Şampuan ve Saç Kremleri En iyi şampuan ve saç kremi hangisi????

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar vichynin şampuanından kullandınızmı

yıllardır kepek sorunu yasıyorum,bırcok sey kullandım,fakat sürekli bir çözüm olmadı.Bir ara vichy kepek sampuanı tavsiye etmişti eczacı hakkaten işe yaradı,benim kepek dısında bi de kasıntı problemim vardı,vichy anında kesiyo.Ama dediğim gibi hiçbiri süreklilik sağlamıyo.Vichym bitmişti almaya gittim eczanede kalmamıstı ve eczacı bioderi onerdi ve ben onu aldım,keşke almasaydım,ne kepek gitti ne kasıntı üstelik bi de yağlandım.Bunun üzerine cildiyeye gittim,seboreik dermatitin dedi ,hap,kortizonlu solüsyon ve sampuan yazdı,kullandım10 gün ve gecti
AMA 1 hafta sonra gene aynı offffffffff bıktım yaaa

Dökülmeye karşı en iyi şampuan foltene olup ne zaman saçımda dökülse kullanır bir aydada sonuç alırım. Arkadaşım denedi o da memnun kaldı. Bakım içinse BC set öneririm.

bence en iyi şampuan elseve arkadaşlar.ama tabi herkesin sac yapısı farklı olduğu için herkese yaramayabilir.ben arı sütlüsünden cok memnun kaldım mesela

Elseve kirmizi olanida kullandim suan sarisini kullaniyorum
cook memnunum

elseve kesinlikleee :) inci proteinli(pembe renkli) olanını sac kremiyle birlikte kullanıyorum.kolay taranıyor ve kuruttuktan sonra fönlü gibi duruyor:asigim:

benim saçlarıma elsev hiç yaramıyor ne zaman alsam pişman oluyorum hemen yağlandırıyo ve acaip kepek yapıyo,yeni elidor aldım şuan için memnunum doveda iyi geliyor saçıma herkesin saçına göre işte

arkadaşlar pantene kullanan varmı aranızda ?öneririmisiniz?

Canım bukleler için olanını kullanıyordum çok da memnun kaldım ama bir ara saçım çok dökülüyordu o yüzden bioblasa geçtim avuç avuç dökülen saçlarımdan şimdi 2-3 tel anca dökülüyor.Tabi herkesin saç tipi farklıdır ama ben çok memnun kaldım

