı...
Elseve de güzel. her saç tipine uygun olabileceğini düşünüyorum, ben çok memnun kalmıştım.
Bioxin'i kullandım, genel olarak bir araştırma yapınca siz de göreceksiniz ki, ilk 2 ay saçı dökmüyor ve hacimlendiriyor, kokusu da güzel fakat 2 ay, en geç 4 aydan sonra hiç bir etkisi kalmıyor. yine saç dökülmeye başlıyor.
J. Frieda'ya para baymışyım. şampuanı ve kremi ile birlikte bi 80 TL ödemiştim sanırım... inanın blendax daha güzel o şampuandan. sadece para tuzağı....
Bir çok şampuan denememe rağmen, saçın ileriki durumunu göz önüne alarak bitkisel olanının tercih edilmesi gerektiğinşi düşünüyorum. Dove'u kullanmaya başladıktan başlayan kepeklenme ve saçlarımın iğrenç bi yapışıklık kazanması sonucu, dökülmelerim başladı. Bunun üstüne çamterebend ve sarımsak yağı kullanmaya başladım, doğal bir yöntem kullanıyorsam şampuanım da doğal olmalı diye düşünerek TRESAN'ın ısırganlı şampuanını satın aldım. Daha önceki sayfalarda belirtildiği gibi bitkisel şampuan saçın açılmasını zorlaştırıyor yıkanma sonrasında. fakat Tresan'ın bitkisel saç kremi de mevcut. Diplerine sürülmemesi şartı ile saçın açılmasında mükemmel sonuç veriyor. Bir de yıkanma sonrası için durulanmayan saç toniği mevcut Tresan'ın. onu da haftada 2-3 kez kullanıyorsunuz. Girdiğim bunalım sebebi ile her ay rengini değiştirip boyattığım, siyahtan sarıya yakın tonlara açtıktan sonra tekrar siyaha boyayarak mahvettiğim saçımı nasıl toparladığını keşke sizlere gösterme şansım olabilseydi.
Saç köklerimi beslemesi için bitkisel şampuan kullandığım için, kökten onarma şansımın olmadığı çıtçıtlarım için Gliss in açık pembe şampuanını kullanıyorum yukarda belirttiğim 4 lü set halinde.
Çok fazla yazdığımın farkındayım ama size yardımcı olabildiysem ne mutlu ohaoldumsmile