Ahhh ah o kadar çok şampuan denedim ve o kadar şaşırtıcı şeyler farkettim ki.
Mesela İpek'in sarı olan saç kremi saçı inanılmaz güzel açıyor. Ucuz mucuz diye hafife almamak lazım o saç kremini naniknanik
Onun dışında Gliss'in açık pembe olan şampuan-saç kremi-saç bakım maskesi-onarıcı sıvı saç kremi 4'lüsünü deneyin. saçlarınız ince, düz ve ya dalgalı ise inanılmaz bir sonuç alıcaksınız.
Elidor-panthene-rejoice üçlüsünden hiç bir zaman fayda görmedim.
Blendax fena değil, gür saçlılar için kremi ile birlikte önerebileceğim bir şampuan
"DOVE" benim saçlarımı mahveden şampuandır... bir saç yıkandıktan sonraki gün hemen yağlanır mı? yapış yapış yaptı saçımı...
Elseve de güzel. her saç tipine uygun olabileceğini düşünüyorum, ben çok memnun kalmıştım.
Bioxin'i kullandım, genel olarak bir araştırma yapınca siz de göreceksiniz ki, ilk 2 ay saçı dökmüyor ve hacimlendiriyor, kokusu da güzel fakat 2 ay, en geç 4 aydan sonra hiç bir etkisi kalmıyor. yine saç dökülmeye başlıyor.
J. Frieda'ya para baymışyım. şampuanı ve kremi ile birlikte bi 80 TL ödemiştim sanırım... inanın blendax daha güzel o şampuandan. sadece para tuzağı....
Bir çok şampuan denememe rağmen, saçın ileriki durumunu göz önüne alarak bitkisel olanının tercih edilmesi gerektiğinşi düşünüyorum. Dove'u kullanmaya başladıktan başlayan kepeklenme ve saçlarımın iğrenç bi yapışıklık kazanması sonucu, dökülmelerim başladı. Bunun üstüne çamterebend ve sarımsak yağı kullanmaya başladım, doğal bir yöntem kullanıyorsam şampuanım da doğal olmalı diye düşünerek TRESAN'ın ısırganlı şampuanını satın aldım. Daha önceki sayfalarda belirtildiği gibi bitkisel şampuan saçın açılmasını zorlaştırıyor yıkanma sonrasında. fakat Tresan'ın bitkisel saç kremi de mevcut. Diplerine sürülmemesi şartı ile saçın açılmasında mükemmel sonuç veriyor. Bir de yıkanma sonrası için durulanmayan saç toniği mevcut Tresan'ın. onu da haftada 2-3 kez kullanıyorsunuz. Girdiğim bunalım sebebi ile her ay rengini değiştirip boyattığım, siyahtan sarıya yakın tonlara açtıktan sonra tekrar siyaha boyayarak mahvettiğim saçımı nasıl toparladığını keşke sizlere gösterme şansım olabilseydi.
Saç köklerimi beslemesi için bitkisel şampuan kullandığım için, kökten onarma şansımın olmadığı çıtçıtlarım için Gliss in açık pembe şampuanını kullanıyorum yukarda belirttiğim 4 lü set halinde.

Çok fazla yazdığımın farkındayım ama size yardımcı olabildiysem ne mutlu ohaoldumsmile

benim de saçlarım yağlıdır fakat elseve arı sütü inanılmaz iyi geldi saçımı her gün yıkamak zorunda kaldığım saçlarım şimdi 3 günde bir yıkıyorum ama uzun zamandır kullanıyorum ve bu aralar kepeklenme oldu saçlarımda değiştirmem lazım sanırsam da hangi şampuanı lasam bilemedim elseve komple 5 bakımı alayım diyorum CADIARZU

Haklısın canım silikonluları saç dibine sürünce yağlanma ve dökülme yapıyor ben uzun süredir Organicum saç kremini ve mavi kutuda şampuanını kullanıyorum saçları kurtardım

En iyi conditioner Organicum dökülme yapmıyor gürleştiriyor

hedan Şaldur Şuldur asıl ısmını yazmıyom reklam olmasın dıee yumuŞacık yapıyorr

en son aldığım elidor berbat çıktı saçlarımı kepekten göremez oldum mahfetti bioblas aldım şimdilerde onu kullanıyorum gerçektende dökülmeyi azaltıyo umarım memnun kalırım

Zırt pırt şampuan değişmek hoşuma gidiyor, son kullandığım Toni&Guy sarı saçlar serisi. Memnun muyum evet ama sonrasında sıra Phytojoba'da.

Son düzenleme:
saç için en iyi ve en doğal şampuan yumurta sarısı ile yıkamak yada karbonat sirkeli su başkada birşey değil boşa para vermeyin para tuzağı onlar. merak eden öteki mesaj başlığıma baksın.

cnm bnm saç kremini banyoda saçını yıkadıktan snra suyunu sık sulu bir şeklde krem kullanma snra sadece uçlarına sür diplerine sürersen dökülür ha bide banyoda tarama saçını kuruduktan snra tara :içelim:

ben en son novocrin plasenta kullanıyordum, gerçekten saç dökülmesine çok iyi eşime de çok yaradı aa gelin görünki, saçı sertleştirip kurutuyor, şimdi o bitti, onun magic serisi varmış boyalı yıpranmış saçlar için, benimki öyle onu mu alsam başka mı alsam acaba?
var mı o şampuandan kullanan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…